TRAITEUR ST.CECILIA

Contactgegevens TRAITEUR ST.CECILIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR ST.CECILIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR ST.CECILIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELARESTRAAT 2; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51210086 (+32-51210086) 51210086 (+32-51210086)

Fax (fax): +32 (67) 856-40-88 +32 (67) 856-40-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR ST.CECILIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR ST.CECILIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR ST.CECILIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR ST.CECILIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR ST.CECILIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR ST.CECILIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR ST.CECILIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR ST.CECILIA
Products information TRAITEUR ST.CECILIA

BTW identificatienummer (tax): BE06778533935
Ondernemingsnummer: 4941345214
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 715,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TRAITEUR ST.CECILIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR ST.CECILIA
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR ST.CECILIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR ST.CECILIA
Addition kinds of activities for TRAITEUR ST.CECILIA

22110500. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
33259901. Legering van legeringen, behalve investeringen | Alloy steel castings, except investment
35850500. Soda fontein en drank dispenser apparatuur en onderdelen | Soda fountain and beverage dispensing equipment and parts
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
38420300. Prosthetische apparaten | Prosthetic appliances
50929900. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec

Werken bij TRAITEUR ST.CECILIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR ST.CECILIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR ST.CECILIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR ST.CECILIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

 • Productiemedewerker Opglabbeek MIRKA (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, Mirka in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar productiemedewerkers. Je staat in voor algemene productie- en inpaktaken bij het versnijden van schuurpapier.

 • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

 • Carrossier (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het richtwerk van zelfdragend koetswerk zoals chassis, voortfronten en dergelijke. Ook het mastiqueren van uitgebluste onderdelen, spot en panel repairs uitvoeren behoort tot je takenpakket. Als voorbereider schuur je, en plak je onderdelen van voertuigen af. Het uitblutsen van onderdelen, het vervangen van panelen en onderdelen en het aanpassen van nieuwe onderdelen behoren tot je taken.

 • Huishoudhulp REGIO Kapelle-op-den-bos (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

 • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

  Regio: BAARDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Roeselare. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Verkoopster (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGUA CON GAS

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots.

 • Stage - IRIS Greencare (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1676490-inline.html?cid=Partner_VDAB Inleiding De leiderspositie die wij innemen op onze verschillende referentiemarkten en de groei die ons bedrijf kent in de omringende landen, laten ons toe boeiende perspectieven aan te bieden inzake professionele ontplooiing. Onze bedrijfscultuur valoriseert de geest van het ondernemen in al zijn facetten : initiatief, verantwoordelijkheid, autonomie en beslissingskracht. Iedereen evolueert in een kader waar het respect voor de menselijke waarden volledig tot zijn recht komt. Voor ons zusterbedrijf IRIS Greencare n.v., kijken wij uit naar een stagiaire (m/v). Project IMPACT VAN DE « NUL FYTO » REGULATIE IN WARANDEN EN TUINEN + MARKTSTUDIE Missie IRIS Greencare is gespecialiseerd in de creatie en onderhoud van waranden en tuinen in de BtoP en BtoB sectoren. Het bedrijf is actief over gans het Belgisch gebied. De evolutie inzake regulering omtrent onkruiders zal een aanzienlijk impact hebben op de markt (werkmethoden, lastenboeken, prijs, resultaten…). Deze veranderingen kunnen ook best ontwikkelingsopportuniteiten creëren voor onkruiddiensten voor harde oppervlaktes bij nieuwe klanten. Het is dus van belang dat wij- de bestaande en toekomstige wetten en regulatie beheersen - de produktiekosten correct inschatten - de bestaande klanten correct factureren - onze klanten correct informeren over kopmende evolutie en hun reacties kunnen anticiperen - het potentieel bij nieuwe klanten inschatten Fazes van de opdracht- 1. Een duidelijk overzicht opstellen van de bestaande en toekomstige locale, regionale en federale regulatie. Dit zal ons toelaten om de verschillende impacten op onze diensten in te schatten en onze klanten correct te informeren (opstellen van een informatienota). - 2. Produktiekosten van de alternatieve werkmethoden- Documentatie opzoeken en consolideren - Relevante instellingen en organisaties die dit al onderzocht hebben contacteren - Enquête bij de gemeentes die Nul Fyto al toepassen - ‘paramétrées’ observaties van bestaanden werken hiertomtrent binnen het bedrijf (brûlage thermique et moussage à chaud) - 3. De impact van alternatieve werkmethoden op het jaarlijkse onderhoud van ‘sites’ bij bestaande klanten of voor sites waarvoor wij een recent aanbod gedaan hebben. - 4. De administratieve en technische gevolgen op de onderaannemers identificeren - 5. Klanten telefonisch contacteren, ze op de hoogte brengen van huidige en nieuwe verplichtingen, van de kostenimpact of van alterinatieven, hun wensen registreren… - 6. Een marktstudie bij Business to Business prospecten met of zonder ‘groene ruimtes’ al of niet toegangelijk voor kwetsbare groepen. - Het potentiële zakencijfer van alternatieve behandelingen op een bepaalde regio - Hun intenties hieromtrent capteren (eigen personeel, de mogelijke aanvaarding van minder guntige resultaten, anticipatie van komende regulering… Einddoelen Binnen 3 à 4 maanden worden fazes 1 à 4 uitgevoerd zo dat fazes 5 à 6 tussen januari en maart kunnen plaatsvinden. Mogelijke obstakels- Omvang van het project– bereid snel om snel te beginnen, dingen opzoelen, deuren open krijgen, hard werken, parellel en autonoom kunnen werken, om tijdsverlies te vermijden. - Nieuw onderwerp dus beperkte ervaring, tegenstrijdige meningen, en beperkte maatregelen in de sector Andere opmerkingen Unieke opportuniteit om voor het einde van uw studies bij te drgane tot een strategisch p...

 • Boekhouder - Administratief medewerker (HERNE)

  Regio: HERNE

  Bedrijf: VAN SINAY

  Type: Vaste Job

  Van Sinay is een bedrijf gespecialiseerd in tuin- en landbouwmachines. We zijn op zoek naar een gemotiveerde boekhouder met administratieve vaardigheden. Verder behoort ook het beheer van onze website tot het takenpakket. Aangezien je regelmatig klanten zal ontvangen en informeren, is het belangrijk dat je enige interesse heeft in tuin- en landbouwmachines.

 • Tooghulp flexijob Hallaar (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: RESTAURANT BOSHUIS

  Type: Flexijob

  Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar ervaren toogmedewerkers. Je maakt bestellingen klaar, warme en koude dranken Je doet de afwas van de bar Je zorgt voor een ordelijke en nette toog Bijkomende taken: aanvullen van frigo's, opruimen van leeggoed.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR ST.CECILIA in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR ST.CECILIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR ST.CECILIA. Laat een reactie achter voor TRAITEUR ST.CECILIA. TRAITEUR ST.CECILIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR ST.CECILIA. Leave a respond for TRAITEUR ST.CECILIA. TRAITEUR ST.CECILIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR ST.CECILIA op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR ST.CECILIA
Location of TRAITEUR ST.CECILIA on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR ST.CECILIA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR ST.CECILIA TRAITEUR ST.CECILIA: INTERCOMMUNALE IBOGEM CVBA | ESPACE BELGIQUE | STEFAAN VANDEWALLE | ARCES | B. PHILIPPART DE FOY

Other related companies as TRAITEUR ST.CECILIA: INTERCOMMUNALE IBOGEM CVBA | ESPACE BELGIQUE | STEFAAN VANDEWALLE | ARCES | B. PHILIPPART DE FOY

TRAITEUR ST.CECILIA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR ST.CECILIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06778533935. Het bedrijf TRAITEUR ST.CECILIA bevindt zich op het adres: ROESELARESTRAAT 2; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 715,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR ST.CECILIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR ST.CECILIA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR ST.CECILIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR ST.CECILIA, openstaande posities, locatie van TRAITEUR ST.CECILIA op de kaart.

TRAITEUR ST.CECILIA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR ST.CECILIA, company assigned to the tax number BE06778533935. The company TRAITEUR ST.CECILIA is located at the address: ROESELARESTRAAT 2; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 715,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR ST.CECILIA were not found.
The main activity of TRAITEUR ST.CECILIA is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR ST.CECILIA is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR ST.CECILIA, open positions, location of TRAITEUR ST.CECILIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR ST.CECILIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR ST.CECILIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR ST.CECILIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR ST.CECILIA, employees, financial statistics.