FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV

Contactgegevens FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De L'Equipee 32 7181 Seneffe - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-67-87-91-33 32-67-87-91-33

Fax (fax): 32-23-58-23-81 32-23-58-23-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV
Products information FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV

BTW identificatienummer (tax): BE02096710205
Ondernemingsnummer: 5561523437
Hoofdstad (capital): 707,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 177,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dyes and pigments, industrial - nonfood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV
(Get full report from official database of BE for FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV
Addition kinds of activities for FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV

382499. Vloeistofmeters en tellen | Fluid meters and counting devices, nec
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
07230201. Maïs droog diensten | Corn drying services
20370000. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec
51310111. Linnen stukgoed, geweven | Linen piece goods, woven
59490200. Naaien en naaldwerk | Sewing and needlework
76990107. Precisie instrument reparatie | Precision instrument repair
87420300. Marketing consulting diensten | Marketing consulting services

Werken bij FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Adjunct van de directie – Strategische cel IVA Mobiliteitsbedrijf Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen het Mobiliteitsbedrijf kom je terecht op de afdeling Beleid. Deze bestaat uit vier cellen: strategisch beleid, ruimtelijke projecten en vervoerplannen, operationeel beleid en fietscel. U zal werken in de cel strategisch beleid die de strategische lijnen que mobiliteitsbeleid in Gent uitzet in overleg met de betrokken partners. De kerntaak van de cel strategisch beleid is de strategische lijnen qua mobiliteitsbeleid in Gent uit te zetten in overleg met de betrokken partners. Deze uiten zich voornamelijk in de onderstaande 4 aspecten. U werkt strategische mobiliteitsplannen en -visies uit in functie van het stimuleren van meer duurzame mobiliteit/verplaatsingen en in samenwerking met alle betrokken actoren. Naast het uitwerken en opvolgen van eigen plannen, worden ook planprocessen opgevolgd in relatie tot mobiliteit die door andere actoren worden opgestart. U voert hierover onderhandelingen waar nodig. U zal in dit kader de nodige studies lanceren bij externe bureaus en opvolgen, gesteund door uw eigen expertise. U kunt ook ingezet worden in het trekken en opvolgen van overlegmomenten met strategische partners binnen het mobiliteitsbeleid, zowel extern als intern binnen de stad.

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oosterzele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    .Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HARELBEKE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit HARELBEKE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten verkoop slagerij (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting. Je werkt op zaterdag van 7u30-19u en/of zondag van 7-13u.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • CHAUFFEUR CE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JOYE

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

  • Enthousiaste Stagiair(e) - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Wie zijn wij? Robert Half (1948) is wereldwijd marktleider op het gebied van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling en telt meer dan 9.900 medewerkers verspreid over ruim 350 kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en de Azi?-Pacific regio. Wat ga je doen? Algemeen kantoorbeheer: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten zowel telefonisch als per mail. Je staat in voor een professioneel en warm onthaal van kandidaten en klanten. Je beheert de kandidaten- en klantendatabank en staat in voor het volledige beheer van onze dossiers van A tot Z. Je staat in voor een optimaal klassement van documenten. Business ondersteuning: Je biedt ondersteuning aan de consultants, sales assistants en managers bij het optimaal verwerken van kandidatendossiers. Je beheert de algemene mailbox en verwerkt binnenkomende kandidaturen en vacatures. Je bent verantwoordelijk voor het online adverteren op de verschillende websites. Je stuurt gerichte mailings uit naar klanten en beheert de reacties. Mogelijke projecten: Je doet een marktonderzoek naar online visibiliteit. Je ontwikkelt een tool om tijdens het interview de talen van onze kandidaten te testen voor onze 3 divisies. Je analyseert onze bestaande klanten- en kandidatenmailings en past deze aan volgens de noden van de markt. Je doet een onderzoek naar de belangen van studenten op de arbeidsmarkt en hoe wij hieraan tegemoet kunnen komen. Je werkt een handleiding uit voor onze tool 'e-learning' en presenteert deze ook aan alle collega's. Je ontwikkelt een nieuwe archiveringsmethode van A-Z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

Zoek naar antwoorden van FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. Laat een reactie achter voor FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. Leave a respond for FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV. FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV op de google maps. Adres en contacten FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV
Location of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV on the google maps. Address and contacts of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: A.A.A. DETECTIVEBUREAU LEGAL ACCESS | Belgo Care | CAW DE VIERSPRONG | MARK VAN DER VENNET | Olaerts J

Other related companies as FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV: A.A.A. DETECTIVEBUREAU LEGAL ACCESS | Belgo Care | CAW DE VIERSPRONG | MARK VAN DER VENNET | Olaerts J

FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02096710205. Het bedrijf FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV bevindt zich op het adres: R. De L'Equipee 32 7181 Seneffe - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 707,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 177,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Dyes and pigments, industrial - nonfood. Producten gemaakt in FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, openstaande posities, locatie van FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV op de kaart.

FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, company assigned to the tax number BE02096710205. The company FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is located at the address: R. De L'Equipee 32 7181 Seneffe - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 707,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 177,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Dyes and pigments, industrial - nonfood. Products created in FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV were not found.
The main activity of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV is not available. You also can look at reviews of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, open positions, location of FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHOLLIDAY INTERNATIONAL CHEMICALS NV, employees, financial statistics.