TRAITEUR LE BAUDRIQUIN

Contactgegevens TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LE BAUDRIQUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D'ECAUSSINNES 98; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67556248 (+32-67556248) 67556248 (+32-67556248)

Fax (fax): +32 (63) 785-52-26 +32 (63) 785-52-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LE BAUDRIQUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LE BAUDRIQUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LE BAUDRIQUIN
Products information TRAITEUR LE BAUDRIQUIN

BTW identificatienummer (tax): BE07030120849
Ondernemingsnummer: 9820373535
Hoofdstad (capital): 763,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 169,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TRAITEUR LE BAUDRIQUIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LE BAUDRIQUIN
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LE BAUDRIQUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LE BAUDRIQUIN
Addition kinds of activities for TRAITEUR LE BAUDRIQUIN

225903. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
16290402. Landwinning | Land reclamation
20859905. Rum (alcoholische drank) | Rum (alcoholic beverage)
33310207. Platen (primair), koper | Slabs (primary), copper
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
34930100. Warm gevormde veren | Hot formed springs
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
39991200. Identificatie badges en insignes | Identification badges and insignia

Werken bij TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

 • Return goods medewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Maasmechelen zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de afdeling return goods. Je zal zowel de nieuwe producten als teruggestuurde producten controleren obv de kwaliteitsrichtlijnen. Hierna moeten deze producten herverpakt worden.

 • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

 • Heftruck chauffeur / cariste M/V (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: ADECCO AVELGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heftruckbestuurder m/v gezocht voor tewerkstelling in Spiere-Helkijn. Onze klant is gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en verkopen van industriële opslagsystemen. Investeren in mensen beschouwt het bedrijf als een essentiële voorwaarde voor succesvol ondernemen. Op heden zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste heftruckchauffeur voor het vervolledigen van het team. Jouw taken : Je voert de grondstoffen aan Je zet de afgewerkte producten weg met de heftruck

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Heusden-Zolder en omgeving.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u bij gezin in Rumbeke, combineren met andere gezinnen mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving.Je bent niet bang van een hondje , dan is dit gezin een ideale plaats voor u.De voorkeur gaat uit naar 8 u op een volledige dag , dit kan altijd besproken worden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Damme-Sijsele-Moerkerke (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • BEDIENDE MET KENNIS VERZEKERINGEN (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf te Ieper zijn wij op zoek naar een bediende op de administratieve afdeling. Jouw taken: Openen en beheren van nieuwe schadedossiers (brand, familiale en auto) - van A tot Z. Het verwerken van schadeaangiftes. Schadevergoedingsprocedures opstarten en opvolgen. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij.

 • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SACHA

  Type: Studentenjob

  YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LE BAUDRIQUIN in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. TRAITEUR LE BAUDRIQUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. Leave a respond for TRAITEUR LE BAUDRIQUIN. TRAITEUR LE BAUDRIQUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LE BAUDRIQUIN op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LE BAUDRIQUIN
Location of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LE BAUDRIQUIN TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: FOTO STUDIO DRIESEN JEF | OPTIEK DE ZAVEL | VICTOR VAN DEN BROECK | PLOVIER MARCEL & MARIA | T.V.M. BELGI?

Other related companies as TRAITEUR LE BAUDRIQUIN: FOTO STUDIO DRIESEN JEF | OPTIEK DE ZAVEL | VICTOR VAN DEN BROECK | PLOVIER MARCEL & MARIA | T.V.M. BELGI?

TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07030120849. Het bedrijf TRAITEUR LE BAUDRIQUIN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D'ECAUSSINNES 98; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 763,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 169,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LE BAUDRIQUIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LE BAUDRIQUIN op de kaart.

TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, company assigned to the tax number BE07030120849. The company TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is located at the address: CHAUSS?E D'ECAUSSINNES 98; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 763,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 169,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LE BAUDRIQUIN were not found.
The main activity of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, open positions, location of TRAITEUR LE BAUDRIQUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LE BAUDRIQUIN, employees, financial statistics.