VEDAYA

Contactgegevens VEDAYA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEDAYA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEDAYA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KETENSTRAAT 8; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51302725 (+32-51302725) 51302725 (+32-51302725)

Fax (fax): +32 (71) 795-80-76 +32 (71) 795-80-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEDAYA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEDAYA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEDAYA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEDAYA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEDAYA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEDAYA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEDAYA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEDAYA
Products information VEDAYA

BTW identificatienummer (tax): BE06857360839
Ondernemingsnummer: 3129425048
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 640,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in VEDAYA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEDAYA
(Get full report from official database of BE for VEDAYA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEDAYA
Addition kinds of activities for VEDAYA

222104. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
508500. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
51829901. Flessenwijnen en dranken | Bottling wines and liquors

Werken bij VEDAYA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEDAYA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEDAYA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEDAYA. Looking for open vacancies in other companies

 • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

 • Procesoperator (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gekende firma in de ruime regio zijn we op zoek naar een operator bulk. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket - mengen van de grondstoffen - persen van de grondstoffen - bulkverladen Je komt in contact met onder andere vrachtwagenchauffeurs die naar de weegbrug komen Het gaat zowel om manuele arbeid als om computergestuurd werk. Het mengen en het persen gebeurt voornamelijk computergestuurd. Je volgt de productie op zowel kwantitatief als kwalitatief.

 • Metalliseerder (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

 • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

  Regio: NIVELLES

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

 • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

 • Studenten kerstmarkt De Panne (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 15/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

 • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

 • Studentenjob in de zorg-WZZ Curando West (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: WESTERVIER

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

 • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.? Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

 • Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van VEDAYA in sociale netwerken
Look for responds of VEDAYA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEDAYA. Laat een reactie achter voor VEDAYA. VEDAYA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEDAYA. Leave a respond for VEDAYA. VEDAYA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEDAYA op de google maps. Adres en contacten VEDAYA
Location of VEDAYA on the google maps. Address and contacts of VEDAYA

Andere gerelateerde bedrijven als come VEDAYA VEDAYA: GEORGES DEJARDIN | Nijs I | VERCAMMEN | COIFFURE CALIPSO | DVV

Other related companies as VEDAYA: GEORGES DEJARDIN | Nijs I | VERCAMMEN | COIFFURE CALIPSO | DVV

VEDAYA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEDAYA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06857360839. Het bedrijf VEDAYA bevindt zich op het adres: KETENSTRAAT 8; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 640,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VEDAYA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEDAYA is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEDAYA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEDAYA, openstaande posities, locatie van VEDAYA op de kaart.

VEDAYA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEDAYA, company assigned to the tax number BE06857360839. The company VEDAYA is located at the address: KETENSTRAAT 8; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 640,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VEDAYA were not found.
The main activity of VEDAYA is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VEDAYA is not available. You also can look at reviews of VEDAYA, open positions, location of VEDAYA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEDAYA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEDAYA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEDAYA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEDAYA, employees, financial statistics.