UPIGNAC

Contactgegevens UPIGNAC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UPIGNAC: address, phone, fax, email, website, opening hours

UPIGNAC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUTTERSHOFSTRAAT 6; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32316020 32316020

Fax (fax): +32 (11) 398-58-39 +32 (11) 398-58-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UPIGNAC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UPIGNAC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UPIGNAC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UPIGNAC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UPIGNAC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UPIGNAC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UPIGNAC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UPIGNAC
Products information UPIGNAC

BTW identificatienummer (tax): BE06586547851
Ondernemingsnummer: 9667938232
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 793,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in UPIGNAC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UPIGNAC
(Get full report from official database of BE for UPIGNAC)

Aanvulling soorten activiteiten voor UPIGNAC
Addition kinds of activities for UPIGNAC

1771. Concreet werk | Concrete work
291105. residuen | Residues
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
22619903. Sponging katoenen breedgeweven doek, voor de handel | Sponging cotton broadwoven cloth, for the trade
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security
80699900. Speciaalziekenhuizen, behalve psychiatrische, nec | Specialty hospitals, except psychiatric, nec

Werken bij UPIGNAC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UPIGNAC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UPIGNAC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UPIGNAC. Looking for open vacancies in other companies

 • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Poetshulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • student verkoop (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

 • Magazijnmedewerker (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: VAN DE VELDE - WILLEMS

  Type: Studentenjob

  -ontvangst en controle binnengekomen goederen -aanvullen winkelrekken -algemene taken magazijnbeheer

 • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: LC & DV

  Type: Studentenjob

  je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

 • ZAALVERANTWOORDELIJKE (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Lago Beveren De Meerminnen

  Type: Vaste Job

  Je rapporteert aan de Horecamanager, die op zijn beurt rapporteert aan de centrummanager; Helicopterview, overzicht, aansturen, plannen, offertes, bestelling zijn voor jou standaard begrippen; Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen en afrekenen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest-eau-café, alsook het aansturen van de vaste- en interimmedewerkers; In concreto betekent dit eveneens de mise-en-place van de zaal vóór opening waarbij je verantwoordelijk bent voor een verzorgde, propere omgeving die aangenaam is en bezoekers uitnodigt een drankje en een hapje te nuttigen; Drankbestellingen verzorg je zelf, bestellingen voor eten geef je tijdig en correct door aan de keuken; Je ruimt de tafels af en zorgt voor een correcte betaling van de rekening van de bezoekers; Je bent permanent en proactief attent voor de noden van de bezoeker en behandelt de klachten; Bij sluiting van het Rest-eau-café doe je de mise-en-place voor de volgende dienst, je haalt dranken op, vult frigo’s aan en bergt het bedieningsmateriaal op; Je volgt punctueel de ontvangsten op volgens de Lago procedures (via IT-systeem, afstortingen, …) Je zorgt voor orde en netheid in het Rest-eau-café; Je neemt actief deel aan de regelmatig georganiseerde oefeningen ter navolging van de Lago noodplannen; Je wordt in je taken ondersteund door de Horecamanager;

 • METSER (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

 • Heftruckbestuurder (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gespecialiseerd bedrijf in de productie en verkoop van hoogkwalitatieve, instant en flexibele oplossingen voor de presentatie van uw documenten en foto’s, is momenteel op zoek naar een heftruckbestuurder. Je verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de goederenontvangst. Goederen controleren op aantallen. Je voorziet de goederen van labels en zorgt voor de opslag in het magazijn, inclusief het uitvoeren van scantransacties. Je zorgt voor algemene orde en netheid in het magazijn. Je bent de spilfiguur in het productieproces daar je instaat voor de bevoorrading van grondstoffen aan de productiemedewerkers. 

 • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

 • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Media 24

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

Zoek naar antwoorden van UPIGNAC in sociale netwerken
Look for responds of UPIGNAC in social networks

Lees alle opmerkingen voor UPIGNAC. Laat een reactie achter voor UPIGNAC. UPIGNAC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UPIGNAC. Leave a respond for UPIGNAC. UPIGNAC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UPIGNAC op de google maps. Adres en contacten UPIGNAC
Location of UPIGNAC on the google maps. Address and contacts of UPIGNAC

Andere gerelateerde bedrijven als come UPIGNAC UPIGNAC: PIZZA HUT | GERMAIN GLOESENER | HUGUES WANLIN | KIRSTEN THIJS | MARC VAN NUFFELEN

Other related companies as UPIGNAC: PIZZA HUT | GERMAIN GLOESENER | HUGUES WANLIN | KIRSTEN THIJS | MARC VAN NUFFELEN

UPIGNAC is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UPIGNAC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06586547851. Het bedrijf UPIGNAC bevindt zich op het adres: SCHUTTERSHOFSTRAAT 6; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 793,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in UPIGNAC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UPIGNAC is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UPIGNAC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UPIGNAC, openstaande posities, locatie van UPIGNAC op de kaart.

UPIGNAC is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is UPIGNAC, company assigned to the tax number BE06586547851. The company UPIGNAC is located at the address: SCHUTTERSHOFSTRAAT 6; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 793,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in UPIGNAC were not found.
The main activity of UPIGNAC is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of UPIGNAC is not available. You also can look at reviews of UPIGNAC, open positions, location of UPIGNAC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UPIGNAC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UPIGNAC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UPIGNAC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UPIGNAC, employees, financial statistics.