TRAITEUR ST.HUBERT

Contactgegevens TRAITEUR ST.HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR ST.HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR ST.HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RIJSELSTRAAT 200; 8930; MENEN, België

Telefoon (phone): 56518954 (+32-56518954) 56518954 (+32-56518954)

Fax (fax): +32 (11) 527-19-10 +32 (11) 527-19-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR ST.HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR ST.HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR ST.HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR ST.HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR ST.HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR ST.HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR ST.HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR ST.HUBERT
Products information TRAITEUR ST.HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE01515808105
Ondernemingsnummer: 9820098876
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 518,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TRAITEUR ST.HUBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR ST.HUBERT
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR ST.HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR ST.HUBERT
Addition kinds of activities for TRAITEUR ST.HUBERT

782900. Video distributie diensten | Motion picture distribution services
22210304. Franse pannenkoeken | French crepes
24290200. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
34129904. Spijkers, verzending: metaal | Pails, shipping: metal
36340301. Blowers, draagbaar, elektrisch | Blowers, portable, electric
37110400. Bus en andere grote speciaal voertuig assemblage | Bus and other large specialty vehicle assembly
38410417. speculums | Speculums
38419906. Stethoscopen en stethografen | Stethoscopes and stethographs
73639900. Help leveringsdiensten, anders | Help supply services, nec

Werken bij TRAITEUR ST.HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR ST.HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR ST.HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR ST.HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Quality Assistant met technische kennis! (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Quality Assistant ben je verantwoordelijk voor het controleren en functioneel testen van alle producten die worden verstuurd naar klanten, subcontractors en field service mensen en dit aan de hand van klanteisen en specificaties teneinde de klanttevredenheid te garanderen. Je zorgt voor: - Het controleren en testen van de geproduceerde producten. - Het Controleren en/of testen van bepaalde niet intern geproduceerde producten/goederen. - Het opstellen en up to date houden van werkinstructies voor quality assurance - Het registreren van vastgestelde fouten. - Het terugsturen van defecte producten naar productie voor reparatie. - Het zorgt steeds voor het naleven veiligheidsregels.

 • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

 • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETSHULP Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Huishoudhulp (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: t-interim Haacht

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

 • Projectleider Automatisatie (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: Brunel

  Type: Vaste Job

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging richting projectmanagement automatisatie ? Kijk dan snel verder! Aansturen van een team, verantwoordelijk voor een project van A tot Z. Als projectleider automatisatie voer je op drachten uit in functie van je kennis en ervaring. Je neemt de leiding van een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers. Het opstellen van de RFQ’s, opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, opvolgen van de werken van PLC en robot programmeurs, het opvolgen van een team van uitvoerders voor de elektrische aansluitingen van alle systemen. Opvolgen van de FAT en SAT testen. Opstellen van de projectplanning / cost control en de opvolging.

 • HR officer m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

 • vertegenwoordiger buitendienst west vlaanderen (STENE)

  Regio: STENE

  Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

  Type: Vaste Job

  U bent woonachtig in West-Vlaanderen en werkt in dienstverband of onder het statuut van zelfstandige. U heeft ervaring in vochtbestrijding en bent in staat om zelfstandig een diagnose te stellen en onze klant een passende oplossing aan te bieden. Tibas verzorgt de adressen, U hoeft dus niet zelf op zoek te gaan. U bent sterk in het overtuigen en het enthousiasmeren van anderen. WIj bieden U een aantrekkelijke vergoeding.

 • Internal Sales (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Als Internal Sales... werk je oplossingen uit voor de behoeften van de klanten en stel je offertes op voor het salesteam. bouw je productkennis op via interne en externe opleidingen. Je onderhoudt je kennis door zelfstudie. hou je ons ERP-systeem met producten en prijzen up-to-date. ben je het eerste contact voor bestellingen en vragen die klanten hebben rond nieuwe producten. Je zorgt voor de orderverwerking. zorg je voor de promotie van nieuwe producten. ben je verantwoordelijk voor de vernieuwing van de maintenance contracten bij bestaande klanten. onderhoud je de contacten met de belangrijkste leveranciers. sta je samen met het salesteam in om hun target te realiseren. rapporteer je aan de Sales Manager.

 • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PLOPSA

  Type: Vaste Job

  Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

 • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR ST.HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR ST.HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR ST.HUBERT. Laat een reactie achter voor TRAITEUR ST.HUBERT. TRAITEUR ST.HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR ST.HUBERT. Leave a respond for TRAITEUR ST.HUBERT. TRAITEUR ST.HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR ST.HUBERT op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR ST.HUBERT
Location of TRAITEUR ST.HUBERT on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR ST.HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR ST.HUBERT TRAITEUR ST.HUBERT: BRAWA | ROLAND COCQUYT | JOZEF SCHRAUWEN | PIERRE ANDRE | DB Associates

Other related companies as TRAITEUR ST.HUBERT: BRAWA | ROLAND COCQUYT | JOZEF SCHRAUWEN | PIERRE ANDRE | DB Associates

TRAITEUR ST.HUBERT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR ST.HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01515808105. Het bedrijf TRAITEUR ST.HUBERT bevindt zich op het adres: RIJSELSTRAAT 200; 8930; MENEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 518,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR ST.HUBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR ST.HUBERT is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR ST.HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR ST.HUBERT, openstaande posities, locatie van TRAITEUR ST.HUBERT op de kaart.

TRAITEUR ST.HUBERT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR ST.HUBERT, company assigned to the tax number BE01515808105. The company TRAITEUR ST.HUBERT is located at the address: RIJSELSTRAAT 200; 8930; MENEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 518,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR ST.HUBERT were not found.
The main activity of TRAITEUR ST.HUBERT is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR ST.HUBERT is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR ST.HUBERT, open positions, location of TRAITEUR ST.HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR ST.HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR ST.HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR ST.HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR ST.HUBERT, employees, financial statistics.