VANDERVAEREN

Particuliere bedrijvenLegale diensten • VANDERVAEREN
Private companiesLegal Services • VANDERVAEREN

Contactgegevens VANDERVAEREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDERVAEREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDERVAEREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 2; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26876669 (+32-26876669) 26876669 (+32-26876669)

Fax (fax): +32 (84) 364-17-92 +32 (84) 364-17-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDERVAEREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDERVAEREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDERVAEREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDERVAEREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDERVAEREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDERVAEREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDERVAEREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDERVAEREN
Products information VANDERVAEREN

BTW identificatienummer (tax): BE09901947021
Ondernemingsnummer: 7937316894
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 759,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in VANDERVAEREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDERVAEREN
(Get full report from official database of BE for VANDERVAEREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDERVAEREN
Addition kinds of activities for VANDERVAEREN

091901. Walvisvissen en walvisproducten | Whale fishing and whale products
109903. Platina groep ertsen mijnbouw | Platinum group ores mining
17999931. Torenbelinstallatie en reparatie | Tower bell installation and repair
20489914. Shell crushing, voor feed | Shell crushing, for feed
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
38299920. Thermomagnetische zuurstofanalysator | Thermomagnetic oxygen analyzer

Werken bij VANDERVAEREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDERVAEREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDERVAEREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDERVAEREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren Monteur industriebouw (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Randstad Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lommel zijn wij op zoek naar een ervaren monteur industriebouw = metaalskeletbouw (vergelijkbaar met houtskelet) en een ramen- en deurenplaatster (PVC en aluminium, heel zelden eens hout) Op hoogte willen werken is wel een must, geen hoogtevrees hebben is dus belangrijk.

 • Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst in Mollem. Onze klant, gelegen in Mollem, is marktleider in zijn sector. Ze zijn dringend op zoek naar een Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V). De verantwoordelijkheden voor deze functie als Dossierbeheerder Plaatsingsdienst (M/V) zijn: Je bent van A tot Z verantwoordelijk voor de opvolging van klantendossiers van de plaatsingsdienst; Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten en behandelt de klachten zeer nauwkeurig; Je staat in voor de controle en verfijning van bestelbonnen tot overdracht aan productie, magazijn en thuislevering; Je werkt nauw samen met de werfcoördinatoren voor de opvolging van de dossiers; Je staat in voor facturatie, factuurcontrole en opvolging van betalingen; Je staat in voor de administratieve verwerking van retours. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

 • Werken als huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

 • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Studentenjob

  Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

 • Student M/V Fr/Nl (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

  Type: Studentenjob

  Ben je student en nog steeds op zoek naar week-/weekendwerk? Is mode iets voor jou en ben je van regio Menen afkomstig? Dan hebben wij de ideale studentenjob voor jou! Adecco Moeskroen is op zoek naar studenten die bereid zijn om te werken in de ZEB-winkel in Menen. Jouw functie: klanten verwelkomen klanten helpen indien gewenst beheer van de kassa instaan voor de orde en netheid van de winkel

 • Teamleader (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een teamleader of een Verantwoordelijke planning en productiebeheer (m/v) die de dagelijkse lossingen of ladingen op een zo efficiënt mogelijke wijze coördineren en waardoor de heftruckchauffeurs hun werk kunnen uitvoeren en de administratieve flow goed loopt. Takenpakket: - Je stuurt de interne en de externe processen aan, zoals het verwerken van lossingen en ladingen in SAP, fysische controle van de goederen (schade, aantallen, productcorrectheid) en het alloceren van goederen (manuele sturing) - Je zorgt voor het aansturen en het plannen van het personeel - Je bespreekt vastgestelde fouten met de persoon in kwestie en in gezamenlijk overleg zoek je naar acties ter voorkoming - Je volgt de productiviteiten op - Je coördineert specifieke opdrachten op vraag van de klant - Je formuleert verbeteringsvoorstellen met betrekking tot de eigen afdeling zoals kwaliteitsvoorstellen, productiviteitsverbeteringen en veiligheidsvoorstellen - Je motiveert en je coacht het personeel

 • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

 • Splendit - Functional Analyst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are currently on the lookout for functional analysts for Brussels, Gent and Antwerp. As an experienced Functional Analyst you are the spokesperson between the development team and the management team. Functional Analyst Responsibilities Be an authority in his area of specialization Analyse the existing systems and highlight areas of improvement Enhance opportunities by identifying new software/service to be developed Analyse and decompose complex requirements Perform gap analysis and recommend solutions Fulfil the role of a subject matter expert in requirement elicitation Document requirements, create functional specifications and prepare wireframes/flowcharts Oversee the development of the product as per the specifications Facilitate change and configuration management Monitor performance, discover variances and propose necessary actions. Validate the functionality of the end product according to the requirement specifications Prepare technical user manuals, system configuration documents and other technical reports Skill set Thorough knowledge of the area of specialization Analytical and investigation skills Ability to understand the bigger picture Working knowledge of data and process modelling Elicitation and comprehension skills Grip over database concepts like Dbms, ETL and SQL Good command over spoken and written communication Organizational and presentation skills Interpersonal and managerial skills You speak fluent English, Dutch and/or French Our consultants share their experiences and are given every opportunity to enhance them at the projects with our partners. We offer you all this in return for your enthusiasm and flexibility. Are you an It'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

 • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van VANDERVAEREN in sociale netwerken
Look for responds of VANDERVAEREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDERVAEREN. Laat een reactie achter voor VANDERVAEREN. VANDERVAEREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDERVAEREN. Leave a respond for VANDERVAEREN. VANDERVAEREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDERVAEREN op de google maps. Adres en contacten VANDERVAEREN
Location of VANDERVAEREN on the google maps. Address and contacts of VANDERVAEREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDERVAEREN VANDERVAEREN: INSTITUUT RITA | Dagcentrum De Werft | DE MUIZEVAL-LA SOURICI?RE | LD Tuinaanleg | MARIE-ANDR?E PIETERS

Other related companies as VANDERVAEREN: INSTITUUT RITA | Dagcentrum De Werft | DE MUIZEVAL-LA SOURICI?RE | LD Tuinaanleg | MARIE-ANDR?E PIETERS

VANDERVAEREN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDERVAEREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09901947021. Het bedrijf VANDERVAEREN bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 2; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 759,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VANDERVAEREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VANDERVAEREN is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDERVAEREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDERVAEREN, openstaande posities, locatie van VANDERVAEREN op de kaart.

VANDERVAEREN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDERVAEREN, company assigned to the tax number BE09901947021. The company VANDERVAEREN is located at the address: KASTEELSTRAAT 2; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 759,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VANDERVAEREN were not found.
The main activity of VANDERVAEREN is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDERVAEREN is not available. You also can look at reviews of VANDERVAEREN, open positions, location of VANDERVAEREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDERVAEREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDERVAEREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDERVAEREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDERVAEREN, employees, financial statistics.