COIFFURE ERIK

Contactgegevens COIFFURE ERIK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ERIK: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ERIK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VALKENBORCH 61; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14590497 (+32-14590497) 14590497 (+32-14590497)

Fax (fax): +32 (3) 439-34-15 +32 (3) 439-34-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ERIK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ERIK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ERIK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ERIK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ERIK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ERIK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ERIK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ERIK
Products information COIFFURE ERIK

BTW identificatienummer (tax): BE04332702636
Ondernemingsnummer: 9701446533
Hoofdstad (capital): 228,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in COIFFURE ERIK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ERIK
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ERIK)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ERIK
Addition kinds of activities for COIFFURE ERIK

323103. Reflecterend glas | Reflecting glass
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
36990102. Atom smasher (deeltjesversnellers) | Atom smasher (particle accelerators)
38430115. Handstukken en delen, tandheelkunde | Hand pieces and parts, dental
51690502. Lijm | Glue
59320202. Glaswerk, antiek | Glassware, antique

Werken bij COIFFURE ERIK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ERIK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ERIK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ERIK. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je behandelt het OCF-proces (offerte - contract - facturatie) van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop. Je volgt de bestellingen, contracten en facturen nauwkeurig op en zorgt nadien voor het correct archiveren van deze gegevens. Daarnaast ben je een kei in het snel formuleren van antwoorden wanneer (interne) klanten jou contacteren met vragen.

  • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

  • Logistieke handlangers zomerperiode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de zomerperiode hebben onze klanten nood aan extra handlangers voor logistieke arbeid. Deze tewerkstelling gebeurt op basis van dagplanningen bij diverse klanten! Dit wanneer er tekorten zijn bij het haven- en logistiek personeel wegens vakanties en afwezigheden. Sporadisch kan hier weekendwerk bij zijn (hiervoor kan u zich vrijwillig opgeven, geen verplichting). Je zal bij diverse klanten werken en verschillende taken uitvoeren (laden en lossen, onderhoud terminal, sorteren van goederen en verpakkingsmaterialen, ...). Dit kan in daguren of in shiften zijn (vroege, late).

  • Productie Operator M/V Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Sint-Amands zoeken wij een Productie Operator met volgende taken: - Picken en mengen van grondstoffen om tot het juiste recept te komen - Afboeken van de grondstoffen in functie van correct recept en voorraadbeheer - Bewaken van kwaliteit tijdens productie - Afwijkingen aan machine bijsturen (snelheid, temperatuur…) - Onderhoud en reiniging van machine - Je helpt bij eenvoudige storingen - Je rapporteert aan de Productie Verantwoordelijke

  • Shop manager Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: CASA Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Om ons verkoopteam in Lier aan te sturen, zijn we op zoek naar een collega (voltijds) die even gek is op decoratie en interieur als wij. Als shop manager heb je volgende verantwoordelijkheden: Je begrijpt het CASA-concept en bent verantwoordelijk voor de correcte implementatie in jouw winkel. Je zorgt ervoor dat de standaard productpresentaties in jouw winkel staan volgens de CASA richtlijnen. Je verzekert dat elk teamlid onze klanten een warm welkom geeft, hen thuis laat voelen en hen adviseert in ons breed aanbod van producten. Je helpt onze klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je stuurt een team aan waar men altijd zorg draagt voor elkaar. Je bent in staat om dit team te motiveren en te coördineren (personeelsplanning, taakverdeling,…). Je bent verantwoordelijk voor de juiste hoeveelheid goederen in jouw winkel. Het maken en opvolgen van bestellingen zijn jouw verantwoordelijkheid. Je analyseert promoties, verkoopresultaten en elke commerciële activiteit die jouw winkelprestaties kunnen verbeteren. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt. Komt de volgende beschrijving overeen met jouw profiel? Je interesse in decoratie is een must, dit is wat ons allemaal bindt! Ervaring in retail is essentieel. Je stelt hoge eisen voor onze klantenservice. Je staat te popelen om onze CASA wereld en producten te ontdekken en bent gemotiveerd om te groeien. Je bent een echte teamplayer, kan je gemakkelijk aanpassen aan ons werkschema en ondersteunt nieuwe initiatieven. Je bent een integer en verantwoordelijk persoon die op een respectvolle manier met onze producten omgaat. Je ondersteunt en deelt onze commerciële visie en concept. Je beschikt over analytische vaardigheden en staat altijd klaar voor nieuwe uitdagingen. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten. Je kan jezelf uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Wil jij deel uitmaken van een internationaal bedrijf maar kan je de persoonlijke sfeer van een lokale winkel niet missen?

  • Arbeider Wegenbouw (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar wegenbouwarbeiders in de regio Lier  Je staat in voor de afwerking :  Plaatsen van straatkolken  Plaatsen van greppels  Plaatsen van boordstenen  Grondwerken

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Hombeek (HOMBEEK)

    Regio: HOMBEEK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten magazijn tussen 19/11 en 2/12 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Bleckmann zijn wij op zoek naar heel wat studenten die graag een centje willen bijverdienen tussen 19/11 en 2/12. Mogelijkheden tot werken: elke weekdag en/of weekend en dit in de vroege, late of nachtploeg (18+) Eigen vervoer is niet noodzakelijk om tot in Grobbendonk te geraken: Synergie voorziet busververvoer vanuit Antwerpen (Sportpaleis) om jullie ter plaatste te brengen (incl. betaalde reiskosten!)

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ERIK in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ERIK in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ERIK. Laat een reactie achter voor COIFFURE ERIK. COIFFURE ERIK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ERIK. Leave a respond for COIFFURE ERIK. COIFFURE ERIK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ERIK op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ERIK
Location of COIFFURE ERIK on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ERIK

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ERIK COIFFURE ERIK: L'ATLANTIDE | CARROSSERIE JANSSENS SA | Alsberge C | DSM Specialty Compounds NV | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as COIFFURE ERIK: L'ATLANTIDE | CARROSSERIE JANSSENS SA | Alsberge C | DSM Specialty Compounds NV | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

COIFFURE ERIK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ERIK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04332702636. Het bedrijf COIFFURE ERIK bevindt zich op het adres: VALKENBORCH 61; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 228,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 675,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE ERIK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE ERIK is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ERIK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ERIK, openstaande posities, locatie van COIFFURE ERIK op de kaart.

COIFFURE ERIK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ERIK, company assigned to the tax number BE04332702636. The company COIFFURE ERIK is located at the address: VALKENBORCH 61; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 228,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 675,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE ERIK were not found.
The main activity of COIFFURE ERIK is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ERIK is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ERIK, open positions, location of COIFFURE ERIK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ERIK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ERIK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ERIK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ERIK, employees, financial statistics.