TRAITEUR L'EWIL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • TRAITEUR L'EWIL
Private companiesFood Stores • TRAITEUR L'EWIL

Contactgegevens TRAITEUR L'EWIL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR L'EWIL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR L'EWIL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRIEU EWIL 6; 7520; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69353615 (+32-69353615) 69353615 (+32-69353615)

Fax (fax): +32 (14) 861-27-90 +32 (14) 861-27-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR L'EWIL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR L'EWIL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR L'EWIL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR L'EWIL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR L'EWIL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR L'EWIL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR L'EWIL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR L'EWIL
Products information TRAITEUR L'EWIL

BTW identificatienummer (tax): BE06906524658
Ondernemingsnummer: 4790283203
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 395,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in TRAITEUR L'EWIL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR L'EWIL
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR L'EWIL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR L'EWIL
Addition kinds of activities for TRAITEUR L'EWIL

622199. Commodity contracten makelaars, dealers, nec | Commodity contracts brokers, dealers, nec
25150303. Studio banken | Studio couches
28120101. Aardappel, kaliumhydroxide | Caustic potash, potassium hydroxide
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
38210124. sterilisatoren | Sterilizers
44990101. Marine redding | Marine salvaging
50330200. Isolatiematerialen | Insulation materials
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
63310203. Brand-, zee- en ongevallenverzekering: voorraad | Fire, marine, and casualty insurance: stock

Werken bij TRAITEUR L'EWIL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR L'EWIL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR L'EWIL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR L'EWIL. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

 • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

 • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Huishoudhulp regio Haaltert (M/V) (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: ASSIST AT HOME

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,... Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

 • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

 • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

 • CHAUFFEUR CE nationaal (ZEMST)

  Regio: ZEMST

  Bedrijf: VERGO

  Type: Vaste Job

  LEVEREN VAN KLANTEN MET EEN TREKKER - OPLEGGER CE - ADR ATTEST IS EEN VOORDEEL -

 • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

 • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

 • zaalmedewerker (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: DE SPEELVOGEL

  Type: Flexijob

  Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

 • Zaalmedewerker (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: LA VIGNETTE

  Type: Flexijob

  Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR L'EWIL in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR L'EWIL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR L'EWIL. Laat een reactie achter voor TRAITEUR L'EWIL. TRAITEUR L'EWIL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR L'EWIL. Leave a respond for TRAITEUR L'EWIL. TRAITEUR L'EWIL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR L'EWIL op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR L'EWIL
Location of TRAITEUR L'EWIL on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR L'EWIL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR L'EWIL TRAITEUR L'EWIL: FLMATERNE CONFILUX SA | Verlaak beheer BVBA | Area SPRL | POINT DE MIRE OPTIQUE SCRL | CHLO? BENARD

Other related companies as TRAITEUR L'EWIL: FLMATERNE CONFILUX SA | Verlaak beheer BVBA | Area SPRL | POINT DE MIRE OPTIQUE SCRL | CHLO? BENARD

TRAITEUR L'EWIL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR L'EWIL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06906524658. Het bedrijf TRAITEUR L'EWIL bevindt zich op het adres: RUE TRIEU EWIL 6; 7520; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 395,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR L'EWIL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR L'EWIL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR L'EWIL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR L'EWIL, openstaande posities, locatie van TRAITEUR L'EWIL op de kaart.

TRAITEUR L'EWIL is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR L'EWIL, company assigned to the tax number BE06906524658. The company TRAITEUR L'EWIL is located at the address: RUE TRIEU EWIL 6; 7520; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 395,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR L'EWIL were not found.
The main activity of TRAITEUR L'EWIL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR L'EWIL is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR L'EWIL, open positions, location of TRAITEUR L'EWIL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR L'EWIL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR L'EWIL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR L'EWIL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR L'EWIL, employees, financial statistics.