V. LARTELIER

Contactgegevens V. LARTELIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V. LARTELIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

V. LARTELIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PEL?MONT 59; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 81633526 (+32-81633526) 81633526 (+32-81633526)

Fax (fax): +32 (64) 971-77-53 +32 (64) 971-77-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V. LARTELIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V. LARTELIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V. LARTELIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V. LARTELIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V. LARTELIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V. LARTELIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V. LARTELIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V. LARTELIER
Products information V. LARTELIER

BTW identificatienummer (tax): BE05887817382
Ondernemingsnummer: 5471160888
Hoofdstad (capital): 602,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in V. LARTELIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V. LARTELIER
(Get full report from official database of BE for V. LARTELIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor V. LARTELIER
Addition kinds of activities for V. LARTELIER

011900. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
205299. Koekjes en crackers, nec | Cookies and crackers, nec
09130205. Inktvis, vangst van | Squid, catching of
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
29110700. Niet-aromatische chemische producten | Nonaromatic chemical products
31110203. Boven leer | Upper leather
38230419. Tijdcyclus en programma controllers, industrieel proces type | Time cycle and program controllers, industrial process type
87420000. Management consulting diensten | Management consulting services
87480302. Telecommunicatie adviseur | Telecommunications consultant

Werken bij V. LARTELIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V. LARTELIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V. LARTELIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V. LARTELIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar [email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

 • Dringend gezocht Inpakker / polyvalent productiearbeider M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: ACTIEF IEPER

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker productie kan je ingezet worden voor diverse taken. Takenpakket: - Triage - Meewerken in de verschillende keukens - Inpak - Reiniging - Basis machine besturing Zo krijg je zelf de kans de functie te vinden die het best bij jou past! Dit is in 2-ploegen of nacht.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE met affiniteit in de bouwsector (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant groothandel parket en binnendeuren gelegen regio Roeselare zoeken wij een administratief bediende om de afdeling te versterken: Je stelt deurenlijsten op a.d.h.v. een plan Je geeft bestellingen door Je stelt de voorbereiding op voor de werf en de opvolging Je maakt offertes en facturen op

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP met zin om erin te vliegen (m/v) regio Brugge (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Brugge

  Type: Dienstenchequebaan

  Bepaal je graag je eigen werkuren én heb je graag wat meer tijd voor je gezin of hobby's? Ben je van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is? Werk je graag in eigen regio en hou je van wat afwisseling in je job? Dan zoeken wij jou!

 • Huishoudhulp regio Maria Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Maria Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • Student (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

 • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

  Type: Vaste Job

  laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

 • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

 • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

  Regio: LANDGRAAF

  Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

 • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

 • zaal- en barmedewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: KENZ

  Type: Flexijob

  U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van V. LARTELIER in sociale netwerken
Look for responds of V. LARTELIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor V. LARTELIER. Laat een reactie achter voor V. LARTELIER. V. LARTELIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V. LARTELIER. Leave a respond for V. LARTELIER. V. LARTELIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V. LARTELIER op de google maps. Adres en contacten V. LARTELIER
Location of V. LARTELIER on the google maps. Address and contacts of V. LARTELIER

Andere gerelateerde bedrijven als come V. LARTELIER V. LARTELIER: FORTIS | Akelei BVBA | WILLY SIEMONS | Li茅geois E | FA. PHOENIX GEMS

Other related companies as V. LARTELIER: FORTIS | Akelei BVBA | WILLY SIEMONS | Li茅geois E | FA. PHOENIX GEMS

V. LARTELIER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V. LARTELIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05887817382. Het bedrijf V. LARTELIER bevindt zich op het adres: RUE DU PEL?MONT 59; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 602,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in V. LARTELIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V. LARTELIER is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V. LARTELIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V. LARTELIER, openstaande posities, locatie van V. LARTELIER op de kaart.

V. LARTELIER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is V. LARTELIER, company assigned to the tax number BE05887817382. The company V. LARTELIER is located at the address: RUE DU PEL?MONT 59; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 602,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in V. LARTELIER were not found.
The main activity of V. LARTELIER is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of V. LARTELIER is not available. You also can look at reviews of V. LARTELIER, open positions, location of V. LARTELIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V. LARTELIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V. LARTELIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V. LARTELIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V. LARTELIER, employees, financial statistics.