MOEREMANS E & CO BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • MOEREMANS E & CO BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • MOEREMANS E & CO BVBA

Contactgegevens MOEREMANS E & CO BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MOEREMANS E & CO BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MOEREMANS E & CO BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burchtdam 4 9400 Ninove, België

Telefoon (phone): 32.54 33 20 62 32.54 33 20 62

Fax (fax): 32.54 32 77 66 32.54 32 77 66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MOEREMANS E & CO BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MOEREMANS E & CO BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MOEREMANS E & CO BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MOEREMANS E & CO BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MOEREMANS E & CO BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MOEREMANS E & CO BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MOEREMANS E & CO BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MOEREMANS E & CO BVBA
Products information MOEREMANS E & CO BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09806915283
Ondernemingsnummer: 5229736328
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Trimmings

Product categorie (product category): Fabrics; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MOEREMANS E & CO BVBA
(Get full report from official database of BE for MOEREMANS E & CO BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MOEREMANS E & CO BVBA
Addition kinds of activities for MOEREMANS E & CO BVBA

504601. Bewaar armaturen en uitrustingsstukken | Store fixtures and display equipment
22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
26550303. Tubes, mailing: gemaakt van gekochte papiervezel | Tubes, mailing: made from purchased paper fiber
26559901. Ammunitie blikjes of buizen, bord gelamineerd met metalen folie | Ammunition cans or tubes, board laminated with metal foil
33649901. Magnesium en magnesium-base legering sterven gietstukken | Magnesium and magnesium-base alloy die-castings
80110303. Medisch verzekeringsplan | Medical insurance plan

Werken bij MOEREMANS E & CO BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MOEREMANS E & CO BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MOEREMANS E & CO BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MOEREMANS E & CO BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Call Agent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • Student weekend verkoop (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Studentenjob

    Gekende meubelzaak in het Waasland. Je staat in voor de verkoop van meubels op verschillende afdelingen.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

Zoek naar antwoorden van MOEREMANS E & CO BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MOEREMANS E & CO BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MOEREMANS E & CO BVBA. Laat een reactie achter voor MOEREMANS E & CO BVBA. MOEREMANS E & CO BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MOEREMANS E & CO BVBA. Leave a respond for MOEREMANS E & CO BVBA. MOEREMANS E & CO BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MOEREMANS E & CO BVBA op de google maps. Adres en contacten MOEREMANS E & CO BVBA
Location of MOEREMANS E & CO BVBA on the google maps. Address and contacts of MOEREMANS E & CO BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MOEREMANS E & CO BVBA MOEREMANS E & CO BVBA: R.C.S.J. Grivegnée Football | Ekovel | Line | IMMO D'HAZY | GENEVI?VE HUBERT

Other related companies as MOEREMANS E & CO BVBA: R.C.S.J. Grivegnée Football | Ekovel | Line | IMMO D'HAZY | GENEVI?VE HUBERT

MOEREMANS E & CO BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MOEREMANS E & CO BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09806915283. Het bedrijf MOEREMANS E & CO BVBA bevindt zich op het adres: Burchtdam 4 9400 Ninove. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fabrics; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Trimmings.
De hoofdactiviteit van MOEREMANS E & CO BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MOEREMANS E & CO BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MOEREMANS E & CO BVBA, openstaande posities, locatie van MOEREMANS E & CO BVBA op de kaart.

MOEREMANS E & CO BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MOEREMANS E & CO BVBA, company assigned to the tax number BE09806915283. The company MOEREMANS E & CO BVBA is located at the address: Burchtdam 4 9400 Ninove. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fabrics; Textiles and Clothing. List of products are Trimmings.
The main activity of MOEREMANS E & CO BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MOEREMANS E & CO BVBA is not available. You also can look at reviews of MOEREMANS E & CO BVBA, open positions, location of MOEREMANS E & CO BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MOEREMANS E & CO BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MOEREMANS E & CO BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MOEREMANS E & CO BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MOEREMANS E & CO BVBA, employees, financial statistics.