TRAITEUR VAN OSTAEDE

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • TRAITEUR VAN OSTAEDE
Private companiesSocial Services • TRAITEUR VAN OSTAEDE

Contactgegevens TRAITEUR VAN OSTAEDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR VAN OSTAEDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR VAN OSTAEDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRECHTSEBAAN 461; 2900; SCHOTEN, België

Telefoon (phone): 36531382 (+32-36531382) 36531382 (+32-36531382)

Fax (fax): +32 (9) 662-78-57 +32 (9) 662-78-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR VAN OSTAEDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR VAN OSTAEDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR VAN OSTAEDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR VAN OSTAEDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR VAN OSTAEDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR VAN OSTAEDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR VAN OSTAEDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR VAN OSTAEDE
Products information TRAITEUR VAN OSTAEDE

BTW identificatienummer (tax): BE03228851318
Ondernemingsnummer: 9517150878
Hoofdstad (capital): 976,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TRAITEUR VAN OSTAEDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR VAN OSTAEDE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR VAN OSTAEDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR VAN OSTAEDE
Addition kinds of activities for TRAITEUR VAN OSTAEDE

508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
28360300. Vaccins en andere immuniserende producten | Vaccines and other immunizing products
38410415. retractors | Retractors
39140107. Zilversmeden | Silversmithing
39140111. Bakken, zilver | Trays, silver
76991810. Honingwerk | Reneedling work

Werken bij TRAITEUR VAN OSTAEDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR VAN OSTAEDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR VAN OSTAEDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR VAN OSTAEDE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

 • Metser (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een familiebedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren metser.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

 • Chauffeur CE - nationaal transport (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start rond 5 à 6u 's ochtends, gemiddeld werk je 12u per dag. Je hebt steeds vaste ritten en hebt een 3 à 4 stops per dag. Er staat zowel een job open voor containertransport van en naar de haven van Antwerpen als voor het transport van rollen staal.

 • Chauffeur D - voltijds toerismevervoer (JABBEKE)

  Regio: JABBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een busfirma in de regio van Jabbeke is op zoek naar een chauffeur D voor een voltijdse functie. Je krijgt dagopdrachten voor toerismevervoer te doen (meestal rond de kerktoren). Dit is een hele mooie functie waar ze dan ook wel wat ervaring verwachten. Indien je nog geen ervaring hebt kun je opstarten binnen het leerlingenvervoer en binnen een jaar doorgroeien naar toerismevervoer.

 • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

 • Telenet (Ountbound project) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor het project Telenet zijn we dringend op zoek naar commerciële verkooptalenten. Je belt klanten oude klanten en prospecten op om hen te overtuigen om zich aan te sluiten bij Telenet. De verkoop gebeurt aan de telefoon. Je kent de prijzen je kent de promoties en je kent alle voordelen zodat je die ook vlot kan overbrengen naar de klanten.

 • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Weert (Bornem) – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WEERT)

  Regio: WEERT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • gemotiveerde metser (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

 • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Badenoch & Clark

  Type: Vaste Job

  Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

 • HVAC technieker (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: TW KLIMATICS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Plaatsen van airco/ warmtepomp systemen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR VAN OSTAEDE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR VAN OSTAEDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR VAN OSTAEDE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR VAN OSTAEDE. TRAITEUR VAN OSTAEDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR VAN OSTAEDE. Leave a respond for TRAITEUR VAN OSTAEDE. TRAITEUR VAN OSTAEDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR VAN OSTAEDE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR VAN OSTAEDE
Location of TRAITEUR VAN OSTAEDE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR VAN OSTAEDE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR VAN OSTAEDE TRAITEUR VAN OSTAEDE: STOKBROEKX | Segers Paul | THE POWER STATION | AIXAM-JACOBS HERMAN | JAN BRIJS

Other related companies as TRAITEUR VAN OSTAEDE: STOKBROEKX | Segers Paul | THE POWER STATION | AIXAM-JACOBS HERMAN | JAN BRIJS

TRAITEUR VAN OSTAEDE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR VAN OSTAEDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03228851318. Het bedrijf TRAITEUR VAN OSTAEDE bevindt zich op het adres: BRECHTSEBAAN 461; 2900; SCHOTEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 976,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR VAN OSTAEDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR VAN OSTAEDE is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR VAN OSTAEDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR VAN OSTAEDE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR VAN OSTAEDE op de kaart.

TRAITEUR VAN OSTAEDE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR VAN OSTAEDE, company assigned to the tax number BE03228851318. The company TRAITEUR VAN OSTAEDE is located at the address: BRECHTSEBAAN 461; 2900; SCHOTEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 976,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR VAN OSTAEDE were not found.
The main activity of TRAITEUR VAN OSTAEDE is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR VAN OSTAEDE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR VAN OSTAEDE, open positions, location of TRAITEUR VAN OSTAEDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR VAN OSTAEDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR VAN OSTAEDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR VAN OSTAEDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR VAN OSTAEDE, employees, financial statistics.