TRAITEUR GOOD FRIEND

Contactgegevens TRAITEUR GOOD FRIEND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR GOOD FRIEND: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR GOOD FRIEND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHARLES WOESTELAAN 126; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24240552 (+32-24240552) 24240552 (+32-24240552)

Fax (fax): +32 (71) 391-48-79 +32 (71) 391-48-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR GOOD FRIEND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR GOOD FRIEND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR GOOD FRIEND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR GOOD FRIEND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR GOOD FRIEND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR GOOD FRIEND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR GOOD FRIEND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR GOOD FRIEND
Products information TRAITEUR GOOD FRIEND

BTW identificatienummer (tax): BE05172332763
Ondernemingsnummer: 8652526855
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in TRAITEUR GOOD FRIEND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR GOOD FRIEND
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR GOOD FRIEND)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR GOOD FRIEND
Addition kinds of activities for TRAITEUR GOOD FRIEND

3241. Cement, hydraulisch | Cement, hydraulic
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
30210200. Schoenen, rubber of plastic gegoten tot stof | Shoes, rubber or plastic molded to fabric
32510207. Furring tegel, klei | Furring tile, clay
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal

Werken bij TRAITEUR GOOD FRIEND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR GOOD FRIEND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR GOOD FRIEND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR GOOD FRIEND. Looking for open vacancies in other companies

 • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

 • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ASAP Maritiem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

 • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

 • Carrosserie: Monteerder - Demonteerder (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een belangrijke klant te Genk zijn wij opzoek naar een monteerder/demonteerder met ervaring in de carrosserie. Je taken bestaat uit: - Demonteren van onderdelen van voertuigen, zowel interieur als exterieur. - Monteren van onderdelen. Heb jij ervaring als monteerder/demonteerder in de carrosserie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar [email protected]

 • Customer Service Medewerker (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als customer service medewerker geef je ondersteuning aan het onderhouden van contacten met opdrachtgevers omtrent de aanname en de uitvoering van opdrachten. Uw taken zullen in hoofdzaak gericht zijn op de administratieve en communicatie processen inzake de inbound containerstroom, alsook behoort tot uw takenpakket administratieve ondersteuning bij de outbound processen.

 • Poetshulp Brakel 20u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

 • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: PANAMA GROUP

  Type: Vaste Job

  Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

 • teamcoach keuken (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: WZC HEILIGE FAMILIE

  Type: Vaste Job

  als teamcoach van de keuken stuur je zowel koks als keuken en logistiek personeel aan. je bent medeverantwoordelijk voor een goede werkgeest binnen jouw team. je staat open voor een samenwerking met de andere teams in het woonzorgcentrum. je stelt menu's samen, doet bestellingen. je maakt de werkplanning van jouw team op. je kunt omgaan met een werkingsbudget. een coachopleding is een pluspunt.

 • Verpleegkundige vast te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  - Zorg op maat voor senioren vind je vanzelfsprekend, je bent een luisterend oor en hebt aandacht voor hun behoeften en noden. - Je staat in voor de verpleegkundige taken, maar ondersteunt ook de hygiënische verzorging van de bewoners. - Voor jou staat de bewoner centraal. - Opvangen en informeren van de bewoner en familie, inzamelen van informatie en correcte rapportering, voorbereiding en uitdeling van medicatie, regelen van ziekenhuisopnames,...behoren tot jouw takenpakket. - Computerkennis is een pluspunt. Bedrijfsprofiel: Care Talents rekruteert ! In het kader van werving en selectie zij wij op zoek naar een verpleegkundige voor een gloednieuwe woonzorgcentrum in de buurt van Dilbeek. Als jij een verpleegkundige bent met een passie voor jouw sector en een hart voor ouderen, dan ligt een nieuwe uitdagende job voor jou binnen handbereik! Dit modern woonzorgcentrum is niet gericht op kwantiteit maar kwaliteit. Het is gekend tot ver buiten de dorpsgrens en heeft dan ook een zeer lange wachtlijst. In het woonzorgcentrum heerst een open sfeer en er worden steeds leuke activiteiten georganiseerd voor de bewoners. Om hunvisie op ouderenzorg nog beter uit te dragen en te verwezenlijken, zijn zij op zoek naar jou!

 • Psycholoog voor volwassenen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: MEDISCH HUIS WEVELGEM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een gemotiveerde psycholoog die graag zou samenwerken in een multidisciplinaire groepspraktijk

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR GOOD FRIEND in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR GOOD FRIEND in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR GOOD FRIEND. Laat een reactie achter voor TRAITEUR GOOD FRIEND. TRAITEUR GOOD FRIEND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR GOOD FRIEND. Leave a respond for TRAITEUR GOOD FRIEND. TRAITEUR GOOD FRIEND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR GOOD FRIEND op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR GOOD FRIEND
Location of TRAITEUR GOOD FRIEND on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR GOOD FRIEND

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR GOOD FRIEND TRAITEUR GOOD FRIEND: SIRCO | NBS sprl SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | PETER JOOSTENS | J. TASSEROUL

Other related companies as TRAITEUR GOOD FRIEND: SIRCO | NBS sprl SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | PETER JOOSTENS | J. TASSEROUL

TRAITEUR GOOD FRIEND is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR GOOD FRIEND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05172332763. Het bedrijf TRAITEUR GOOD FRIEND bevindt zich op het adres: CHARLES WOESTELAAN 126; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR GOOD FRIEND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR GOOD FRIEND is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR GOOD FRIEND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR GOOD FRIEND, openstaande posities, locatie van TRAITEUR GOOD FRIEND op de kaart.

TRAITEUR GOOD FRIEND is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR GOOD FRIEND, company assigned to the tax number BE05172332763. The company TRAITEUR GOOD FRIEND is located at the address: CHARLES WOESTELAAN 126; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR GOOD FRIEND were not found.
The main activity of TRAITEUR GOOD FRIEND is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR GOOD FRIEND is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR GOOD FRIEND, open positions, location of TRAITEUR GOOD FRIEND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR GOOD FRIEND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR GOOD FRIEND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR GOOD FRIEND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR GOOD FRIEND, employees, financial statistics.