VAN POECKE ANNEMIE

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • VAN POECKE ANNEMIE
Private companiesInsurance Carriers • VAN POECKE ANNEMIE

Contactgegevens VAN POECKE ANNEMIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN POECKE ANNEMIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN POECKE ANNEMIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CASINOSTRAAT 41; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760204 (+32-37760204) 37760204 (+32-37760204)

Fax (fax): +32 (61) 563-57-89 +32 (61) 563-57-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN POECKE ANNEMIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN POECKE ANNEMIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN POECKE ANNEMIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN POECKE ANNEMIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN POECKE ANNEMIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN POECKE ANNEMIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN POECKE ANNEMIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN POECKE ANNEMIE
Products information VAN POECKE ANNEMIE

BTW identificatienummer (tax): BE04327209472
Ondernemingsnummer: 2677886962
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 792,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

confituur,azijn,honing,koffiebranderij,olie,chocolade .

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN POECKE ANNEMIE
(Get full report from official database of BE for VAN POECKE ANNEMIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN POECKE ANNEMIE
Addition kinds of activities for VAN POECKE ANNEMIE

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
23359902. Ensemble jurken: vrouwen, misses 'en junioren' | Ensemble dresses: women's, misses', and juniors'
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
35499906. Schroefrijmachines | Screw driving machines
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
38249900. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
51910203. Hooi | Hay
51910403. zadelmakerij | Saddlery
58120116. Vietnamees restaurant | Vietnamese restaurant
72120100. Was- en droogreinigingsmiddelen | Laundry and drycleaner agents

Werken bij VAN POECKE ANNEMIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN POECKE ANNEMIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN POECKE ANNEMIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN POECKE ANNEMIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur/Tiglasser m/v (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wingene dat instaat voor het vervaardigen van op maat gemaakte machines in de voedingssector, zijn we op zoek naar een tig-lasser en monteur. Je gaat zowel mee op verplaatsing als meewerken in het atelier.

 • Productie verantwoordelijke (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent hiërarchisch verantwoordelijk voor je team; Je rapporteert aan de productie manager; Je bent zichtbaar aanwezig op de werkvloer en hierdoor vlot bereikbaar voor je team; - Je werkt mee bij bezettingsproblemen, geeft ondersteuning bij moeilijke productievoortgang, ombouwen enz…; - Je zorgt voor de opmaak van de werkplanningen, opleidingsplannen, … en neemt actie waar nodig om een zo vlot mogelijke productievoortgang te  garanderen; - Je coördineert met de ondersteunende afdelingen; - Onthaal en introductie van nieuwe werknemers in je team; - Procedures en werkinstructies opstellen met input van je team, de productie manager en de preventiedienst; - Voeren van medewerkersgesprekken met de medewerkers van je team; - Ondersteunen en uitvoeren van het productieplan voor je team: - Voortdurend verhogen van de productiviteit van de productielijnen door analyse van opportuniteiten, aandachtspunten en initiatief nemen om deze te  verbeteren; - Verzekeren van een veilige werkplek voor alle werknemers, bereiken van prestaties overeenkomstig de Konings-strategie en wettelijke vereisten; - Sterk leiderschap tonen en coachen van operatoren en lijnverantwoordelijken in hun ontwikkeling en prestaties; - Rolmodel zijn en hierdoor doen respecteren van standaarden, gedragingen en waarden voor alle werknemers

 • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Synergie Leuven Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

 • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

 • Onderhoudstechnieker - 2 ploegen - Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als onderhoudstechnieker zorg je ervoor dat het productie proces draaiende blijft. Het bedrijf is actief in verwerking van kunststofproducten. Je voert het preventief en curatief onderhoud uit van: spuitmachines, robots, relegapparatuur, automatisatie, elektrische verwarming, motoren (asynchroon en servo), koelinstallaties, compressoren... Een zeer variabel machinepark.

 • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

  Regio: BIERBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: SERVE IT

  Type: Flexijob

  Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van VAN POECKE ANNEMIE in sociale netwerken
Look for responds of VAN POECKE ANNEMIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN POECKE ANNEMIE. Laat een reactie achter voor VAN POECKE ANNEMIE. VAN POECKE ANNEMIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN POECKE ANNEMIE. Leave a respond for VAN POECKE ANNEMIE. VAN POECKE ANNEMIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN POECKE ANNEMIE op de google maps. Adres en contacten VAN POECKE ANNEMIE
Location of VAN POECKE ANNEMIE on the google maps. Address and contacts of VAN POECKE ANNEMIE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN POECKE ANNEMIE VAN POECKE ANNEMIE: V.K. BEVERLO | Iweins | Tapijtateljee Decoster S | GARAGE LEFEVERE | NADINE JASPART

Other related companies as VAN POECKE ANNEMIE: V.K. BEVERLO | Iweins | Tapijtateljee Decoster S | GARAGE LEFEVERE | NADINE JASPART

VAN POECKE ANNEMIE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN POECKE ANNEMIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04327209472. Het bedrijf VAN POECKE ANNEMIE bevindt zich op het adres: CASINOSTRAAT 41; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 792,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Lijst met producten zijn confituur,azijn,honing,koffiebranderij,olie,chocolade ..
De hoofdactiviteit van VAN POECKE ANNEMIE is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN POECKE ANNEMIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN POECKE ANNEMIE, openstaande posities, locatie van VAN POECKE ANNEMIE op de kaart.

VAN POECKE ANNEMIE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN POECKE ANNEMIE, company assigned to the tax number BE04327209472. The company VAN POECKE ANNEMIE is located at the address: CASINOSTRAAT 41; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 792,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. List of products are confituur,azijn,honing,koffiebranderij,olie,chocolade ..
The main activity of VAN POECKE ANNEMIE is Insurance Carriers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN POECKE ANNEMIE is not available. You also can look at reviews of VAN POECKE ANNEMIE, open positions, location of VAN POECKE ANNEMIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN POECKE ANNEMIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN POECKE ANNEMIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN POECKE ANNEMIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN POECKE ANNEMIE, employees, financial statistics.