TRAITEUR MESTDAGH

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • TRAITEUR MESTDAGH
Private companiesDepository Institutions • TRAITEUR MESTDAGH

Contactgegevens TRAITEUR MESTDAGH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR MESTDAGH: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR MESTDAGH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERLEIESTRAAT 46; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56712006 (+32-56712006) 56712006 (+32-56712006)

Fax (fax): +32 (51) 614-92-32 +32 (51) 614-92-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR MESTDAGH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR MESTDAGH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR MESTDAGH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR MESTDAGH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR MESTDAGH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR MESTDAGH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR MESTDAGH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR MESTDAGH
Products information TRAITEUR MESTDAGH

BTW identificatienummer (tax): BE04068481445
Ondernemingsnummer: 8468231201
Hoofdstad (capital): 304,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TRAITEUR MESTDAGH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR MESTDAGH
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR MESTDAGH)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR MESTDAGH
Addition kinds of activities for TRAITEUR MESTDAGH

0175. Bladwisselende boomvruchten | Deciduous tree fruits
2813. Industriële gassen | Industrial gases
3643. Stroomdraadapparatuur | Current-carrying wiring devices
526100. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
25910201. Blinds verticaal | Blinds vertical

Werken bij TRAITEUR MESTDAGH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR MESTDAGH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR MESTDAGH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR MESTDAGH. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

 • Hersteller industriële voertuigen as Gent-Aalst (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn voor de verdere uitbouw van onze afdeling op zoek naar een HERSTELLER INDUSTRIËLE VOERTUIGEN : - Je monteert en demonteert onderdelen en voert belangrijke herstellingen uit aan industriële voertuigen dit vooral reparaties aan chassis en  carrosserieopbouwen. - Je stelt defecten en de oorzaak ervan vast. - Je bepaalt welke onderdelen vervangen moeten worden. - Je maakt de wagen opnieuw rijklaar.

 • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

 • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

 • DNV technieker (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een ontwikkelaar en productent van producten en totaalsystemen op het gebeid van duurzame verwarmings-, warm water-, ventilatie- en regeltechniek oplossingen zijn we op zoek naar een DNV technieker. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen Je stelt de nodige rapporten op Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten Je zorgt voor elektrische aansluitingen Je bent verantwoordelijk voor de werf ter plaatse 

 • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Chauffeur Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: COMFORT ENERGY

  Type: Vaste Job

  Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

 • Zorgkundige / Bejaardenhelper / Bejaardenhelpster (SINT-GENESIUS-RODE)

  Regio: SINT-GENESIUS-RODE

  Bedrijf: NURSE CARE @ HOME

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je takenpakket bestaat uit: Verzorging (kleine toiletten, steunkousen aantrekken,...) bieden aan mensen thuis. Medicatie toedienen die reeds is klaargezet door de verpleegkundigen. Onze klanten zijn voornamelijk gelegen in de regio Sint-Genesius-Rode en Alsemberg.

 • Vivid Resourcing - Senior Lead Developer (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Currently seeking a new candidate, working in a permanent position just outside of Ghent.     Job expectations You are experienced as a .NET (C#) developer. Experience with Angular 5 or older versions (Bonus) You have experience in developing Web services (REST API). The Entity framework is known to you. If you have experience with SignalR? Then this is nicely included. You have an eye for detail and write maintainable source code .   Some of the key role challenges You strengthen our development team with the development of a Web-based add-on for dental software. You help both with the development of the back-end (C# .NET) and the front-end (Angular 5 or other versions). By developing innovative and highly technological solutions you help to confirm and strengthen our market position. You help your coding buddies with delivering qualitative source code through code reviews. In the long term you will develop into a technical lead where you advise and support Junior developers. You make informed decisions on technology in the further development of the architecture.   Client is generously offering An attractive salary package, with some additional legal benefits. A game of table tennis or table football in the afternoon. A fresh fruit basket every week. Tasty and healthy! A beer, wine or coke on Friday night in our trendy office bar.   If this role is off interest, please email me your CV (English) via the button below.  Look forward to hearing from you.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR MESTDAGH in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR MESTDAGH in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR MESTDAGH. Laat een reactie achter voor TRAITEUR MESTDAGH. TRAITEUR MESTDAGH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR MESTDAGH. Leave a respond for TRAITEUR MESTDAGH. TRAITEUR MESTDAGH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR MESTDAGH op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR MESTDAGH
Location of TRAITEUR MESTDAGH on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR MESTDAGH

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR MESTDAGH TRAITEUR MESTDAGH: CARETTE-IOOS R | COIFFURE ERIK | ALLEGRO | Hanssens Heidi | BIOZWAM

Other related companies as TRAITEUR MESTDAGH: CARETTE-IOOS R | COIFFURE ERIK | ALLEGRO | Hanssens Heidi | BIOZWAM

TRAITEUR MESTDAGH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR MESTDAGH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04068481445. Het bedrijf TRAITEUR MESTDAGH bevindt zich op het adres: OVERLEIESTRAAT 46; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 304,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR MESTDAGH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR MESTDAGH is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR MESTDAGH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR MESTDAGH, openstaande posities, locatie van TRAITEUR MESTDAGH op de kaart.

TRAITEUR MESTDAGH is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR MESTDAGH, company assigned to the tax number BE04068481445. The company TRAITEUR MESTDAGH is located at the address: OVERLEIESTRAAT 46; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 304,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR MESTDAGH were not found.
The main activity of TRAITEUR MESTDAGH is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR MESTDAGH is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR MESTDAGH, open positions, location of TRAITEUR MESTDAGH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR MESTDAGH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR MESTDAGH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR MESTDAGH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR MESTDAGH, employees, financial statistics.