VICTOR TIMMERMANS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • VICTOR TIMMERMANS
Private companiesTobacco Products • VICTOR TIMMERMANS

Contactgegevens VICTOR TIMMERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VICTOR TIMMERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VICTOR TIMMERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVELSTRAAT 100; 3390; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16631007 (+32-16631007) 16631007 (+32-16631007)

Fax (fax): +32 (81) 747-45-89 +32 (81) 747-45-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VICTOR TIMMERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VICTOR TIMMERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VICTOR TIMMERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VICTOR TIMMERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VICTOR TIMMERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VICTOR TIMMERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VICTOR TIMMERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VICTOR TIMMERMANS
Products information VICTOR TIMMERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02251342773
Ondernemingsnummer: 8874725341
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VICTOR TIMMERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VICTOR TIMMERMANS
(Get full report from official database of BE for VICTOR TIMMERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VICTOR TIMMERMANS
Addition kinds of activities for VICTOR TIMMERMANS

229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
284301. Oliën en vetten | Oils and greases
20220100. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
22990502. Burlap, jute | Burlap, jute
34430901. Culverts, metalen plaat | Culverts, metal plate
36699900. Communicatieapparatuur, nec, nec | Communications equipment, nec, nec
39449903. Boeken, speelgoed: foto en uitsnijding | Books, toy: picture and cutout
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained
52610206. Gazon ornamenten | Lawn ornaments

Werken bij VICTOR TIMMERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VICTOR TIMMERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VICTOR TIMMERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VICTOR TIMMERMANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

 • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

 • Elektricien (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

 • Technisch operator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

 • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

 • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: PWA HAALTERT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

 • Jobstudenten kerstvakantie traiteur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Konvert Interim Gent

  Type: Studentenjob

  Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar jobstudenten die willen meehelpen in de productie van een traiteurzaak. Heb jij ervaring met kassawerk? Wil jij in hartje Gent werken? Meld je als de bliksem aan bij Konvert interim Gent!

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

 • Milieucoördinator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  je staat in voor de uitvoering van het extern milieucoördinatorschap voor bedrijven uit diverse sectoren je stelt omgevingsvergunningsaanvragen en bijhorende milieunota's op en begeleidt de klant doorheen de vergunningsprocedures je begeleidt de overgang van de bestaande vergunningen naar de omgevingsvergunning je voert zelfstandig de nodige conformiteitsaudits uit je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van hun projecten je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de team-coördinatoren en aan de manager

 • Taxichauffeurs (werfreserve) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: RUPEL-TAXI

  Type: Werfreserve

  Wij zijn op zoek naar chauffeurs (m/v) met een verzorgd voorkomen. Het uurrooster omvat 5 werkdagen weekends inbegrepen - beurtol. U vervoert onze klanten op een behulpzame en veilige manier naar hun bestemming. U bent flexibel ingesteld en beschikt over voldoende rij ervaring in de taxisector U beheerst de Nederlandse taal. Kennis van Engels en Frans zien wij als een pluspunt. U gaat steeds vlot en vriendelijk om met onze klanten. Ter info: 50+ komen voor deze functie zeker in aanmerking

 • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

  Type: Flexijob

  In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van VICTOR TIMMERMANS in sociale netwerken
Look for responds of VICTOR TIMMERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VICTOR TIMMERMANS. Laat een reactie achter voor VICTOR TIMMERMANS. VICTOR TIMMERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VICTOR TIMMERMANS. Leave a respond for VICTOR TIMMERMANS. VICTOR TIMMERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VICTOR TIMMERMANS op de google maps. Adres en contacten VICTOR TIMMERMANS
Location of VICTOR TIMMERMANS on the google maps. Address and contacts of VICTOR TIMMERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come VICTOR TIMMERMANS VICTOR TIMMERMANS: GULDENTOPS | LA DOUCEUR MOSANE | D茅nichoir (Le) | ETS ROYEN SA | PHOTO DAAMS

Other related companies as VICTOR TIMMERMANS: GULDENTOPS | LA DOUCEUR MOSANE | D茅nichoir (Le) | ETS ROYEN SA | PHOTO DAAMS

VICTOR TIMMERMANS is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VICTOR TIMMERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02251342773. Het bedrijf VICTOR TIMMERMANS bevindt zich op het adres: HEUVELSTRAAT 100; 3390; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 892,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VICTOR TIMMERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VICTOR TIMMERMANS is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VICTOR TIMMERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VICTOR TIMMERMANS, openstaande posities, locatie van VICTOR TIMMERMANS op de kaart.

VICTOR TIMMERMANS is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VICTOR TIMMERMANS, company assigned to the tax number BE02251342773. The company VICTOR TIMMERMANS is located at the address: HEUVELSTRAAT 100; 3390; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 892,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VICTOR TIMMERMANS were not found.
The main activity of VICTOR TIMMERMANS is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VICTOR TIMMERMANS is not available. You also can look at reviews of VICTOR TIMMERMANS, open positions, location of VICTOR TIMMERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VICTOR TIMMERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VICTOR TIMMERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VICTOR TIMMERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VICTOR TIMMERMANS, employees, financial statistics.