TRAITEUR LE TARTISAN

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • TRAITEUR LE TARTISAN

Contactgegevens TRAITEUR LE TARTISAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LE TARTISAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LE TARTISAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-BONIFAASSTRAAT 4; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25033600 (+32-25033600) 25033600 (+32-25033600)

Fax (fax): +32 (11) 676-22-46 +32 (11) 676-22-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LE TARTISAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LE TARTISAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LE TARTISAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LE TARTISAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LE TARTISAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LE TARTISAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LE TARTISAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LE TARTISAN
Products information TRAITEUR LE TARTISAN

BTW identificatienummer (tax): BE05704620361
Ondernemingsnummer: 8835449218
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TRAITEUR LE TARTISAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LE TARTISAN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LE TARTISAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LE TARTISAN
Addition kinds of activities for TRAITEUR LE TARTISAN

503302. Isolatiematerialen | Insulation materials
20389903. Etnische levensmiddelen, nec, bevroren | Ethnic foods, nec, frozen
20480104. Kipvoer, bereid | Chicken feeds, prepared
20990400. Geurstoffen en kruiden | Seasonings and spices
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
33569904. Lasstaven | Welding rods
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
44899904. Water taxi's | Water taxis
59419907. Zadel- en ruiteruitrusting | Saddlery and equestrian equipment
83519905. Kinderdagverblijf | Preschool center

Werken bij TRAITEUR LE TARTISAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LE TARTISAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LE TARTISAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LE TARTISAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

 • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

 • Plaatser binnendeuren (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Genk, een familiebedrijf in volle bloei, zijn wij op zoek naar een plaatser van houten binnendeuren. Dagelijks vertrek je vanuit het bedrijf in Genk naar de verschillende werven. Je plaatst houten binnendeuren die in het eigen atelier op maat gemaakt zijn. De meeste klanten zijn particulieren. In deze functie zal je over het algemeen alleen of per 2 werken.

 • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

 • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

 • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudenten wasserij Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Je wordt tewerkgesteld op de reine zone en kan tewerkgesteld worden op verschillende afdelingen: - Lakens doorheen een mangel begeleiden - Gewassen tenues op kapstokken hangen - Etc.

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Lichtenberg (Hoboken) (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: WZC LICHTENBERG

  Type: Vaste Job

  In de Hobokense Polders kan je als verpleegkundige voor het comfort en de gezondheid van onze senioren zorgen. Woonzorgcentrum Lichtenberg ademt statigheid én gezelligheid uit. Met jouw verpleegkundige talenten verover je onmiddellijk de harten van jouw bewoners. Wat doe je graag en kan je goed? Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Finvision - Accountant (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Finvision

  Type: Vaste Job

  Wij zijn Finvision – financiële partner voor dynamische groeibedrijven & multinationals Kortrijk – uitvalsbasis Adviesverlener - klanten helpen met financiële overzichten & inzichten Structuur – duidelijke organisatie Jij mag Dagdagelijkse operationele boekhouding van je klanten voeren A-Z – zelf inboeken & inboekwerk collega’s nakijken Verantwoordelijkheid dragen – dossiers behartigen t.e.m. jaarrekening & jaarverslagen “Ownership” opnemen – als adviesverlener & vertrouwenspersoon van klanten fungeren

 • Senior Java Developer / Full Stack Angular 5 (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our client specialized in the Electronics sector and located in Antwerp is actively looking for a talented Senior Java Engineer. You will be joining a development team as dynamic and passionate as you are and willing to grow ! They have some refactoring projects in Angular 5/6 and "from scratch" projects in the pipeline !! The Job You are responsible for A-Z software process : from design to testing You implement efficient functional and technical solutions according to the product owner's standards and needs You are in charge of improving the existing application You collaborate with both verification and technical validation teams in order to deliver solid and reliable services Your Profile You have at least 4 years of experience in development and design You have a result driven mindset You master English - (dutch or french is a plus) Technical skills required: Java 8 EE Spring MVC, Spring Security, Spring Boot, Hibernate Eclipse, OOA/D, Design Paterns, JUnit, Maven Oracle, Agile - Scrum methodology Jenkins, Angular 5 / 6, TypeScript, JavaScript, HTML, CSS Our Offer A very challenging environment An attractive rate depending on your experience and potential Practical details Location : Antwerp Start date : ASAP / Latest 15 November Duration : 6 months+ Rate : To discuss Interested? Send your application via the button below.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LE TARTISAN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LE TARTISAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LE TARTISAN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LE TARTISAN. TRAITEUR LE TARTISAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LE TARTISAN. Leave a respond for TRAITEUR LE TARTISAN. TRAITEUR LE TARTISAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LE TARTISAN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LE TARTISAN
Location of TRAITEUR LE TARTISAN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LE TARTISAN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LE TARTISAN TRAITEUR LE TARTISAN: EURO-LOCKS SA-NV | ANDRE | AMPLIFICATION YPSILONE | DECO-IN | ROGER LAURYSSEN

Other related companies as TRAITEUR LE TARTISAN: EURO-LOCKS SA-NV | ANDRE | AMPLIFICATION YPSILONE | DECO-IN | ROGER LAURYSSEN

TRAITEUR LE TARTISAN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LE TARTISAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05704620361. Het bedrijf TRAITEUR LE TARTISAN bevindt zich op het adres: SINT-BONIFAASSTRAAT 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LE TARTISAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LE TARTISAN is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LE TARTISAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LE TARTISAN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LE TARTISAN op de kaart.

TRAITEUR LE TARTISAN is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LE TARTISAN, company assigned to the tax number BE05704620361. The company TRAITEUR LE TARTISAN is located at the address: SINT-BONIFAASSTRAAT 4; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LE TARTISAN were not found.
The main activity of TRAITEUR LE TARTISAN is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LE TARTISAN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LE TARTISAN, open positions, location of TRAITEUR LE TARTISAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LE TARTISAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LE TARTISAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LE TARTISAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LE TARTISAN, employees, financial statistics.