TRAITEUR RUIZ

Contactgegevens TRAITEUR RUIZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR RUIZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR RUIZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BURTINSTRAAT 8; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22671830 (+32-22671830) 22671830 (+32-22671830)

Fax (fax): +32 (13) 564-33-59 +32 (13) 564-33-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR RUIZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR RUIZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR RUIZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR RUIZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR RUIZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR RUIZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR RUIZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR RUIZ
Products information TRAITEUR RUIZ

BTW identificatienummer (tax): BE03798217773
Ondernemingsnummer: 3109100341
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in TRAITEUR RUIZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR RUIZ
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR RUIZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR RUIZ
Addition kinds of activities for TRAITEUR RUIZ

225302. Koud weer breien bovenkleding inclusief skischleding | Cold weather knit outerwear including ski wear
344900. Diverse metaalwerk | Miscellaneous metalwork
22810101. Koordgaren, gesponnen | Cordage yarn, spun
30690311. Natte pakken, rubber | Wet suits, rubber
34999924. Doel drones, voor gebruik door schepen: metaal | Target drones, for use by ships: metal

Werken bij TRAITEUR RUIZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR RUIZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR RUIZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR RUIZ. Looking for open vacancies in other companies

 • magazijnmedewerkers (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: DERO CONSTRUCT

  Type: Vervanging brugpensioen

  voert werkzaamheden uit voor het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen, voornamelijk ruwbouwmaterialen en bouwmaterieel voorziet tevens in het onderhoud van de gebouwen, terreinen en materieel goede kennis van ruwbouwmaterialen biedt meerwaarde attest vorkheftruckchauffeur is niet noodzakelijk maar biedt wel meerwaarde

 • Chauffeurs C/CE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: District Oost-Vlaanderen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt transport over gans België. Je zorgt voor een correcte afhandeling bij de klant, dit kunnen zowel bedrijven als particulieren zijn.  Bedrijfsprofiel: Voor een transportbedrijf gelegen in het Gentse.

 • Gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Wellen. (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

 • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

 • Residentiele Elektricien (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Vaste Job

  Om de groei verder mogelijk te maken zoeken we een Residentiële elektricien voor onze divisie Infra. Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl appartementsgebouwen, kantoorruimtes, renovatie… Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden. Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen. Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken. Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen. Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan.

 • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ALPHA CREDIT

  Type: Vaste Job

  De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

 • Conventioneel machinebediener (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een firma in Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Jouw hoofdtaak is het bedienen en instellen van de conventionele draaibank. Je zal vooral werken met polyurethaan-kunststof. Je zal snijgereedschappen moeten instellen, monteren en nauwkeurig meten aan de hand van een schuifmaat of micrometer. Meedenken en participeren in het Vulkoprin Productie Systeem behoort ook tot jouw taken.

 • Pilates-instructeur m/v/x (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DE VOORZORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je geeft Pilates lessen aan volwassenen op de mat, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY-centra. De lessen worden gepland in reeksen van 10 lessen, 1 uur per week. Er worden jaarlijks 3 reeksen georganiseerd in de volgende periodes: januari-april - april-juni - september-december. De lessen worden georganiseerd op een weekavond (dag en tijdstip in overleg te bepalen).

 • HR-coach Engage & Grow (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: WijzeRaven

  Type: Zelfstandige activiteit

  Engage & Grow werkt met licenties (democratisch geprijsd) en is bij uitstek bedoeld voor mensen die actief zijn in het HR-veld. Werktevredenheid is één, betrokkenheid is twee. Dit programma stelt je in staat organisaties te begeleiden over periodes van 6 tot 12 of meer weken, in de richting van full engagement. Spectaculaire resultaten gegarandeerd, op basis van simpele principes, die wérken. Je krijgt een opleiding en instrumentarium die je in staat stelt al vanaf de eerste klant je licentiebedrag terug te verdienen. Ook ideaal voor zelfstandigen in bijberoep!

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR RUIZ in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR RUIZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR RUIZ. Laat een reactie achter voor TRAITEUR RUIZ. TRAITEUR RUIZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR RUIZ. Leave a respond for TRAITEUR RUIZ. TRAITEUR RUIZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR RUIZ op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR RUIZ
Location of TRAITEUR RUIZ on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR RUIZ

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR RUIZ TRAITEUR RUIZ: THEO & MARLEEN | FORTIS | ALGEMENE CLEANING DOBBELAERE | Pygmalion | COIFFURE DELVAUX

Other related companies as TRAITEUR RUIZ: THEO & MARLEEN | FORTIS | ALGEMENE CLEANING DOBBELAERE | Pygmalion | COIFFURE DELVAUX

TRAITEUR RUIZ is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR RUIZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03798217773. Het bedrijf TRAITEUR RUIZ bevindt zich op het adres: DE BURTINSTRAAT 8; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR RUIZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR RUIZ is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR RUIZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR RUIZ, openstaande posities, locatie van TRAITEUR RUIZ op de kaart.

TRAITEUR RUIZ is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR RUIZ, company assigned to the tax number BE03798217773. The company TRAITEUR RUIZ is located at the address: DE BURTINSTRAAT 8; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR RUIZ were not found.
The main activity of TRAITEUR RUIZ is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR RUIZ is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR RUIZ, open positions, location of TRAITEUR RUIZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR RUIZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR RUIZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR RUIZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR RUIZ, employees, financial statistics.