TRAITEUR GOOSSENS

Contactgegevens TRAITEUR GOOSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR GOOSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR GOOSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 71; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37070880 (+32-37070880) 37070880 (+32-37070880)

Fax (fax): +32 (61) 130-90-38 +32 (61) 130-90-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR GOOSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR GOOSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR GOOSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR GOOSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR GOOSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR GOOSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR GOOSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR GOOSSENS
Products information TRAITEUR GOOSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE04875427246
Ondernemingsnummer: 8829132080
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 345,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TRAITEUR GOOSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR GOOSSENS
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR GOOSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR GOOSSENS
Addition kinds of activities for TRAITEUR GOOSSENS

5989. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
362599. Relais en industriële bedieningselementen, niet inbegrepen | Relays and industrial controls, nec
422599. Algemene opslag en opslag, nec | General warehousing and storage, nec
28999925. Hittebehandeling zouten | Heat treating salts
38230401. Analysatoren, industrieel proces type | Analyzers, industrial process type
50930101. Bag reclaiming | Bag reclaiming
92220103. Openbaar ministerie 's kantoor | Public prosecutors' office

Werken bij TRAITEUR GOOSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR GOOSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR GOOSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR GOOSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Tijdelijk monteur m/v (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf in Kontich zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs m/v - Je monteert onderdelen volgens vastgelegde plannen - Je sluit bekabeling aan op constructies - Je voert een eindcontrole uit op de correcte montage

 • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

 • Chauffeur CE m/v (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vertrekkende vanuit Dottenijs bestaat jouw hoofdtaak uit het beleveren van klanten Je belevert ook de andere vestigingen (intercompany). Het lossen van de goederen gebeurt met kooiaap (Manitou). Daarnaast sta je ook het team bij in het laden van andere vrachtwagens.

 • Herverpakkers (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP XL KATOEN NATIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De goederen komen binnen in het magazijn, deze worden geregistreerd in het systeem. Het is u taak om deze goederen aan een goed tempo te verwerken, herverpakken van de goederen, in boxen of kisten steken (geteld), afzonderlijk verpakken zoals de klant het wenst. Deze goederen zijn telkens verschillend, maar kunnen wel in een hoog aantal stuks oplopen, wat wil zeggen dat het soms even repetitief werk kan zijn.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wakkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAKKERZEEL)

  Regio: WAKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Student Medewerker Klantendienst en Dispatching regio Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: INDIGO PARK BELGIUM NV

  Type: Studentenjob

  Je maakt de dagplanning op voor je collega’s van de technische dienst. • Je kan vooropgestelde procedures volgen. • Je werkt graag met tools en computerprogramma’s. Outlook, Exel, Word, enz. hebben voor jou dus geen geheimen. • Je bent een aangenaam aanspreekpunt naar de klanten toe, op momenten dat zij je nodig hebben. • Bij problemen en stressmomenten kan je jezelf in de plaats van je collega’s stellen.

 • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

  Type: Studentenjob

  Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

 • Jobstudent Back-office medewerk(st)er Aanbieders.be (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Aanbieders.be - Mesfournisseurs.be

  Type: Studentenjob

  Aanbieders.be / Mesfournisseurs.be is de grootste online prijsvergelijkingswebsite in België voor internet, energie en telecom. Via onze websites regelen wij elke dag voor honderden klanten hun aansluitingen/overstap voor energie / gsm en internet. Wij zoeken één of meerdere jobstudenten die ons willen helpen, in onze backoffice, bij het verwerken van deze bestellingen, en bij het opvolgen van onvolledige orders. Vanuit ons online klantenbeheersysteem (crm) dienen de bestellingen verwerkt te worden in de systemen van bedrijven zoals Electrabel, Luminus, Proximus, Telenet, etc. Natuurlijk krijg je hier eerst een training voor van onze vaste medewerkers.

 • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

 • Commercieel assistent (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

 • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

 • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: MANPOWER NV

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR GOOSSENS in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR GOOSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR GOOSSENS. Laat een reactie achter voor TRAITEUR GOOSSENS. TRAITEUR GOOSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR GOOSSENS. Leave a respond for TRAITEUR GOOSSENS. TRAITEUR GOOSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR GOOSSENS op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR GOOSSENS
Location of TRAITEUR GOOSSENS on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR GOOSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR GOOSSENS TRAITEUR GOOSSENS: JOHANNA ESTHةTIQUE | J.M. CLAUS | JOHANNES VRONEN | GARAGE WILLEMS RONNY CV | ANDR? MALHERBE

Other related companies as TRAITEUR GOOSSENS: JOHANNA ESTHةTIQUE | J.M. CLAUS | JOHANNES VRONEN | GARAGE WILLEMS RONNY CV | ANDR? MALHERBE

TRAITEUR GOOSSENS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR GOOSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04875427246. Het bedrijf TRAITEUR GOOSSENS bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 71; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 345,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR GOOSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR GOOSSENS is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR GOOSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR GOOSSENS, openstaande posities, locatie van TRAITEUR GOOSSENS op de kaart.

TRAITEUR GOOSSENS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR GOOSSENS, company assigned to the tax number BE04875427246. The company TRAITEUR GOOSSENS is located at the address: KERKSTRAAT 71; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 345,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR GOOSSENS were not found.
The main activity of TRAITEUR GOOSSENS is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR GOOSSENS is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR GOOSSENS, open positions, location of TRAITEUR GOOSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR GOOSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR GOOSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR GOOSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR GOOSSENS, employees, financial statistics.