TRAITEUR LA RIPAILLADE

Contactgegevens TRAITEUR LA RIPAILLADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR LA RIPAILLADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR LA RIPAILLADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KEIZER KARELLAAN 133; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE, België

Telefoon (phone): 24654377 (+32-24654377) 24654377 (+32-24654377)

Fax (fax): +32 (53) 753-50-46 +32 (53) 753-50-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR LA RIPAILLADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR LA RIPAILLADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR LA RIPAILLADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR LA RIPAILLADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR LA RIPAILLADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR LA RIPAILLADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR LA RIPAILLADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR LA RIPAILLADE
Products information TRAITEUR LA RIPAILLADE

BTW identificatienummer (tax): BE05657104492
Ondernemingsnummer: 7481658935
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TRAITEUR LA RIPAILLADE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR LA RIPAILLADE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR LA RIPAILLADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR LA RIPAILLADE
Addition kinds of activities for TRAITEUR LA RIPAILLADE

335699. Non-ferro rollen en tekenen, nec, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec, nec
22580101. Bed sets, kant | Bed sets, lace
34430404. Potten: gloeien, smelten of smelten | Pots: annealing, melting, or smelting
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental
92290101. Strafrechtstatistiek centrum, overheid | Criminal justice statistics center, government

Werken bij TRAITEUR LA RIPAILLADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR LA RIPAILLADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR LA RIPAILLADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR LA RIPAILLADE. Looking for open vacancies in other companies

 • Metselaar (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Itzu Jobs NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Gebeten door de bouwmicrobe? Interesse in metselwerken? Voor onze klant te Beveren zijn wij op zoek naar ervaren metselaars Kleine verbouwingen, renovatie of nieuwbouw van zowel appartementen, woningen als bedrijfsgebouwen! Je levert metselwerk af volgens de kwaliteitsnormen van onze klant Je volgt de veiligheidsvoorschriften correct op Je kan plannen lezen en muren aanzetten Je kan zowel traditionele als moderne metselwerken uitvoeren

 • ORDERPICKERS | VOLTIJDS | 2 PLOEGEN | REGIO GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Synergie Geel Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met vestigingen in regio Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpallet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijn, magazijnier, logistiek

 • Hovenier regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een hovenier. Je zal instaan voor het onderhoud van tuinen van bedrijven en winkels. Deze taken bestaan uit het scheren van hagen, onderhouden van perken en het maaien van gazons. Tijdens de winterdienst zorg je voor strooien en sneeuwruimen. Daarnaast steek je ook een handje toe bij de werkzaamheden van je collega’s. Ten slotte verwerk je tuinafval en onderhoud je dagelijks je machines.

 • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • POETSHULP Brugge DC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Brugge zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Leuven, 12 uur per week (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor een gastgezin wonende te Leuven. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENT SUPERMARKT Juli/Aug Middelkerke (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Middelkerke zijn we op zoek naar een student om te werken in de maand Juli of Augustus als aanvuller in de winkel. Je staat in voor het meehelpen uitladen van de leveringen Je helpt mee om de leveringen op de karren te vertrekken naar het magazijn Je vult de winkel aan, droogvoeding, voeding en drankenafdeling Je bent polyvalent inzetbaar waar nodig, maar je taak zal hoofdzakelijk als aanuvller in de winkel zijn Alles kan met de lift naar het magazijn worden gebracht en alles zit tevens in kooien om te vervoeren en te verplaatsen.

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • Chauffeur C Dagdienst onmiddellijke opstart m/v (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor een dynamisch en groeiend bedrijf in Breezijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C voor dagdienst! Je zal tijdens het werk gebruik maken van een bouwkraan om de vracht te kunnen verplaatsen.

 • Opticien (+ optometrist) (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: BAECKENS OPTICS

  Type: Vaste Job

  BAECKENS OPTICS bvba, reeds 72 jaar gevestigd in hartje Merchtem (Vlaams-Brabant), zoekt een gemotiveerde opticien (+ optometrist) voor full-time onmiddellijke indiensttreding. Bij voorkeur ervaring in oogmeting en lensaanpassing, verkoop en atelierwerk.

 • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

  Type: Vaste Job

  Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

 • Metaal draaier (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: EURO-STRIKE

  Type: Werfreserve

  Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR LA RIPAILLADE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR LA RIPAILLADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR LA RIPAILLADE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR LA RIPAILLADE. TRAITEUR LA RIPAILLADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR LA RIPAILLADE. Leave a respond for TRAITEUR LA RIPAILLADE. TRAITEUR LA RIPAILLADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR LA RIPAILLADE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR LA RIPAILLADE
Location of TRAITEUR LA RIPAILLADE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR LA RIPAILLADE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR LA RIPAILLADE TRAITEUR LA RIPAILLADE: Cedico Sanitair & Verwarming B.V.B.A. | AVENIR CLUB (L') | LAVIGNE GROOTKEUKENS | M茅tropole Taxi BVBA | BERNARD SOLBREUX

Other related companies as TRAITEUR LA RIPAILLADE: Cedico Sanitair & Verwarming B.V.B.A. | AVENIR CLUB (L') | LAVIGNE GROOTKEUKENS | M茅tropole Taxi BVBA | BERNARD SOLBREUX

TRAITEUR LA RIPAILLADE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR LA RIPAILLADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05657104492. Het bedrijf TRAITEUR LA RIPAILLADE bevindt zich op het adres: KEIZER KARELLAAN 133; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 539,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR LA RIPAILLADE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR LA RIPAILLADE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR LA RIPAILLADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR LA RIPAILLADE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR LA RIPAILLADE op de kaart.

TRAITEUR LA RIPAILLADE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR LA RIPAILLADE, company assigned to the tax number BE05657104492. The company TRAITEUR LA RIPAILLADE is located at the address: KEIZER KARELLAAN 133; 1082; SINT-AGATHA-BERCHEM/BERCHEM-SAINTE-AGATHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 539,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR LA RIPAILLADE were not found.
The main activity of TRAITEUR LA RIPAILLADE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR LA RIPAILLADE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR LA RIPAILLADE, open positions, location of TRAITEUR LA RIPAILLADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR LA RIPAILLADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR LA RIPAILLADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR LA RIPAILLADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR LA RIPAILLADE, employees, financial statistics.