TRAITEUR SELECTABLE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • TRAITEUR SELECTABLE
Private companiesEducational Services • TRAITEUR SELECTABLE

Contactgegevens TRAITEUR SELECTABLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR SELECTABLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR SELECTABLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TIJMLAAN 25; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN, België

Telefoon (phone): 24652049 (+32-24652049) 24652049 (+32-24652049)

Fax (fax): +32 (61) 923-36-99 +32 (61) 923-36-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR SELECTABLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR SELECTABLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR SELECTABLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR SELECTABLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR SELECTABLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR SELECTABLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR SELECTABLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR SELECTABLE
Products information TRAITEUR SELECTABLE

BTW identificatienummer (tax): BE03525756835
Ondernemingsnummer: 9340545654
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in TRAITEUR SELECTABLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR SELECTABLE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR SELECTABLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR SELECTABLE
Addition kinds of activities for TRAITEUR SELECTABLE

355499. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
599902. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies
28650204. cyclohexaan | Cyclohexane
32290107. Vazen, glas | Vases, glass
35520118. Draadmakende machines, draaiende machines | Thread making machines, spinning machinery
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
38610602. Fixers, fotografisch (niet gemaakt in chemische installaties) | Fixers, photographic (not made in chemical plants)
51449903. Pluimveeproducten, nec | Poultry products, nec
59999931. Lassen | Welding supplies

Werken bij TRAITEUR SELECTABLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR SELECTABLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR SELECTABLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR SELECTABLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

 • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

  Regio: EIGENBILZEN

  Bedrijf: URTALENT

  Type: Studentenjob

  Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

 • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ULU TRANSPORT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

 • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Industrial Engineering Support

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

 • Chauffeur CE - NACHT - NATIONAAL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Manpower

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groeiende bekende groothandel in groenten en fruit te Geel, zijn we op zoek naar chauffeurs met een rijbewijs CE. Onze klant is zowel op zoek naar week- als weekendchauffeurs. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de klanten in gans Belgie. Bij het zelf laden en lossen maak je gebruik van rolcontainers en/of manuele transpalet. Je levert de bestelling nauwkeurig en neemt het leeggoed terug mee naar het bedrijf. Je gaat strikt om met de wegcode en verzekert een perfecte staat en netheid van het voertuig. Onze klant is zowel op zoek naar weekend- als weekchauffeurs, halftijds of voltijds.

 • spoorwegelektricien (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ENGEMA RAIL

  Type: Vaste Job

  UW FUNCTIE Als elektricien sta je in voor elektrische montage van apparatuur voornamelijk op onze werven bij de spoorwegen. Plaatsen en installeren van spoortoestellen Kabels aansluiten in keten, voetpadkasten, seinen en verdeelkasten Kabels trekken, boringen in het spoor uitvoeren en seinen uitrusten.

 • Junior Account Manager Horeca - Kortrijk (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de commerciële contacten met de Horeca in de regio van Kortrijk. • Optimaliseer het totale klantenvolume. • Bewaak het proces en de contracten (van het nemen van orders tot het respecteren van merken, het distributiekanaal en de betaling). • Bezoek de verkooppunten van je sector in overeenstemming met de frequentie van bezoeken vastgesteld door het management. • Verhoog en garandeer de beschikbaarheid van de producten en promoties • Optimaliseer de zichtbaarheid van de merken en promoties. • Bent ambassadeur van de kwaliteit van de producten door middel van drie pijlers: de permanente kwaliteit, opleidingen voor de uitbater organiseren en het garanderen van onderhoudsabonnement van de installaties. • Creëer nieuwe business door prospectie en onderhandeling door te luisteren naar de klant en te werken in het belang van het bedrijf. • Ontwikkel een dagelijks en wekelijks schema van je bezoeken. • Dagelijks rapportage over de doelstellingen in het CRM-systeem. • Ontwikkel en onderhoud je netwerk van klanten / verkopers en professionals in de horeca. • Beheer je budget.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR SELECTABLE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR SELECTABLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR SELECTABLE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR SELECTABLE. TRAITEUR SELECTABLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR SELECTABLE. Leave a respond for TRAITEUR SELECTABLE. TRAITEUR SELECTABLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR SELECTABLE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR SELECTABLE
Location of TRAITEUR SELECTABLE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR SELECTABLE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR SELECTABLE TRAITEUR SELECTABLE: JEAN HALLET | PARTENA | K.F.C.E. ZELEM | DELDAERE G | Dao C

Other related companies as TRAITEUR SELECTABLE: JEAN HALLET | PARTENA | K.F.C.E. ZELEM | DELDAERE G | Dao C

TRAITEUR SELECTABLE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR SELECTABLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03525756835. Het bedrijf TRAITEUR SELECTABLE bevindt zich op het adres: TIJMLAAN 25; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR SELECTABLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR SELECTABLE is Educatieve diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR SELECTABLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR SELECTABLE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR SELECTABLE op de kaart.

TRAITEUR SELECTABLE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR SELECTABLE, company assigned to the tax number BE03525756835. The company TRAITEUR SELECTABLE is located at the address: TIJMLAAN 25; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-SAINT-JEAN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR SELECTABLE were not found.
The main activity of TRAITEUR SELECTABLE is Educational Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR SELECTABLE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR SELECTABLE, open positions, location of TRAITEUR SELECTABLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR SELECTABLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR SELECTABLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR SELECTABLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR SELECTABLE, employees, financial statistics.