TRAITEUR LE 1830

Contactgegevens TRAITEUR LE 1830: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LE 1830: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LE 1830

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE LEGHAIN 16; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71879871 (+32-71879871) 71879871 (+32-71879871)

Fax (fax): +32 (2) 307-23-90 +32 (2) 307-23-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LE 1830: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LE 1830"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LE 1830"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LE 1830, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LE 1830. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LE 1830, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LE 1830. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LE 1830
Products information TRAITEUR LE 1830

BTW identificatienummer (tax): BE08570129394
Ondernemingsnummer: 4275299072
Hoofdstad (capital): 201,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in TRAITEUR LE 1830 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LE 1830
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LE 1830)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LE 1830
Addition kinds of activities for TRAITEUR LE 1830

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
01619906. Squash boerderij | Squash farm
20230311. Gepoederde afgeroomde melk | Powdered skim milk
20960000. Aardappelchips en soortgelijke snacks | Potato chips and similar snacks
30890403. Solderen, laarzen of schoenen solderen: kunststoffen | Soling strips, boot or shoe: plastics
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
91210401. Wetgevende instanties, federale overheid | Legislative bodies, federal government

Werken bij TRAITEUR LE 1830: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LE 1830: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LE 1830. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LE 1830. Looking for open vacancies in other companies

 • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

 • Reachtruckchauffeur of heftruckchauffeur (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: TTI Bose

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je wordt ingeschakeld op verschillende afdelingen in het Europees Distributiecentrum Je zal instaan voor het: - wegzetten van goederen (laden en lossen van camions) - orderpicken en -packen - scannen en labellen - replenishment Je wilt niet altijd op het toestel zitten, maar wilt ook andere taken leren

 • Technieker/Steller (m/v) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE - Didak Injection

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het spuitgietbedrijf zoekt een technieker met een breed interesse- en kennisveld. Je begint te werken in de daguren in de week voor de opleiding. Later kan je in de daguren blijven werken maar je zou ook moeten openstaan voor wisselende ploegen. De technieker krijgt de technische verantwoordelijkheid over een 30tal machines. Je kan samen met je collega's problemen oplossen en de productie optimaliseren, de matrijzen wisselen en de machines laten aanlopen. Er bestaat een grote backup vanuit het bedrijf. Na 6 maanden (interne en externe) opleiding via interimcontract in de week krijgt je een vast contract. Meteen vast in dienst gaan, is bespreekbaar.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Regio Zelzate/Wachtebeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Evergem

  Type: Dienstenchequebaan

  Zin in een job met flexibele uren en afwisselende taken? Met een aantrekkelijk loon en heel wat voordelen? Ga dan aan de slag als huishoudhulp via Tempo-Team. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Zelzate en Wachtebeke Je staat in voor het huishouden bij verschillende gezinnen. Wat zijn je mogelijk taken? - Onderhoud van de keuken, leefruimtes en slaapkamers - Stoffen en stofzuigen - Dweilen en sanitair onderhoud - Wassen en strijken Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en helpt je bij al jouw vragen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Heist-op-den-Berg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent Bon'Ap Oostkamp (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • MANAGEMENT ASSISTANT (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AG REAL ESTATE

  Type: Vaste Job

  Je functie In jouw hoedanigheid als Administratieve Assistente voor het Funds & Healthcare team, zal je instaan voor de volgende taken: de coördinatie van de administratie, inclusief bepaalde specifieke stappen ondernemen en het nemen van initiatieven ten einde de verantwoordelijke en het team te ontlasten, om hen zodoende de mogelijkheid te geven om in een performante omgeving te werken. Zoals bvb: efficiënt agendabeheer volgens de interne en externe prioriteiten en verplichtingen, het organiseren van vergaderingen (opstellen en vertalen van verslagen, plannen en organiseren van de opvolgingsvergaderingen), coördineren en organiseren van zakenreizen,… het beheer van de informatiestroom, elektronisch klassement, opvolgen van het administratieve proces in een omgeving waar aan veelvuldige projecten wordt gewerkt; het produceren van rapporten over de lopende projecten (brochures en presentaties) die gericht zijn aan externe professionele partners. Dit proces omvat o.a. het vergaren van informatie en de creatie van ‘templates.’; het vertrouwelijk behandelen van binnenkomende en uitgaande post om binnen de vereiste termijnen en met respect voor kwaliteit de uitwisseling van professionele informatie te bevorderen; het typen, vertalen, nazien en opmaken van presentaties; het voorbereiden van documenten voor vergaderingen. U zal mogelijks ook gevraagd worden om deel te nemen aan bepaalde interne en externe vergaderingen en hiervoor presentaties voor te bereiden. De Administratieve Assistente werkt op een zeer ordelijke en systematische wijze en zal bijgevolg haar eigen werk kunnen organiseren met een vrij ruime autonomie. Je profiel Nauwkeurig, harde werker, zeer ordelijk, proactief en betrokken; Beschikbaar, vaardigheid om gemakkelijk van de ene taak naar de andere te wisselen; Goed organisatietalent; Aanleg om in team te werken; Problem-solver; Zin voor vertrouwelijkheid, discretie; Gemakkelijk in de omgang.

 • BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HYBOMA NV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Hyboma is een familiebedrijf dat sinds twee generaties kwalitatieve en duurzame woningen en appartementen bouwt. Met meer dan 150 woningen en appartementen per jaar in West- en Oost-Vlaanderen is Hyboma één van de grotere spelers op de markt. Hyboma Groep omvat nog een aantal gespecialiseerde nevenbedrijven, waaronder een vastgoedkantoor in Roeselare. Wil je ons beter leren kennen? Voor ons vastgoedkantoor in Roeselare zijn we op zoek naar (m/v): BIV VASTGOEDMAKELAAR - INKOOP & VERKOOP Ben jij gebeten door de vastgoedmicrobe en kriebelt het om met veel passie op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten op de vastgoedmarkt? Jouw functie: Je bent verantwoordelijk voor de uitbouw van onze vastgoedportefeuille in West-Vlaanderen, met de nodige feeling bouw je het aanbod van ons kantoor in Roeselare verder uit. Je beheert je eigen opgebouwde portefeuille met veel zorg en stelt duurzame klantenrelaties voorop als basis voor al je werk. Deze attitude hou je steeds in het achterhoofd bij het geven van advies bij in – en verkoop, het maken van accurate schattingen en het voeren van onderhandelingen. Je gaat actief op zoek naar verkoopsopdrachten en staat in voor de goede verkoop van deze panden.

 • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

 • DRINGEND KOKS voor hoogstaande horeca evenementen en mep (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Kitchenstaff is een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars / eventkantoor / restaurant) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende en exclusieve plaatsen te werken. Je komt terecht in een team van gedreven polyvalente horecaprofessionals Door groeiende activiteiten zijn we op zoek naar KEUKENMEDEWERKERS!

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LE 1830 in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LE 1830 in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LE 1830. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LE 1830. TRAITEUR LE 1830 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LE 1830. Leave a respond for TRAITEUR LE 1830. TRAITEUR LE 1830 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LE 1830 op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LE 1830
Location of TRAITEUR LE 1830 on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LE 1830

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LE 1830 TRAITEUR LE 1830: KLIMZAAL BLEAU | Dentalkeramisch Labo BVBA | Waimes (Garage de) | E.S. FINANCE/E.S.-FINANCE | MOEREMANS E & CO BVBA

Other related companies as TRAITEUR LE 1830: KLIMZAAL BLEAU | Dentalkeramisch Labo BVBA | Waimes (Garage de) | E.S. FINANCE/E.S.-FINANCE | MOEREMANS E & CO BVBA

TRAITEUR LE 1830 is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LE 1830, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08570129394. Het bedrijf TRAITEUR LE 1830 bevindt zich op het adres: PLACE LEGHAIN 16; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 201,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 253,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LE 1830 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LE 1830 is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LE 1830 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LE 1830, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LE 1830 op de kaart.

TRAITEUR LE 1830 is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LE 1830, company assigned to the tax number BE08570129394. The company TRAITEUR LE 1830 is located at the address: PLACE LEGHAIN 16; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 201,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 253,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LE 1830 were not found.
The main activity of TRAITEUR LE 1830 is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LE 1830 is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LE 1830, open positions, location of TRAITEUR LE 1830 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LE 1830, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LE 1830, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LE 1830, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LE 1830, employees, financial statistics.