Area SPRL

Contactgegevens Area SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Area SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Area SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Mistral 84 Box 8; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 762 06 19 (+32-02 762 06 19) 02 762 06 19 (+32-02 762 06 19)

Fax (fax): 02 762 06 19 (+32-02 762 06 19) 02 762 06 19 (+32-02 762 06 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Area SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Area SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Area SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Area SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Area SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Area SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Area SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Area SPRL
Products information Area SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05953735351
Ondernemingsnummer: 8753875732
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Area SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Area SPRL
(Get full report from official database of BE for Area SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Area SPRL
Addition kinds of activities for Area SPRL

2083. Mout | Malt
249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
25110205. China kasten | China closets
32290704. Lampdelen en tinten, glas | Lamp parts and shades, glass
51990102. Kunstartikelen | Art goods
55310103. Automotive onderdelen | Automotive parts
59490000. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
96119904. Algemeen economisch statistisch agentschap, overheid | General economic statistics agency, government

Werken bij Area SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Area SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Area SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Area SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren monteur (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, specialist in sanitair, verwarming, ventilatie en alternatieve energie zoeken wij 2 ervaren monteurs. Vacature voor een vaste betrekking! Aantrekklijke verloning onder het paritair comité van de bouwsector!

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Orderpicker / magazijnier (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over logistieke vaardigheden, ervaring met een heftruck en heb je een basiskennis computer? Dan kom jij wellicht in aanmerking voor de vacature van onze klant.Bij welke firma? Onze klant is toonaangevend op vlak van plastic profielen. Belangrijke pijlers binnen deze firma zijn kwaliteit, duurzaamheid en stabiliteit. Stap je graag mee in hun verhaal en bouw je mee aan een duurzame toekomst?Wat houdt de job in? Je krijgt een gevarieerd takenpakket: Je zorgt voor en aanvoer van grondstoffen en de afgewerkte producten. Je bevoorraadt de productie. Je laadt producten uit vrachtwagens. Je haalt de uitval uit productie en controleert deze. Vervolgens weeg je ze en scan je ze in. Met behulp van de heftruck haal je de afgewerkte producten op en stockeer je ze in het magazijn. Klein beetje administratief werk: informatie opzoeken in computer en labels uitprinten. Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Ben jij de magazijnier die wij zoeken?

  • Technieker montage - dienst verkeerstechnieken m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling VERKEERSTECHNIEKEN op zoek naar een TECHNIEKER ONDERHOUD VERKEERSLICHTEN m/v. Verkeerstechnieken is een onderdeel van de Trafiroad N.V. organisatie, zij specialiseren zich in montage, onderhoud alsook herstellingen van allerhande installaties o.a.: verkeerslichten, openbare verlichting, camerasystemen, informatieborden en detectie. Deze afdeling biedt meerdere mogelijkheden voor elk technisch profiel met een doe-mentaliteit. Functiebeschrijving - Je vervangt preventief lampen, herstel schadegevallen aan verkeerslichten, reinigt installaties en doet nazicht zowel elektrisch als mechanisch. - Je voert deze opdrachten uit in functie van de overheid. - Je kan ingeschakeld worden om met collega's de wachtdiensten afwisselend te verzorgen. (op weekdagen: van 16u. tot 07u.- weekend: van vrijdag 16u. tot maandag 07u.)

  • TECHNISCH COMMERCIEEL BEDIENDE HOUTBEWERKINGSMACHINES (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt de dienst na verkoop van A tot Z in België. Je staat in voor het opnemen en verwerken van de telefonische meldingen. Je stelt gerichte vragen zodat je een eerste technische diagnose kan opmaken. Je coördineert de planning van de techniekers voor de installatie en depannage van machines. Je onderhoudt nauwe contacten met de techniekers op de baan.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Grondwerker (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Verrebroek zijn we op zoek naar een grondwerker TAKEN: - Je graaft en dicht putten en sleuven - Je legt klinkers en boordstenen

  • Seksuoloog (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Area SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Area SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Area SPRL. Laat een reactie achter voor Area SPRL. Area SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Area SPRL. Leave a respond for Area SPRL. Area SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Area SPRL op de google maps. Adres en contacten Area SPRL
Location of Area SPRL on the google maps. Address and contacts of Area SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Area SPRL Area SPRL: V.C. SPANTOLE THUIN | VANWWYNSBERGHE S | LA VIE EN ROSE | Fraiponts L | ARGO nv

Other related companies as Area SPRL: V.C. SPANTOLE THUIN | VANWWYNSBERGHE S | LA VIE EN ROSE | Fraiponts L | ARGO nv

Area SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Area SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05953735351. Het bedrijf Area SPRL bevindt zich op het adres: Avenue du Mistral 84 Box 8; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 637,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Real estate. Producten gemaakt in Area SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Area SPRL is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Area SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Area SPRL, openstaande posities, locatie van Area SPRL op de kaart.

Area SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Area SPRL, company assigned to the tax number BE05953735351. The company Area SPRL is located at the address: Avenue du Mistral 84 Box 8; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 637,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Real estate. Products created in Area SPRL were not found.
The main activity of Area SPRL is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Area SPRL is not available. You also can look at reviews of Area SPRL, open positions, location of Area SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Area SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Area SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Area SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Area SPRL, employees, financial statistics.