EURO-LOCKS SA-NV

Contactgegevens EURO-LOCKS SA-NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO-LOCKS SA-NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO-LOCKS SA-NV

Regio (region): Bastogne, België

Adres (address): 6600-Bastogne, België

Telefoon (phone): 061-21.22.61 (+32-061-21.22.61) 061-21.22.61 (+32-061-21.22.61)

Fax (fax): 061-21.22.65 (+32-061-21.22.65) 061-21.22.65 (+32-061-21.22.65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO-LOCKS SA-NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO-LOCKS SA-NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO-LOCKS SA-NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO-LOCKS SA-NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO-LOCKS SA-NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO-LOCKS SA-NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO-LOCKS SA-NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO-LOCKS SA-NV
Products information EURO-LOCKS SA-NV

BTW identificatienummer (tax): BE01485321044
Ondernemingsnummer: 8639343261
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 366,000,000 EUR
Werknemers (employees): 217
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in EURO-LOCKS SA-NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO-LOCKS SA-NV
(Get full report from official database of BE for EURO-LOCKS SA-NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO-LOCKS SA-NV
Addition kinds of activities for EURO-LOCKS SA-NV

22610304. Teaseling katoenen breedgeweven goederen | Teaseling cotton broadwoven goods
27890100. Display montage | Display mounting
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
39991300. Reclame display producten | Advertising display products
50520101. Kopererts | Copper ore
50859914. Tanks, onder druk | Tanks, pressurized
50940303. horloge dozen | Watchcases
59991204. Zwembad chemicaliën, apparatuur en benodigdheden | Swimming pool chemicals, equipment, and supplies
79969903. Pretpark, amusement | Theme park, amusement

Werken bij EURO-LOCKS SA-NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO-LOCKS SA-NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO-LOCKS SA-NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO-LOCKS SA-NV. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

  • Wever- (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    weefgetouwen Jacuard Dubbelstuk Van De Wiele

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • Parkingwachter Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    In Bellewaerde sta je in voor het aanduiden van de plaatsen op de parking en houdt tevens toezicht. Indien nodig beman je zelf de kassa.

  • Student kerstmarkt Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Oostende en ben je vrij in de periode van 01/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur!

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Technisch commercieel bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ERIKS

    Type: Vaste Job

    Als Technical Sales ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. · Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met de klant, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies binnen ERIKS, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Vertegenwoordiger op zelfstandige basis (België)

    Regio: België

    Bedrijf: La Confiance

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar commerciële talenten die op zelfstandige basis ons bestaande klantenbestand uitbouwen en dit voor verschillende regio's (Vlaanderen, Brussel of Wallonië). Je staat in voor het beheer en de uitbouw van het bestaande klantenbestand (F1 en F2 kanalen) door middel van actieve en gerichte prospectie in jouw regio Je introduceert nieuwe producten bij klanten en je spoort hen aan tot uitbreiding van het bestaande assortiment Je dringt er bij de winkelverantwoordelijke op aan om de producten in de juiste rayon te plaatsen Je zorgt ook steeds voor een verzorgde presentatie van onze producten in het rek, met optimaal gebruik van het voorziene promomateriaal en dit steeds in samenspraak met de winkelverantwoordelijke Je brengt nieuwe klanten in contact met de juiste distributeur Je bent het aanspreekpunt voor het bestaande cliënteel en de contactpersoon tussen klant en distributeur in geval van eventuele vragen of opmerkingen op het domein van kwaliteit, assortiment-keuze en service Je maximaliseert de omzet en de rentabiliteit volgens de vooropgestelde doelstellingen Je vertegenwoordigt het bedrijf op professionele beurzen Je bent eventueel bereid om tastings te organiseren om de consument in de supermarkt te overtuigen van onze producten Je rapporteert op wekelijkse basis over de behaalde resultaten aan de zaakvoerder en je staat zelf in voor je eigen administratie

Zoek naar antwoorden van EURO-LOCKS SA-NV in sociale netwerken
Look for responds of EURO-LOCKS SA-NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO-LOCKS SA-NV. Laat een reactie achter voor EURO-LOCKS SA-NV. EURO-LOCKS SA-NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO-LOCKS SA-NV. Leave a respond for EURO-LOCKS SA-NV. EURO-LOCKS SA-NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO-LOCKS SA-NV op de google maps. Adres en contacten EURO-LOCKS SA-NV
Location of EURO-LOCKS SA-NV on the google maps. Address and contacts of EURO-LOCKS SA-NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO-LOCKS SA-NV EURO-LOCKS SA-NV: FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV | RENMANS | Van Gerwen L | LOUIS WOUTERS | Beline bvba

Other related companies as EURO-LOCKS SA-NV: FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV | RENMANS | Van Gerwen L | LOUIS WOUTERS | Beline bvba

EURO-LOCKS SA-NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Bastogne, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO-LOCKS SA-NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01485321044. Het bedrijf EURO-LOCKS SA-NV bevindt zich op het adres: 6600-Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 217 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 366,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in EURO-LOCKS SA-NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO-LOCKS SA-NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO-LOCKS SA-NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO-LOCKS SA-NV, openstaande posities, locatie van EURO-LOCKS SA-NV op de kaart.

EURO-LOCKS SA-NV is a company, that was registered 1997 in Bastogne region, Belgium. Full name of company is EURO-LOCKS SA-NV, company assigned to the tax number BE01485321044. The company EURO-LOCKS SA-NV is located at the address: 6600-Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 217 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 366,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in EURO-LOCKS SA-NV were not found.
The main activity of EURO-LOCKS SA-NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO-LOCKS SA-NV is not available. You also can look at reviews of EURO-LOCKS SA-NV, open positions, location of EURO-LOCKS SA-NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO-LOCKS SA-NV, Bastogne: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO-LOCKS SA-NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO-LOCKS SA-NV, Bastogne: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO-LOCKS SA-NV, employees, financial statistics.