TRAITEUR IMMOTEL

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • TRAITEUR IMMOTEL
Private companiesEducational Services • TRAITEUR IMMOTEL

Contactgegevens TRAITEUR IMMOTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR IMMOTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR IMMOTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GALERIE DE LA SAUVENI?RE 5; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42321580 (+32-42321580) 42321580 (+32-42321580)

Fax (fax): +32 (10) 406-90-45 +32 (10) 406-90-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR IMMOTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR IMMOTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR IMMOTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR IMMOTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR IMMOTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR IMMOTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR IMMOTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR IMMOTEL
Products information TRAITEUR IMMOTEL

BTW identificatienummer (tax): BE09286987304
Ondernemingsnummer: 2849822998
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 223,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TRAITEUR IMMOTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR IMMOTEL
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR IMMOTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR IMMOTEL
Addition kinds of activities for TRAITEUR IMMOTEL

6019. Centrale reserveverzekering, nv | Central reserve depository, nec
452200. Luchtvervoer, ongepland | Air transportation, nonscheduled
26210601. Bedrijfsformulier papier | Business form paper
33120108. Coke, geproduceerd in chemische herstelcokesovens | Coke, produced in chemical recovery coke ovens
54110200. Supermarkt | Convenience stores

Werken bij TRAITEUR IMMOTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR IMMOTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR IMMOTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR IMMOTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

 • Chauffeur CE (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ASAP BOOM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het gaat om baché werk, en zelf mee helpen laden/lossen indien nodig.

 • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

 • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

 • Filiaalverantwoordelijke M/V (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Leopolsburg zijn we op zoek naar een filiaalverantwoordelijke M/V. Als filiaalverantwoordelijke ben je: de sturende kracht, je hebt een voorbeeldfunctie; verantwoordelijk voor een efficiënte werkplanning en werkorganisatie; het aanspreekpunt van de klant; je staat in voor het plannen en coördineren van de dagelijkse transporten. Je geeft opdracht aan de interne chauffeurs in functie van de gemaakte planning; het realiseren en optimaliseren van verhuur en verkoopsomzet vallen onder jouw vleugels; je coacht en motiveert voortdurend je medewerkers; je rapporteert rechtstreeks aan de general manager.

 • huishoudhulp Berlare (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: DANIKA

  Type: Dienstenchequebaan

  Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Overmere (OVERMERE)

  Regio: OVERMERE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Student sales assistant (m/v) (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Studentenjob

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die zich minstens 2 keer per week kunnen vrijmaken voor volgende taken: - telefonisch klantencontact - agenda / afsprakenplanning voor de commerciële buitendienst

 • Jobstudent woensdag: Gastdame/Gastheer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: COOLBLUE

  Type: Studentenjob

  Plus -en minpunten Je zorgt voor een verwonderende, klantvriendelijke ontvangst van iedere bezoeker die bij ons langskomt. Je helpt Coolblue’ers bij de vragen die ze hebben. Je regelt de inkomende en uitgaande postverwerking. Je verzorgt diverse administratieve werkzaamheden, zoals voorraadbeheer, uitgifte van poolauto’s en ongevallenregistratie. Je hebt aan het einde dag kramp in je kaken, door het glimlachen. Omschrijving Met een grote glimlach ontvang je het eerste bezoek van de dag. Zenuwachtig komt hij binnen; het blijkt een sollicitant te zijn. Je maakt een gezellig praatje met hem en je ziet zijn zenuwen afnemen. Tijdens de drukke ochtendspits maak je er een topsport van om Coolblue'ers zo snel mogelijk met de lift naar de juiste verdieping te krijgen. Na de lunch is er een leveranciersbezoek dat jij begeleidt, je wacht tot de groep compleet is en begeleidt ze naar de vergaderkamer. Deze heb je helemaal in orde gemaakt. Na het inschenken van de koffie wens je hen veel succes. Als ze na hun meeting weer via de receptie naar buiten gaan, bedanken ze je voor jouw hulp. Met een voldaan gevoel draag je jouw dienst over aan Gastdame of Gastheer die morgen werkt. Je hebt weer een hoop gasten een glimlach bezorgd.

 • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

 • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BERCHEM (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR IMMOTEL in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR IMMOTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR IMMOTEL. Laat een reactie achter voor TRAITEUR IMMOTEL. TRAITEUR IMMOTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR IMMOTEL. Leave a respond for TRAITEUR IMMOTEL. TRAITEUR IMMOTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR IMMOTEL op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR IMMOTEL
Location of TRAITEUR IMMOTEL on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR IMMOTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR IMMOTEL TRAITEUR IMMOTEL: ERWIN VINCKE | VYMO | KATLEEN HEYLEN | PETER INGELAERE | P. HANUS

Other related companies as TRAITEUR IMMOTEL: ERWIN VINCKE | VYMO | KATLEEN HEYLEN | PETER INGELAERE | P. HANUS

TRAITEUR IMMOTEL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR IMMOTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09286987304. Het bedrijf TRAITEUR IMMOTEL bevindt zich op het adres: GALERIE DE LA SAUVENI?RE 5; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 223,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR IMMOTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR IMMOTEL is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR IMMOTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR IMMOTEL, openstaande posities, locatie van TRAITEUR IMMOTEL op de kaart.

TRAITEUR IMMOTEL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR IMMOTEL, company assigned to the tax number BE09286987304. The company TRAITEUR IMMOTEL is located at the address: GALERIE DE LA SAUVENI?RE 5; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 223,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR IMMOTEL were not found.
The main activity of TRAITEUR IMMOTEL is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR IMMOTEL is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR IMMOTEL, open positions, location of TRAITEUR IMMOTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR IMMOTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR IMMOTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR IMMOTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR IMMOTEL, employees, financial statistics.