TRAITEUR LE BRANDI

Contactgegevens TRAITEUR LE BRANDI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LE BRANDI: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LE BRANDI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'ROUTE 68BB; 4400; FLEMALLE, België

Telefoon (phone): 42337408 (+32-42337408) 42337408 (+32-42337408)

Fax (fax): +32 (58) 997-80-80 +32 (58) 997-80-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LE BRANDI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LE BRANDI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LE BRANDI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LE BRANDI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LE BRANDI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LE BRANDI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LE BRANDI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LE BRANDI
Products information TRAITEUR LE BRANDI

BTW identificatienummer (tax): BE01863525390
Ondernemingsnummer: 2611419677
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in TRAITEUR LE BRANDI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LE BRANDI
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LE BRANDI)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LE BRANDI
Addition kinds of activities for TRAITEUR LE BRANDI

32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
34520102. Dubbelpennen, metaal | Dowel pins, metal
35429917. Robots voor het vormen van metalen: persen, extruderen, enz. | Robots for metal forming: pressing, extruding, etc.
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
38220404. Vloeistofniveaus, woon- of commerciële verwarming | Liquid level controls, residential or commercial heating
52310100. Glas | Glass
82310401. Boekenhuur | Book rental
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij TRAITEUR LE BRANDI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LE BRANDI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LE BRANDI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LE BRANDI. Looking for open vacancies in other companies

 • Machineoperator (m/v) - 2 ploegen regio Kortrijk (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bedient in verschillende afdelingen diverse glasbewerkingsmachines Je werk een klantenorde af aan de hand van werkbonnen Je controleert de kwaliteit van afgewerkte stukken Je werkt in een 2-ploegensysteem (wisselend ochtend en namiddag)

 • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: Start People Tienen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

 • SCHRIJNWERKER (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: AGO CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Sleidinge is AGO Jobs & HR Zelzate op zoek naar een schrijnwerker. Jouw functie bestaat uit: - het volledig klaarmaken van exclusieve en standaard standonderdelen gaande van exclusieve designtogen tot en met eenvoudige zuilen en standaard wandpanelen allen in hout. - samen met de ploegbaas de standen op verplaatsing monteren.

 • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

 • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

 • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Merksem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: WERKENDE HANDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

 • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

 • Jobstudent kippenkraam (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Ben jij als student op zoek naar job tijdens het weekend? Dan is dit misschien iets voor jou! Voor een kippenkraam in de regio van Houthulst zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent op zondag! Takenpakket: helpen bij verkoop van kippen op de markt opkuisen van kippenkraam

 • Dossierbeheerder gebouwen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNDICBEHEER.BE

  Type: Vaste Job

  Syndicbeheer.be bvba is een bedrijf dat zich toespitst op een kwalitatief beheer van gebouwen als syndicus en rentmeester. U bereidt de dossiers ivm geplande werken in de gebouwen zodat de mede-eigenaars een juist inzicht hebben inzake kostprijs en problematiek. Samen met de boekhouding stelt u dit voor op de jaarlijkse algemene vergadering. Na de algemene vergadering plaatst u de bestellingen bij de gekozen leverancier en volgt u de uitvoeringstermijnen op. Gedurende de gehele cyclus werkt u in overleg met de zaakvoerder en uw collega's om eventuele hindernissen te overbruggen. Naast de taken die gepland zijn, over een jaar, zijn er diverse kortlopende opdrachten die de nodige reactiviteit vergen. Dit zorgt voor heel wat afwisseling in deze functie.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LE BRANDI in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LE BRANDI in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LE BRANDI. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LE BRANDI. TRAITEUR LE BRANDI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LE BRANDI. Leave a respond for TRAITEUR LE BRANDI. TRAITEUR LE BRANDI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LE BRANDI op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LE BRANDI
Location of TRAITEUR LE BRANDI on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LE BRANDI

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LE BRANDI TRAITEUR LE BRANDI: Alpan-Devroe BVBA | H.D.S. Computers BVBA | Barbette Garage SPRL | COIFFURE MICHEL | Absil Adrien

Other related companies as TRAITEUR LE BRANDI: Alpan-Devroe BVBA | H.D.S. Computers BVBA | Barbette Garage SPRL | COIFFURE MICHEL | Absil Adrien

TRAITEUR LE BRANDI is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LE BRANDI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01863525390. Het bedrijf TRAITEUR LE BRANDI bevindt zich op het adres: GRAND'ROUTE 68BB; 4400; FLEMALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 331,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LE BRANDI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LE BRANDI is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LE BRANDI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LE BRANDI, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LE BRANDI op de kaart.

TRAITEUR LE BRANDI is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LE BRANDI, company assigned to the tax number BE01863525390. The company TRAITEUR LE BRANDI is located at the address: GRAND'ROUTE 68BB; 4400; FLEMALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 331,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LE BRANDI were not found.
The main activity of TRAITEUR LE BRANDI is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LE BRANDI is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LE BRANDI, open positions, location of TRAITEUR LE BRANDI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LE BRANDI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LE BRANDI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LE BRANDI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LE BRANDI, employees, financial statistics.