TRAITEUR VAN HECKE

Contactgegevens TRAITEUR VAN HECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR VAN HECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR VAN HECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOESTRAAT 40; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92253602 (+32-92253602) 92253602 (+32-92253602)

Fax (fax): +32 (64) 260-97-32 +32 (64) 260-97-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR VAN HECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR VAN HECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR VAN HECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR VAN HECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR VAN HECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR VAN HECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR VAN HECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR VAN HECKE
Products information TRAITEUR VAN HECKE

BTW identificatienummer (tax): BE01872314453
Ondernemingsnummer: 1249114990
Hoofdstad (capital): 632,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in TRAITEUR VAN HECKE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR VAN HECKE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR VAN HECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR VAN HECKE
Addition kinds of activities for TRAITEUR VAN HECKE

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
30890606. Gravure van kunststoffen | Engraving of plastics
31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
34239910. Randgereedschap voor houtbewerking: augers, bits, gimlets, etc. | Edge tools for woodworking: augers, bits, gimlets, etc.
56990302. Marine kleding | Marine apparel
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation

Werken bij TRAITEUR VAN HECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR VAN HECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR VAN HECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR VAN HECKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopster/Verkoper Kledingzaak (m/v) (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende modezaak in Maasmechelen zoeken wij een Shopmanager (M/V) Als toegewijd shopmanager ben je verantwoordelijke voor het commerciële resultaat van de vestiging. Natuurlijk blink je uit in verkoop en het verlenen van service. Je bent actief bezig met het analyseren van de verkoopresultaten en je streeft continue naar verbetering. Als een van de gezichten van onze zaak bevindt jouw rol zich op de voorgrond van de winkel. Hier creëer je samen met je team een unieke winkelervaring voor de consument. Het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten is essentieel. Klanten shoppen graag bij jou en je team. Ze komen naar jullie toe met vragen wensen betreffende mode, tips en persoonlijk advies. Belangrijk is dat je als shopmanager je team kan motiveren en begeleiden in hun werkzaamheden en verkoopactiviteiten. Dit alles bereik je door je energieke, positieve en dynamische persoonlijkheid. Het bewerkstellen van een unieke winkelervaring, omgaan met klanten op persoonlijk gebied en het aansturen van een team houdt in dat je waarden als discipline respect, integriteit hoog in het vaandel hebt staan. Takenpakket " Inwerken, opleiden en motiveren van medewerkers en tijdig signalen doorgeven van eventuele problemen of obstakels. " Verantwoordelijk voor een correcte einde dag procedure, kassa afsluiting en het opsporen van eventuele kasverschillen. " Klantencontacten (informeren, adviseren, verkoop, retouren en klachtenafdeling) " Bijhouden van een accuraat en tot op de dag bijgewerkte filiaaladministratie. " Zorg dragen voor een te allen tijde up-to-date verzorgde winkel. " Wekelijks overleg met de commercieel manager om huidige en toekomstige ontwikkelingen, acties en verbetermogelijkheden te bespreken.

 • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

 • Commercieel medewerker (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Zonnebeke zijn we op zoek naar een Commercieel medewerker. 

 • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

 • Jobstudent boekhouding (m/v) in Wetteren. (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Studentenjob

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Jobstudent boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Wetteren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant zijn: Aan- & verkoopfacturen inboeken; Financiële verrichtingen inboeken; BTW aangiftes voorbereiden. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JURI

  Type: Studentenjob

  Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

 • Werfleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

  Type: Vaste Job

  Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

 • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

  Type: Vaste Job

  Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

 • Zelfstandig uitbater Press Shop Merelbeke Hundelgem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Bijlesgever wiskunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Werfreserve

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR VAN HECKE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR VAN HECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR VAN HECKE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR VAN HECKE. TRAITEUR VAN HECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR VAN HECKE. Leave a respond for TRAITEUR VAN HECKE. TRAITEUR VAN HECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR VAN HECKE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR VAN HECKE
Location of TRAITEUR VAN HECKE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR VAN HECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR VAN HECKE TRAITEUR VAN HECKE: HALLEKE ('T) | Bichons Au Doggy Saloon | BANCONTAC-MISTER CASH | E. BOEL | CENTRE ESSO BRABANT (PETROBRABANT SPRL)

Other related companies as TRAITEUR VAN HECKE: HALLEKE ('T) | Bichons Au Doggy Saloon | BANCONTAC-MISTER CASH | E. BOEL | CENTRE ESSO BRABANT (PETROBRABANT SPRL)

TRAITEUR VAN HECKE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR VAN HECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01872314453. Het bedrijf TRAITEUR VAN HECKE bevindt zich op het adres: KOESTRAAT 40; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 632,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR VAN HECKE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR VAN HECKE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR VAN HECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR VAN HECKE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR VAN HECKE op de kaart.

TRAITEUR VAN HECKE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR VAN HECKE, company assigned to the tax number BE01872314453. The company TRAITEUR VAN HECKE is located at the address: KOESTRAAT 40; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 632,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR VAN HECKE were not found.
The main activity of TRAITEUR VAN HECKE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR VAN HECKE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR VAN HECKE, open positions, location of TRAITEUR VAN HECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR VAN HECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR VAN HECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR VAN HECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR VAN HECKE, employees, financial statistics.