VAN DEN MOORTEL

Contactgegevens VAN DEN MOORTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DEN MOORTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DEN MOORTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOTERBERG 11; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24529905 (+32-24529905) 24529905 (+32-24529905)

Fax (fax): +32 (58) 346-60-16 +32 (58) 346-60-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DEN MOORTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DEN MOORTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DEN MOORTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DEN MOORTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DEN MOORTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DEN MOORTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DEN MOORTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DEN MOORTEL
Products information VAN DEN MOORTEL

BTW identificatienummer (tax): BE07021606445
Ondernemingsnummer: 9733856201
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 350,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in VAN DEN MOORTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DEN MOORTEL
(Get full report from official database of BE for VAN DEN MOORTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DEN MOORTEL
Addition kinds of activities for VAN DEN MOORTEL

02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
20150802. Turkije, verwerkt: ingeblikt | Turkey, processed: canned
38419901. Inhalatie therapie apparatuur | Inhalation therapy equipment
50320302. Keramische muur- en vloertegel, niet in gebruik | Ceramic wall and floor tile, nec
50510217. Structurele vormen, ijzer of staal | Structural shapes, iron or steel
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials

Werken bij VAN DEN MOORTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DEN MOORTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DEN MOORTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DEN MOORTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Operator Filler (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machineoperator zorg je ervoor dat de werking van onze afvullijnen gesmeerd blijft lopen. Je start de productie op en houdt toezicht op algemene werking van de lijn samen met je collega's. Aanvoer lege bussen - afvullen - sluiten - etiketteren - verpakken en stapelen van gevulde bussen. Je neemt stalen en voert gewichtscontrole uit.

 • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

 • Offsetdrukker met ervaring (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: JOB EXPERT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij in Houthalen-Helechteren zoeken wij een offsetdrukker met ervaring (M/V). Je staat in voor de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8 KL).

 • Carrossier- (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U zal tewerkgesteld worden in de carrosserie afdeling.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

  Regio: HECHTEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

 • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

 • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Studentenjob

  Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

 • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Select HR

  Type: Vaste Job

  Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

 • Loopbaancoach (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TALENT'

  Type: Zelfstandige activiteit

  id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

Zoek naar antwoorden van VAN DEN MOORTEL in sociale netwerken
Look for responds of VAN DEN MOORTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DEN MOORTEL. Laat een reactie achter voor VAN DEN MOORTEL. VAN DEN MOORTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DEN MOORTEL. Leave a respond for VAN DEN MOORTEL. VAN DEN MOORTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DEN MOORTEL op de google maps. Adres en contacten VAN DEN MOORTEL
Location of VAN DEN MOORTEL on the google maps. Address and contacts of VAN DEN MOORTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DEN MOORTEL VAN DEN MOORTEL: Sittelles (Les) | Wery | Navaux E | J.C. TELLIN | Antenne 3000

Other related companies as VAN DEN MOORTEL: Sittelles (Les) | Wery | Navaux E | J.C. TELLIN | Antenne 3000

VAN DEN MOORTEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DEN MOORTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07021606445. Het bedrijf VAN DEN MOORTEL bevindt zich op het adres: BOTERBERG 11; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 350,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in VAN DEN MOORTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN DEN MOORTEL is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DEN MOORTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DEN MOORTEL, openstaande posities, locatie van VAN DEN MOORTEL op de kaart.

VAN DEN MOORTEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DEN MOORTEL, company assigned to the tax number BE07021606445. The company VAN DEN MOORTEL is located at the address: BOTERBERG 11; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 350,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in VAN DEN MOORTEL were not found.
The main activity of VAN DEN MOORTEL is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DEN MOORTEL is not available. You also can look at reviews of VAN DEN MOORTEL, open positions, location of VAN DEN MOORTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DEN MOORTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DEN MOORTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DEN MOORTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DEN MOORTEL, employees, financial statistics.