TRAITEUR JEANNE

Contactgegevens TRAITEUR JEANNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR JEANNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR JEANNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 'S HERENBAAN 298; 2840; RUMST, België

Telefoon (phone): 38887616 (+32-38887616) 38887616 (+32-38887616)

Fax (fax): +32 (64) 366-33-82 +32 (64) 366-33-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR JEANNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR JEANNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR JEANNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR JEANNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR JEANNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR JEANNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR JEANNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR JEANNE
Products information TRAITEUR JEANNE

BTW identificatienummer (tax): BE04432128906
Ondernemingsnummer: 7227874755
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in TRAITEUR JEANNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR JEANNE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR JEANNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR JEANNE
Addition kinds of activities for TRAITEUR JEANNE

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
45220102. Flying charter service | Flying charter service
67220000. Management investering, open-end | Management investment, open-end
73840000. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories

Werken bij TRAITEUR JEANNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR JEANNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR JEANNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR JEANNE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

 • Technieker bedrijfsvoertuigen (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van alle wagens, heftrucks en vrachtwagens o Servicebeurten ( filter, banden en remblokken wissel) o Uitlezen en oplossen van fouten o Laswerken o Uithalen en vervangen van koppeling (vrachtwagen) o Elektronica van de wagen beheren en uittesten o Testrit doen - Je staat in voor onderhoudswerken in onze wortelwasserij en afdeling bakkenherstel - Daarnaast spring je ook bij voor electriciteitswerken in het gebouw - Regime: dagwerk

 • Werfleider (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant ontwerpt, engineert, assembleert en plaatst op maat gemaakte elektriciteitsinstallaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering  van projecten van A tot Z, van op maat gemaakte totaalconcepten volgens de wensen van de klant en volgens geldende kwaliteits-, veiligheids - en milieunormen.

 • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: RUNTIME

  Type: Studentenjob

  Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

 • GEMOTIVEERDE ZAALMEDEWERKER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Gasthof DE KROON

  Type: Vaste Job

  Voor ons restaurant zoeken wij een gemotiveerde zaalmedewerker : je helpt mee met de bediening, je neemt bestellingen op, dient gerechten en dranken op, ruimt de tafels af.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Coaching (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf is actief in de schoonheids- en gezondheidssector met een zeer ruim gamma aan producten. Wij zijn binnen het bedrijf op zoek naar nieuwe collega's die partners willen trainen en coachen tijdens hun groeiproces.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR JEANNE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR JEANNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR JEANNE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR JEANNE. TRAITEUR JEANNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR JEANNE. Leave a respond for TRAITEUR JEANNE. TRAITEUR JEANNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR JEANNE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR JEANNE
Location of TRAITEUR JEANNE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR JEANNE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR JEANNE TRAITEUR JEANNE: Kes (De) | LA BOISSELةE | Allivan NV | TRABOCO | CONTR?LE TECHNIQUE AUTOMOBILE

Other related companies as TRAITEUR JEANNE: Kes (De) | LA BOISSELةE | Allivan NV | TRABOCO | CONTR?LE TECHNIQUE AUTOMOBILE

TRAITEUR JEANNE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR JEANNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04432128906. Het bedrijf TRAITEUR JEANNE bevindt zich op het adres: 'S HERENBAAN 298; 2840; RUMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR JEANNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR JEANNE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR JEANNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR JEANNE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR JEANNE op de kaart.

TRAITEUR JEANNE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR JEANNE, company assigned to the tax number BE04432128906. The company TRAITEUR JEANNE is located at the address: 'S HERENBAAN 298; 2840; RUMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR JEANNE were not found.
The main activity of TRAITEUR JEANNE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR JEANNE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR JEANNE, open positions, location of TRAITEUR JEANNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR JEANNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR JEANNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR JEANNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR JEANNE, employees, financial statistics.