TRAITEUR SHANGRI-LA

Contactgegevens TRAITEUR SHANGRI-LA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR SHANGRI-LA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR SHANGRI-LA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROZIERENSESTEENWEG 2; 3090; OVERIJSE, België

Telefoon (phone): 26872323 (+32-26872323) 26872323 (+32-26872323)

Fax (fax): +32 (15) 166-75-72 +32 (15) 166-75-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR SHANGRI-LA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR SHANGRI-LA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR SHANGRI-LA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR SHANGRI-LA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR SHANGRI-LA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR SHANGRI-LA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR SHANGRI-LA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR SHANGRI-LA
Products information TRAITEUR SHANGRI-LA

BTW identificatienummer (tax): BE08115570068
Ondernemingsnummer: 8075744628
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 310,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TRAITEUR SHANGRI-LA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR SHANGRI-LA
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR SHANGRI-LA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR SHANGRI-LA
Addition kinds of activities for TRAITEUR SHANGRI-LA

372800. Vliegtuigonderdelen en -uitrusting, nec | Aircraft parts and equipment, nec
14110301. Basalt, dimensie-steengroeven | Basalt, dimension-quarrying
20689900. Gezouten en geroosterde noten en zaden, nec | Salted and roasted nuts and seeds, nec
34620100. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
59991700. Educatieve hulpmiddelen en elektronische trainingsmateriaal | Educational aids and electronic training materials

Werken bij TRAITEUR SHANGRI-LA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR SHANGRI-LA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR SHANGRI-LA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR SHANGRI-LA. Looking for open vacancies in other companies

 • Vertegenwoordiger (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Begijnendijk zijn wij op zoek naar een technisch adviseur (M/V) Als technisch adviseur informeer je de klanten over de producten die jullie aanbieden.  Het bedrijf  streeft ernaar om het werk van hun klanten te vereenvoudigen, te verbeteren en verlenen steeds een technische en optimale service.  De producten ontwikkelen ze ZELF met zeer hoogwaardige kwaliteit en met een extreme duurzaamheid voor de professionele markt. Al hun producten hebben een duidelijke toegevoegde waarde, gecombineerd met de nodige aandacht voor mens en milieu.

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

  Regio: HOUTHALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Tienen en omgeving

 • Flexijob of student voor 15/10! Barmedewerker van 18u-21u (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een flexijob in een café in Waasmunster? Je staat in voor de bediening van de klanten. Voor vanavond zoeken wij een barmedewerker tussen 18u en 21u !

 • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

  Type: Studentenjob

  Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

 • Group Manager (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: MAKRO MACHELEN

  Type: Vaste Job

  Gedetailleerde omschrijving kan je vinden op onze website www.makro.be.

 • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ASC-SERVICE

  Type: Vaste Job

  ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

 • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: ANN CHIJS

  Type: Vaste Job

  Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

 • RESERVE Industrieel reinigers Oostende 2018 (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR SHANGRI-LA in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR SHANGRI-LA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR SHANGRI-LA. Laat een reactie achter voor TRAITEUR SHANGRI-LA. TRAITEUR SHANGRI-LA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR SHANGRI-LA. Leave a respond for TRAITEUR SHANGRI-LA. TRAITEUR SHANGRI-LA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR SHANGRI-LA op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR SHANGRI-LA
Location of TRAITEUR SHANGRI-LA on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR SHANGRI-LA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR SHANGRI-LA TRAITEUR SHANGRI-LA: ADMINISTRATION COMMUNALE | Jacques A | Peeters | BRUSSELAERS | COIFFURE GEMMA

Other related companies as TRAITEUR SHANGRI-LA: ADMINISTRATION COMMUNALE | Jacques A | Peeters | BRUSSELAERS | COIFFURE GEMMA

TRAITEUR SHANGRI-LA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR SHANGRI-LA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08115570068. Het bedrijf TRAITEUR SHANGRI-LA bevindt zich op het adres: ROZIERENSESTEENWEG 2; 3090; OVERIJSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 310,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR SHANGRI-LA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR SHANGRI-LA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR SHANGRI-LA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR SHANGRI-LA, openstaande posities, locatie van TRAITEUR SHANGRI-LA op de kaart.

TRAITEUR SHANGRI-LA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR SHANGRI-LA, company assigned to the tax number BE08115570068. The company TRAITEUR SHANGRI-LA is located at the address: ROZIERENSESTEENWEG 2; 3090; OVERIJSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 310,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR SHANGRI-LA were not found.
The main activity of TRAITEUR SHANGRI-LA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR SHANGRI-LA is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR SHANGRI-LA, open positions, location of TRAITEUR SHANGRI-LA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR SHANGRI-LA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR SHANGRI-LA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR SHANGRI-LA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR SHANGRI-LA, employees, financial statistics.