TRAITEUR JADE

Contactgegevens TRAITEUR JADE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR JADE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR JADE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAVERSE STEENWEG 356; 1040; ETTERBEEK, België

Telefoon (phone): 22300131 (+32-22300131) 22300131 (+32-22300131)

Fax (fax): +32 (14) 960-98-74 +32 (14) 960-98-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR JADE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR JADE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR JADE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR JADE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR JADE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR JADE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR JADE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR JADE
Products information TRAITEUR JADE

BTW identificatienummer (tax): BE02001403808
Ondernemingsnummer: 4302764892
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 602,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TRAITEUR JADE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR JADE
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR JADE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR JADE
Addition kinds of activities for TRAITEUR JADE

1094. Uranium-radium-vanadium ertsen | Uranium-radium-vanadium ores
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
23819905. Veters, geweven of gebreid: gemaakt van aangekochte materialen | Mittens, woven or knit: made from purchased materials
30890605. Kleur en afwerking van kunststoffen | Coloring and finishing of plastics products
32990403. Bloemboxen, Gips van Parijs | Flower boxes, plaster of paris
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services
80110108. oncoloog | Oncologist

Werken bij TRAITEUR JADE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR JADE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR JADE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR JADE. Looking for open vacancies in other companies

 • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

 • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Jobstudent (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • STOREMANAGER (SINT-STEVENS-WOLUWE)

  Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

  Bedrijf: CERAMAT

  Type: Vaste Job

  Voor onze nieuwe zaak in de verkoop van outlet-tegels zijn we op zoek naar een gerant(e), winkelverantwoordelijke. Je opent en sluit elke dag de winkel. Je beheert de winkel van A tot Z. Hieronder verstaan we het verder helpen van de klanten, commerciële acties, verkoop van tegels, ontvangen van betalingen, het tellen van de kassa.

 • Poetsmedewerker - kamermeisje / kamerjongen (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: CAROTEL DRIVE-IN HOTEL

  Type: Vaste Job

  Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen van de volledige inrichting maar vooral het reinigen van hotelkamers, vervangen van bed- en badlinnen en het grondig poetsen van de kamers en badkamers. Daarnaast zorg je voor het vlot beantwoorden van de binnenkomende telefoons. Verder voorzie je onze gasten van drank/snacks via roomservice-kast.

 • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

 • JUICE BAR ZOEKT ENTHOUSIASTE SUPERVISOR IN BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: BVBA

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een enthousiaste en dynamische persoon voor het organiseren, onderhouden en managen van een juice bar. - Bereiden en bedienen van verse sappen, smoothies en gezonde snacks - De klant hartelijk verwelkomen & bedienen - Zorgen voor het goede beheer van de winkel - Samenstellen, supervisie en training van een team - Voorraad-, bestellingen en administratie beheren Dit alles in een dagelijkse dialoog met het kader.

 • Ervaren Tax Professional (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: VGD - Belgium

  Type: Vaste Job

  Let's talk about the job:Als ervaren belastingconsulent maak je deel uit van het VGD tax team. Enerzijds heb je een ondersteunende rol naar onze diverse kantoren die een beroep doen op je specialistische kennis inzake fiscaliteit. Anderzijds sta je in voor adviesverlening aan klanten met betrekking tot hun belastingbeleid.Zowel nationale als internationale ondernemingen kunnen rekenen op jouw expertise inzake directe en indirecte belastingen. De focus ligt hierbij op inspirerend advieswerk op vlak van corporate tax.Concreet zal je je klanten adviseren en bijstaan bij: nationale en internationale fiscale structureringen fusies en overnames controles en onderhandelingen met de fiscale administratie voorbereiding van aangiftesDaarnaast behoort het proactief en structureel opnemen van dossiers (teneinde de taxstructuur van onze klanten te analyseren en optimaliseren) tot je verantwoordelijkheden. Technisch sta je dus zeer sterk. Let's talk about you: Ben jij: Een teamplayer in hart en nieren die zich verdiept heeft in de fiscale wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een Master in de Rechten, T.E.W. of Handelswetenschappen (een bijkomende specialisatie in Fiscaal Recht is een plus) en/of IAB-titel? Niet aan je proefstuk toe met minstens 10 jaar relevante fiscale ervaring in de advocatuur of fiduciaire wereld? Een doener mét een open mind? Sociaal, vlot in de omgang en een echte adviseur met commerciële flair? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Bij ons krijg je: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis En dit in samenwerking met interne specialisten inzake vermogensplanning, sociaal recht, subsidies, milieu, … waarbij je ook een beroep kan doen op ons internationaal netwerk Nexia Eén team van collega’s dat samen verdere groei wil realiseren Een gevarieerde job met verantwoordelijkheid Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget om via externe bijscholing up-to-date te blijven Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

 • Docent Frans (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

 • Test & Repair Operator (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als test & repair operator ben je verantwoordelijk voor het functioneel testen van elektronische boards en samengestelde systemen. Bij beschadigde of defecte systemen analyseer je en voert de herstellingen uit. Je werkt de productieorders tijdig af en identificeert en rapporteert terugkerende problemen.

 • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PICK'S

  Type: Flexijob

  Op de kerstmarkt van Oostende bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 30 November tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bedienden komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR JADE in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR JADE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR JADE. Laat een reactie achter voor TRAITEUR JADE. TRAITEUR JADE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR JADE. Leave a respond for TRAITEUR JADE. TRAITEUR JADE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR JADE op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR JADE
Location of TRAITEUR JADE on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR JADE

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR JADE TRAITEUR JADE: GASTON HUYGE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | GEBROEDERS LUYTEN | Vanghillewe E | LA POSTE

Other related companies as TRAITEUR JADE: GASTON HUYGE | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | GEBROEDERS LUYTEN | Vanghillewe E | LA POSTE

TRAITEUR JADE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR JADE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02001403808. Het bedrijf TRAITEUR JADE bevindt zich op het adres: WAVERSE STEENWEG 356; 1040; ETTERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 602,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR JADE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR JADE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR JADE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR JADE, openstaande posities, locatie van TRAITEUR JADE op de kaart.

TRAITEUR JADE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR JADE, company assigned to the tax number BE02001403808. The company TRAITEUR JADE is located at the address: WAVERSE STEENWEG 356; 1040; ETTERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 602,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR JADE were not found.
The main activity of TRAITEUR JADE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR JADE is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR JADE, open positions, location of TRAITEUR JADE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR JADE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR JADE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR JADE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR JADE, employees, financial statistics.