TRAITEUR SOLYAN

Particuliere bedrijvenBosbouw • TRAITEUR SOLYAN
Private companiesForestry • TRAITEUR SOLYAN

Contactgegevens TRAITEUR SOLYAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR SOLYAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR SOLYAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEEMBEEKSESTRAAT 262; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22681807 (+32-22681807) 22681807 (+32-22681807)

Fax (fax): +32 (60) 730-10-54 +32 (60) 730-10-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR SOLYAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR SOLYAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR SOLYAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR SOLYAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR SOLYAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR SOLYAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR SOLYAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR SOLYAN
Products information TRAITEUR SOLYAN

BTW identificatienummer (tax): BE04640319824
Ondernemingsnummer: 7020782470
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in TRAITEUR SOLYAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR SOLYAN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR SOLYAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR SOLYAN
Addition kinds of activities for TRAITEUR SOLYAN

204499. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
24260303. Voertuig voorraad, hardhout | Vehicle stock, hardwood
36639905. Magnetische communicatieapparatuur | Microwave communication equipment
40130000. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
50939900. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials, nec
51910108. Fosfaatsteen, grond | Phosphate rock, ground

Werken bij TRAITEUR SOLYAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR SOLYAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR SOLYAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR SOLYAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

 • Administratief Medewerker Klantendienst - Doorgroeimogelijkheden - Diverse projecten (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Sint-Truiden is de laatste tijd enorm bezig met een opmars binnen hun sector. Omwille van die reden kijken ze uit naar extra collega's die zin hebben in een toffe uitdaging. Iedereen is bij hun welkom. Ook schoolverlaters worden sterk aangemoedigd om te solliciteren. Afhankelijk van je krachten, kom je terecht in één van de openstaande projecten; mogelijkheden: Vragen van klanten beantwoorden via mail, sociale media of telefoon Inbound vragen over lidmaatschap, extra informatie producten, bestellingen plaatsen, facturatie, opvolgen storingen, ... Outbound opdrachten rond nieuwe leden, opvolgingen bestellingen, aanbieden nieuwe mogelijkheden, ... ... Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

 • Operator (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

 • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

  Regio: KAGGEVINNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Kwaliteitsmedewerker 2 ploegen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexibele job? Ben je nauwkeurig en nauwgezet? Werk je graag tot in de puntjes? Dan ben jij onze geknipte kandidaat. Voor een bedrijf actief in metaal- en assemblagesector zijn we op zoek naar verschillende kwaliteitscontroleurs. Als kwaliteitsmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren van onderdelen: Visueel controleren op afwijkingen mbt kleur, grootte, samenstelling... Je staat ook in voor het registreren van alle gegevens in een file. Concreet word je uitgestuurd naar bedrijven waar jij de productie van onderdelen zal controleren en voor eventuele nabewerking zorgt. Jij bent eindverantwoordelijke om uitmuntende kwaliteit af te leveren en noteert je controles schriftelijk en zorgvuldig. Onze klant verwelkomt enthousiaste werkzoekenden die graag de handen uit de mouwen willen steken en biedt hiervoor in ruil een tewerkstelling in een stabiel bedrijf, met aantrekkelijk uurloon.

 • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

  Type: Studentenjob

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

 • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LIDITO

  Type: Studentenjob

  Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

 • Key Account Promotor (WATERLOO)

  Regio: WATERLOO

  Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

  Type: Vaste Job

  Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

 • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TELE-IN COMPANY

  Type: Vaste Job

  We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

 • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR SOLYAN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR SOLYAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR SOLYAN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR SOLYAN. TRAITEUR SOLYAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR SOLYAN. Leave a respond for TRAITEUR SOLYAN. TRAITEUR SOLYAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR SOLYAN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR SOLYAN
Location of TRAITEUR SOLYAN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR SOLYAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR SOLYAN TRAITEUR SOLYAN: Nagelstudio MC | Baerts M | Kriss | DE GULDEN SCHALMEI | TIMP JOERI

Other related companies as TRAITEUR SOLYAN: Nagelstudio MC | Baerts M | Kriss | DE GULDEN SCHALMEI | TIMP JOERI

TRAITEUR SOLYAN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR SOLYAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04640319824. Het bedrijf TRAITEUR SOLYAN bevindt zich op het adres: HEEMBEEKSESTRAAT 262; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 540,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR SOLYAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR SOLYAN is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR SOLYAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR SOLYAN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR SOLYAN op de kaart.

TRAITEUR SOLYAN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR SOLYAN, company assigned to the tax number BE04640319824. The company TRAITEUR SOLYAN is located at the address: HEEMBEEKSESTRAAT 262; 1120; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 540,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR SOLYAN were not found.
The main activity of TRAITEUR SOLYAN is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR SOLYAN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR SOLYAN, open positions, location of TRAITEUR SOLYAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR SOLYAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR SOLYAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR SOLYAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR SOLYAN, employees, financial statistics.