VEGETARIA-UCCLE

Contactgegevens VEGETARIA-UCCLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEGETARIA-UCCLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEGETARIA-UCCLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VANDERKINDERESTRAAT 155; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23433537 (+32-23433537) 23433537 (+32-23433537)

Fax (fax): +32 (84) 493-62-97 +32 (84) 493-62-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEGETARIA-UCCLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEGETARIA-UCCLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEGETARIA-UCCLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEGETARIA-UCCLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEGETARIA-UCCLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEGETARIA-UCCLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEGETARIA-UCCLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEGETARIA-UCCLE
Products information VEGETARIA-UCCLE

BTW identificatienummer (tax): BE07075164794
Ondernemingsnummer: 6213562011
Hoofdstad (capital): 363,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VEGETARIA-UCCLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEGETARIA-UCCLE
(Get full report from official database of BE for VEGETARIA-UCCLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEGETARIA-UCCLE
Addition kinds of activities for VEGETARIA-UCCLE

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
382204. Hydronische controles | Hydronic controls
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
30699902. Ballen, rubber | Balls, rubber
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
38210111. Incubators, laboratorium | Incubators, laboratory
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
73790201. Computer hardware vereisten analyse | Computer hardware requirements analysis

Werken bij VEGETARIA-UCCLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEGETARIA-UCCLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEGETARIA-UCCLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEGETARIA-UCCLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

 • Productieoperatoren mét A2 diploma (kennis chemie) (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productie-operator zal je worden tewerkgesteld aan volcontinue productielijnen. Jij staat in voor staalname van het geproduceerde materiaal en het inpakken en vervoeren van de rollen. Je bent mee verantwoordelijk voor het opvolgen van de kwaliteit van de geproduceerde rollen en het ingeven van productie- en kwaliteitsgegevens in de computersystemen. Daarnaast word je regelmatig ingeschakeld bij het reinigen van de installaties, het omstellen van de wikkelinrichtingen en het (her)opstarten van het productieproces.

 • PLC programmeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - het opvolgen van projecten bij verschillende klanten - het programmeren van de PLC's en in gebruik stellen van machines - begeleiden van de klanten in het volledige proces, bij vragen,...

 • Junior Brand Manager (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Go4Jobs Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bloeiend bedrijf in Antwerpen centrum zijn we op zoek naar een junior brand/merchandising manager. Het bedrijf ontwerpt gadgets & promo materiaal op maat van de klant. Ze staan gekend voor hun creativiteit & hun out of the box-denken. Wat houdt deze geweldige functie in? Je start eerst als assistent van de managing director, van hem leer je de kneepjes van het vak. Zo groei je door naar je eigen projecten & je eigen klanten. Je staat in voor de sales, maar ook voor de creatieve kant. Je gaat op klantenbezoeken waarbij je een gedetailleerd bedrijfsprofiel schetst. (Wie is het bedrijf, wat doen ze, wat is hun doelgroep,....) Luisteren is dus zeer belangrijk! Je gaat netwerken, lunchen, .... er komt dus ook avondwerk bij kijken. Hiervan maak je een pitchboek & werk je ideeën uit voor gadgets & merchandising op maat. Wat denk je? Klinkt fantastisch toch?! Wie zoeken we? Iemand creatief, je denkt mee met je klanten en werkt ideeën uit. Je bent trendgevoelig. Nieuwe trends volg je op de voet! Instagram, pinterest, facebook,... je hebt overal een account. Jouw commerciële skills zijn ideaal voor deze functie, je bent persoonlijk & geen 'gladde verkoper'. Je bent flexibel & hebt geen 9 to 5 mentaliteit. Een rijbewijs B heb je op zak. Ons hoofdkantoor zit in Nederland, waar jij dus ook 1x per week moet gaan samenwerken met de andere top collega's! Uiteraard voorzien we daar alles voor jou, zelfs eten & een overnachting indien nodig. Verder zoek je een job op lange termijn en wil je mee je schouders onder een groeiend bedrijf zetten. Spreekt deze vacature jou volledig aan? Stuur dan snel je cv door naar [email protected] Heb je nog vragen? Bel ons op het nummer 03 612 55 50 Hopelijk tot snel!

 • Conventioneel draaier/frezer (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Alken gaan we op zoek naar een conventioneel draaier/frezer M/V Als conventioneel draaier/frezer sta je in voor de volgende taken: Conventioneel draaien en frezen aan elektromotoren, trilmotoren, reductoren, explosieve motoren, ventilatoren, pompen, ... Het vervangen van versleten of zwaar beschadigde onderdelen vb: lagers, tandwielen, dichtingen,.... Het monteren van deze onderdelen Het elektrisch nameten van de onderdelen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ekeren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: BERSHKA

  Type: Studentenjob

  Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

 • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: B E R L I T Z

  Type: Zelfstandige activiteit

  dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

 • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

  Regio: BEERSEL

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

 • Masseur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MASUMI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

 • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Auberge du pecheur

  Type: Flexijob

  Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van VEGETARIA-UCCLE in sociale netwerken
Look for responds of VEGETARIA-UCCLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEGETARIA-UCCLE. Laat een reactie achter voor VEGETARIA-UCCLE. VEGETARIA-UCCLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEGETARIA-UCCLE. Leave a respond for VEGETARIA-UCCLE. VEGETARIA-UCCLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEGETARIA-UCCLE op de google maps. Adres en contacten VEGETARIA-UCCLE
Location of VEGETARIA-UCCLE on the google maps. Address and contacts of VEGETARIA-UCCLE

Andere gerelateerde bedrijven als come VEGETARIA-UCCLE VEGETARIA-UCCLE: Brasserie de Soleilmont SA | Steegen S | VANDENBUSSCHE BERNARD | MIREILLE MICHOTTE | NAF NAF

Other related companies as VEGETARIA-UCCLE: Brasserie de Soleilmont SA | Steegen S | VANDENBUSSCHE BERNARD | MIREILLE MICHOTTE | NAF NAF

VEGETARIA-UCCLE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEGETARIA-UCCLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07075164794. Het bedrijf VEGETARIA-UCCLE bevindt zich op het adres: VANDERKINDERESTRAAT 155; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 363,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 813,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VEGETARIA-UCCLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEGETARIA-UCCLE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEGETARIA-UCCLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEGETARIA-UCCLE, openstaande posities, locatie van VEGETARIA-UCCLE op de kaart.

VEGETARIA-UCCLE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEGETARIA-UCCLE, company assigned to the tax number BE07075164794. The company VEGETARIA-UCCLE is located at the address: VANDERKINDERESTRAAT 155; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 363,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 813,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VEGETARIA-UCCLE were not found.
The main activity of VEGETARIA-UCCLE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VEGETARIA-UCCLE is not available. You also can look at reviews of VEGETARIA-UCCLE, open positions, location of VEGETARIA-UCCLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEGETARIA-UCCLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEGETARIA-UCCLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEGETARIA-UCCLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEGETARIA-UCCLE, employees, financial statistics.