TRAITEUR REMINGTON

Contactgegevens TRAITEUR REMINGTON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR REMINGTON: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR REMINGTON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLITIEKEGEVANGENENSTR. 32; 9600; RONSE/RENAIX, België

Telefoon (phone): 55212143 (+32-55212143) 55212143 (+32-55212143)

Fax (fax): +32 (87) 542-18-54 +32 (87) 542-18-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR REMINGTON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR REMINGTON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR REMINGTON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR REMINGTON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR REMINGTON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR REMINGTON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR REMINGTON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR REMINGTON
Products information TRAITEUR REMINGTON

BTW identificatienummer (tax): BE07445678710
Ondernemingsnummer: 4752655029
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 141,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in TRAITEUR REMINGTON zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR REMINGTON
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR REMINGTON)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR REMINGTON
Addition kinds of activities for TRAITEUR REMINGTON

3491. Industriële afsluiters | Industrial valves
07820203. Graszorg | Lawn care services
34489900. Geprefabriceerde metalen gebouwen, anders | Prefabricated metal buildings, nec
36510119. Luidsprekers | Speaker monitors
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
37249910. Niet-elektrische starters, vliegtuigen | Nonelectric starters, aircraft
39990702. Kerstbomen, kunstmatig | Christmas trees, artificial
52610302. Kwekerijvoorraad, zaden en bollen | Nursery stock, seeds and bulbs
59410702. Basketbal apparatuur | Basketball equipment

Werken bij TRAITEUR REMINGTON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR REMINGTON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR REMINGTON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR REMINGTON. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur D - regio Oostende/Hooglede/Koksijde (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een busfirma regio Diksmuide is op zoek naar een extra chauffeur D. Als chauffeur rijd je met een bus (met lift) in regio's Oostende, Hooglede en Koksijde. De nadruk ligt op dagritten. Het aantal zetels in de bus aanpassen aan het aantal rolwagens die meereizen behoort tot het takenpakket van de chauffeur, een goede fysieke conditie is dus absoluut noodzakelijk.

 • Projectleider interieur m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de opvolging van de leads, maakt offertes op en je staat in voor de verkoop. Je doet de bestellingen aan de hand van de werkvoorbereiding. Je zorgt er ten allen tijde voor dat je projecten vlekkeloos opgeleverd worden. Je bent verantwoordelijk voor de verkochte projecten van A tot Z. De projecten bestaan uit volledige interieurinrichtingen, kantoorinrichtingen, maatkasten, binnendeuren en parketvloeren. Enige kennis hiervan is dus een grote troef! Je rapporteert wekelijks de opvolging van de offertes en de lopende projecten. (Trefwoorden: projectleider, werfleider, projectverantwoordelijke, hout,...)

 • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

  Regio: MEERBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

 • Bijrijder Wetteren m/v (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als gemotiveerde bijrijder (m/v) assisteer je onze installateurs bij de leveringen en installaties van onze toestellen vanuit ons distributiecentrum te Wetteren. De leveringen gebeuren bij de verschillende winkels, alsook bij particulieren in gans België.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

  Regio: BOEKHOUT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 34 à 36u/week in Zedelgem/Loppem (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Zedelgem/Loppem. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Glabbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

 • Pizzakoerier Student - Pizza Hut Delivery Deurne-Zuid (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

 • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • Technieker / Hersteller (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: STANLEY BLACK&DECKER LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Stanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Als technieker / hersteller voer je nazicht en herstellingen uit op tools van klanten uit de BeNeLux markt en dit voor de merken: STANLEY, Black+Decker, DEWALT, Bostitch, Powers of Facom. Een herstelling omvat het stellen van een diagnose, nazicht, onderhouds- en herstel werkzaamheden van een tool. Hiervoor krijg je de nodige interne opleidingen en kan je beroep doen op de beschikare service documentatie. Bij een herstelling horen ook de administratieve taken zoals: registraties van de uitgevoerde werken in SAP, opmaak van de prijsopgaves, afsluiten van een herstelopdracht, communicatie naar de klant. Je bent dus mee verantwoordelijk voor de verbruikte wisselstukken, een correcte facturatie en de nodige feedback naar de klant. Jouw werk is een uitstalraam naar de klant die op basis van onze herstellingen en service nog meer overtuigd kan worden om voor onze merken te kiezen. Je zal samen werken in een team van een 20 tal medewerkers en rapporteert aan de CRU supervisor.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR REMINGTON in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR REMINGTON in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR REMINGTON. Laat een reactie achter voor TRAITEUR REMINGTON. TRAITEUR REMINGTON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR REMINGTON. Leave a respond for TRAITEUR REMINGTON. TRAITEUR REMINGTON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR REMINGTON op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR REMINGTON
Location of TRAITEUR REMINGTON on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR REMINGTON

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR REMINGTON TRAITEUR REMINGTON: Picasso | JOHAN CARLENS | Amand J | Giraphics | De Smis

Other related companies as TRAITEUR REMINGTON: Picasso | JOHAN CARLENS | Amand J | Giraphics | De Smis

TRAITEUR REMINGTON is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR REMINGTON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445678710. Het bedrijf TRAITEUR REMINGTON bevindt zich op het adres: POLITIEKEGEVANGENENSTR. 32; 9600; RONSE/RENAIX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 141,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR REMINGTON zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR REMINGTON is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR REMINGTON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR REMINGTON, openstaande posities, locatie van TRAITEUR REMINGTON op de kaart.

TRAITEUR REMINGTON is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR REMINGTON, company assigned to the tax number BE07445678710. The company TRAITEUR REMINGTON is located at the address: POLITIEKEGEVANGENENSTR. 32; 9600; RONSE/RENAIX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 141,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR REMINGTON were not found.
The main activity of TRAITEUR REMINGTON is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR REMINGTON is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR REMINGTON, open positions, location of TRAITEUR REMINGTON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR REMINGTON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR REMINGTON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR REMINGTON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR REMINGTON, employees, financial statistics.