TRAITEUR L'OBRECHEUIL

Contactgegevens TRAITEUR L'OBRECHEUIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR L'OBRECHEUIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR L'OBRECHEUIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE RAULIER 8; 7034; MONS, België

Telefoon (phone): 65723047 (+32-65723047) 65723047 (+32-65723047)

Fax (fax): +32 (4) 364-11-90 +32 (4) 364-11-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR L'OBRECHEUIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR L'OBRECHEUIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR L'OBRECHEUIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR L'OBRECHEUIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR L'OBRECHEUIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR L'OBRECHEUIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR L'OBRECHEUIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR L'OBRECHEUIL
Products information TRAITEUR L'OBRECHEUIL

BTW identificatienummer (tax): BE02893493652
Ondernemingsnummer: 5528839111
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in TRAITEUR L'OBRECHEUIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR L'OBRECHEUIL
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR L'OBRECHEUIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR L'OBRECHEUIL
Addition kinds of activities for TRAITEUR L'OBRECHEUIL

286904. brandstoffen | Fuels
01749903. Lime Grove | Lime grove
22950300. Gegoten glas en gecoate glasvezel stoffen | Varnished glass and coated fiberglass fabrics
24991400. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
33121004. Blik | Tinplate
34290205. Tijdsloten | Time locks
35679901. Calcineovens | Calcining kilns
37990201. Alle terreinwagens (ATV) | All terrain vehicles (atv)
50870601. Caskets | Caskets

Werken bij TRAITEUR L'OBRECHEUIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR L'OBRECHEUIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR L'OBRECHEUIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR L'OBRECHEUIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Marktspecialist (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Office Hasselt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een drijvende kracht voor de Customer Service afdeling. Je zal het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klant en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Je reageert snel en correct op de vragen van de klant met betrekking tot orders, levering- en termijnmogelijkheden en eventuele klachten. Tot je takenpakket behoren ook het toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten. Daarnaast analyseer en optimaliseer je de informatie van de goederenstroom naar de klant. Tot slot zal je ook de retouraanvragen behandelen en werk je aan verbeteringsactiviteiten.

 • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

 • CHAUFFEUR C NACHTPLOEG (M/V) (HOREBEKE)

  Regio: HOREBEKE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die in de vaste nachtploeg aan de slag kan gaan. Je start jouw werkdag door zelf jouw vrachtwagen te laden, nadien leg je een traject af bij vaste klanten en zet je de leveringen op de gevraagde plaats bij de klant af. Je zal 's nachts te werk gaan, dus komt niet in contact met de klanten zelf.

 • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

  Regio: GELUWE

  Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Oud Heverlee (OUD-HEVERLEE)

  Regio: OUD-HEVERLEE

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Oud Heverlee en omgeving

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

 • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov Limburg - Genk (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD en COLOURS&DELUXE productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. COLOURS&DELUXE zijn 2 professionele makeuplijnen Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes,pedicures, massagetherapeuten, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

 • ZELFSTANDIGE UITBATER (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1614845-inline.html?cid=Partner_VDAB Word (m/v) ZELFSTANDIGE UITBATER In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (regio’s van de kust, Gent, Antwerpen, Limburg en Deinze),  en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning  van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. Geen investering vereist. Attractieve commissies. Ongeacht uw leeftijd (min. 18 jaar), uw opleiding, uw werkervaring of uw woonplaats, wij hechten er veel belang aan alle mogelijkheden in ons netwerk met u te bestuderen. Van onze 305 agentschappen in België, is er vast één dat aan uw profiel en aan uw ambities beantwoordt. Enkele essentiële eigenschappen vormen uiteraard een belangrijke troef bij het beoordelen van uw kandidatuur. Graag verkopen en de dienst aan het cliënteel zijn het allerbelangrijkst. Sociale vaardigheden en contacten kunnen leggen met personen van allerlei aard, nationaliteit of sociale klasse, zijn grote voordelen. DE FUNCTIE … VOLLEDIG ZELFSTANDIG WERKEN ! Bij Ladbrokes is het werkelijkheid: de zelfstandige commissionair organiseert zijn activiteiten op de manier die hij de beste acht in naleving van de contractuele verplichtingen voorzien in het commissiecontract. De commissionair is in de eerste plaats een verkoper die: zijn klanten in een net, ordelijk en comfortabel verkooppunt ontvangt  potentiële klanten aantrekt door een ideale schikking van het marketing materiaal dat hem gratis ter beschikking wordt gesteld leven in zijn verkooppunt blaast door de promotionele acties te ondersteunen die Ladbrokes voorstelt of die hij op basis van zijn eigen ideeën op touw zet zijn klanten bindt door met hen een band te scheppen die steunt op vertrouwen, service en wederzijds respect aan zijn habitués nieuwe speel- en winstmogelijkheden aanbiedt in de vorm van pronostieken, speelpotten of voorbeelden van minder bekende weddenschappen vriendschappelijke relaties onderhoudt met zijn buren en de andere handelaars uit de buurt, die eenieders verkoop ten goede komen  

 • Winkelverkoop (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor een bakkerij in de regio zijn we op zoek naar een hulp in de winkel. Je bestelt de klanten en vult rekken aan. Tewerkstelling op zaterdagvoormiddag.

 • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR L'OBRECHEUIL in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR L'OBRECHEUIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR L'OBRECHEUIL. Laat een reactie achter voor TRAITEUR L'OBRECHEUIL. TRAITEUR L'OBRECHEUIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR L'OBRECHEUIL. Leave a respond for TRAITEUR L'OBRECHEUIL. TRAITEUR L'OBRECHEUIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR L'OBRECHEUIL op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR L'OBRECHEUIL
Location of TRAITEUR L'OBRECHEUIL on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR L'OBRECHEUIL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR L'OBRECHEUIL TRAITEUR L'OBRECHEUIL: DABIB BELGI? | Niemotko A | Biemar R | MARC LEMMENS | ETAM

Other related companies as TRAITEUR L'OBRECHEUIL: DABIB BELGI? | Niemotko A | Biemar R | MARC LEMMENS | ETAM

TRAITEUR L'OBRECHEUIL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR L'OBRECHEUIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02893493652. Het bedrijf TRAITEUR L'OBRECHEUIL bevindt zich op het adres: RUE RAULIER 8; 7034; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 850,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR L'OBRECHEUIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR L'OBRECHEUIL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR L'OBRECHEUIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR L'OBRECHEUIL, openstaande posities, locatie van TRAITEUR L'OBRECHEUIL op de kaart.

TRAITEUR L'OBRECHEUIL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR L'OBRECHEUIL, company assigned to the tax number BE02893493652. The company TRAITEUR L'OBRECHEUIL is located at the address: RUE RAULIER 8; 7034; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 850,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR L'OBRECHEUIL were not found.
The main activity of TRAITEUR L'OBRECHEUIL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR L'OBRECHEUIL is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR L'OBRECHEUIL, open positions, location of TRAITEUR L'OBRECHEUIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR L'OBRECHEUIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR L'OBRECHEUIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR L'OBRECHEUIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR L'OBRECHEUIL, employees, financial statistics.