ANDR? MALHERBE

Contactgegevens ANDR? MALHERBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDR? MALHERBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDR? MALHERBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE PAUL JANSON 70; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25212758 (+32-25212758) 25212758 (+32-25212758)

Fax (fax): +32 (82) 822-88-51 +32 (82) 822-88-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDR? MALHERBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDR? MALHERBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDR? MALHERBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDR? MALHERBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDR? MALHERBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDR? MALHERBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDR? MALHERBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDR? MALHERBE
Products information ANDR? MALHERBE

BTW identificatienummer (tax): BE01093933105
Ondernemingsnummer: 3210723876
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 681,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: P茅diatres.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDR? MALHERBE
(Get full report from official database of BE for ANDR? MALHERBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDR? MALHERBE
Addition kinds of activities for ANDR? MALHERBE

8651. Politieke organisaties | Political organizations
348200. Wapenmunitie | Small arms ammunition
12410200. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
17990701. Installatie van de parkeerplaats apparatuur | Parking facility equipment installation
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
47419903. Voorkool van fruit en groenten voor transport | Precooling of fruits and vegetables before transport
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors

Werken bij ANDR? MALHERBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDR? MALHERBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDR? MALHERBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDR? MALHERBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur dagwerk M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken monteerders voor fijn mechanisch montagewerk voor in ons atelier in Erpe-Mere. Je taken bestaan uit: Je ontvangt het materiaal van de magazijniers, controleert de materiaallijst en voert de montage uit in overeenstemming met de normen van de kwaliteitscontrole. Fouten, onduidelijkheden en moeilijkheden kan je rapporteren aan de productiemanager.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIELSECTOR - VASTE NACHT M/V (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de textielsector, zijn wij op zoek naar gemotiveerde bobijnopzetters.

  • Monteur CV sanitair en ventilatie (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in dienst voor montage en plaatsingen op de werf voor onmiddellijke indiensttreding

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Student telesales in de pharmaceutische sector - NL of FR (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: RANDSTAD OFFICE VILVOORDE

    Type: Studentenjob

    opbellen van apothekers voor een actie rond geneesmiddelen geneesmiddelen voorstellen promotieactie toelichten verslag van de gesprekken opmaken order invoeren

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Commerciële binnendienst A -Z (projecten) NL/FR - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    In deze functie heb je de verantwoordelijkheid over het volledige verkoopproces, van offerte tot oplevering en dit project per project van A tot Z. TAKEN: • Opmaken, verwerken en opvolgen van de offertes inclusief prijscalculatie; • De binnenkomende orders plaatsen bij onze leveranciers en onderaannemers; • De aankooporders opvolgen en afstemmen tussen de betrokken partijen om zo een gedegen planning te bekomen; • Opvragen en controle van de uitvoeringsdocumenten; • Opmaken van de facturatie na oplevering; • Administratieve en telefonische ondersteuning van de sales • Klachtenbehandeling Kortom, een zeer gevarieerd takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler en Europese marktleider in hun segment. Samen met klant en leverancier streven ze naar een duurzame toekomst Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een dynamische commerciële medewerker die zich vlot kan behelpen in het Frans Je komt terecht in een jeugdig tof team waar je de kansen krijgt om je carrière (verder) uit te bouwen. Interesse om deel uit te maken van dit internationaal topbedrijf?  Wacht niet langer en solliciteer nu online

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

  • Flexijob winkelbediende op zaterdag (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Culinaire slagerij OX

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons op zaterdag te versterken in de winkel. Ervaring in een slagerij is niet noodzakelijk. Belangrijker is dat je graag klanten verder helpt, interresse toont in onze producten en graag zelfstandig werkt. Je zal, na de nodige opleiding, instaan voor het verder helpen van onze klanten, versnijden van charcuterie, proper houden van de winkel, aanvullen van de toog, afwas, etc.. Ben je op zoek naar afwisselend werk met veel klantcontact, dan is deze job wellicht iets voor jou. Samen met ons team willen wij dat elke klant zich bij ons welkom voelt. Wij streven naar een kwaliteitsvolle en klantvriendelijke bediening met de glimlach. Je bent naar voorkeur minstens 2 zaterdagen per maand beschikbaar.

Zoek naar antwoorden van ANDR? MALHERBE in sociale netwerken
Look for responds of ANDR? MALHERBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDR? MALHERBE. Laat een reactie achter voor ANDR? MALHERBE. ANDR? MALHERBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDR? MALHERBE. Leave a respond for ANDR? MALHERBE. ANDR? MALHERBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDR? MALHERBE op de google maps. Adres en contacten ANDR? MALHERBE
Location of ANDR? MALHERBE on the google maps. Address and contacts of ANDR? MALHERBE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDR? MALHERBE ANDR? MALHERBE: JEAN-JACQUES BREVERY | RESTAURANT MAPPA MUNDO | BART VAN DEN NEUCKER | L. GOS | Royal Automobile Club de Belgique

Other related companies as ANDR? MALHERBE: JEAN-JACQUES BREVERY | RESTAURANT MAPPA MUNDO | BART VAN DEN NEUCKER | L. GOS | Royal Automobile Club de Belgique

ANDR? MALHERBE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDR? MALHERBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01093933105. Het bedrijf ANDR? MALHERBE bevindt zich op het adres: AVENUE PAUL JANSON 70; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 681,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: P茅diatres..
De hoofdactiviteit van ANDR? MALHERBE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDR? MALHERBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDR? MALHERBE, openstaande posities, locatie van ANDR? MALHERBE op de kaart.

ANDR? MALHERBE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDR? MALHERBE, company assigned to the tax number BE01093933105. The company ANDR? MALHERBE is located at the address: AVENUE PAUL JANSON 70; 1070; ANDERLECHT/ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 681,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: P茅diatres..
The main activity of ANDR? MALHERBE is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDR? MALHERBE is not available. You also can look at reviews of ANDR? MALHERBE, open positions, location of ANDR? MALHERBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDR? MALHERBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDR? MALHERBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDR? MALHERBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDR? MALHERBE, employees, financial statistics.