TRAITEUR TIAN XIANG

Contactgegevens TRAITEUR TIAN XIANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR TIAN XIANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR TIAN XIANG

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EUG?NE KEYMPLEIN 6; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT, België

Telefoon (phone): 26602838 (+32-26602838) 26602838 (+32-26602838)

Fax (fax): +32 (59) 170-66-68 +32 (59) 170-66-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR TIAN XIANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR TIAN XIANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR TIAN XIANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR TIAN XIANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR TIAN XIANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR TIAN XIANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR TIAN XIANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR TIAN XIANG
Products information TRAITEUR TIAN XIANG

BTW identificatienummer (tax): BE02369171142
Ondernemingsnummer: 8330078125
Hoofdstad (capital): 569,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TRAITEUR TIAN XIANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR TIAN XIANG
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR TIAN XIANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR TIAN XIANG
Addition kinds of activities for TRAITEUR TIAN XIANG

5131. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
07230502. Filbert hulling en schelpdiensten | Filbert hulling and shelling services
30690501. Hakken, laars of schoen: rubber, compositie of vezel | Heels, boot or shoe: rubber, composition, or fiber
38450119. Retinoscopen, electromedical | Retinoscopes, electromedical
50720302. Zaagbladen | Saw blades

Werken bij TRAITEUR TIAN XIANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR TIAN XIANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR TIAN XIANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR TIAN XIANG. Looking for open vacancies in other companies

 • Operatoren pharmacie gezocht- mooie verloning (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw takenpakket als inpak operator: Je zal instaan voor het manueel verpakken van medicijnen en het controleren van bijsluiters. Je zal verantwoordelijk zijn voor het efficiënt verloop van het productieproces. Dit volgend de productie-, kwalitiets- en hygiënerichtlijnen. Je kan werken met de computer voor het in putten van administratie en productiegegevens.    Bedrijfsprofiel: Voor een grote speler op de pharmaceutische markt, MSD in Heist-op-den-berg zijn wij op zoek naar gemotioveerde inpak operatoren.

 • Storingstechnieker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dan nog niet met ons komen praten?

 • Klusjesman (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Keerbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp /Huishoudhulp in Halle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

 • keukenmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Les Parisiennes

  Type: Studentenjob

  Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

 • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

 • (jr) Enterprise Architect (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een ambitieuze (jr) Enterprise Architect. Als architect ga je aan de slag in grote en kleine projecten om samen met onze klant business systemen en processen te definiëren en te verbeteren; Je levert methodologieën, processen en een governance-kader aan aan onze klanten; Je doet projecten op basis van expertise, vaardigheden en ambitie; Je bent in staat te rapporteren aan Executive levels bij klanten. Je werkt op langdurige projecten bij onze klanten in diverse regio's : Brussel of Antwerpen of Gent

 • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

  Regio: Regio Nivelles

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR TIAN XIANG in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR TIAN XIANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR TIAN XIANG. Laat een reactie achter voor TRAITEUR TIAN XIANG. TRAITEUR TIAN XIANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR TIAN XIANG. Leave a respond for TRAITEUR TIAN XIANG. TRAITEUR TIAN XIANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR TIAN XIANG op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR TIAN XIANG
Location of TRAITEUR TIAN XIANG on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR TIAN XIANG

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR TIAN XIANG TRAITEUR TIAN XIANG: LAMOEN | Axesse | Willart | L. DURMORT | Maison de la Culture Juive

Other related companies as TRAITEUR TIAN XIANG: LAMOEN | Axesse | Willart | L. DURMORT | Maison de la Culture Juive

TRAITEUR TIAN XIANG is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR TIAN XIANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02369171142. Het bedrijf TRAITEUR TIAN XIANG bevindt zich op het adres: EUG?NE KEYMPLEIN 6; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 569,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR TIAN XIANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR TIAN XIANG is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR TIAN XIANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR TIAN XIANG, openstaande posities, locatie van TRAITEUR TIAN XIANG op de kaart.

TRAITEUR TIAN XIANG is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR TIAN XIANG, company assigned to the tax number BE02369171142. The company TRAITEUR TIAN XIANG is located at the address: EUG?NE KEYMPLEIN 6; 1170; WATERMAAL-BOSVOORDE/WATERMAEL-BOITSFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 569,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR TIAN XIANG were not found.
The main activity of TRAITEUR TIAN XIANG is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR TIAN XIANG is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR TIAN XIANG, open positions, location of TRAITEUR TIAN XIANG on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR TIAN XIANG, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR TIAN XIANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR TIAN XIANG, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR TIAN XIANG, employees, financial statistics.