TRAITEUR GERD

Contactgegevens TRAITEUR GERD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR GERD: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR GERD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ARENDLAAN 3; 8434; MIDDELKERKE, België

Telefoon (phone): 59304479 (+32-59304479) 59304479 (+32-59304479)

Fax (fax): +32 (59) 220-80-53 +32 (59) 220-80-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR GERD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR GERD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR GERD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR GERD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR GERD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR GERD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR GERD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR GERD
Products information TRAITEUR GERD

BTW identificatienummer (tax): BE09824218750
Ondernemingsnummer: 3953948974
Hoofdstad (capital): 989,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TRAITEUR GERD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR GERD
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR GERD)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR GERD
Addition kinds of activities for TRAITEUR GERD

3568. Krachtoverbrenging apparatuur, niet inbegrepen | Power transmission equipment, nec
3851. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
809999. Gezondheid en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
32510105. Plaveisel, klei | Paving brick, clay
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron
35890303. Zwembad filter en water conditioning systemen | Swimming pool filter and water conditioning systems
38120113. Gyro gimbals | Gyro gimbals
80519901. Convalescent huis met continue zorgverzorging | Convalescent home with continuous nursing care
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij TRAITEUR GERD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR GERD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR GERD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR GERD. Looking for open vacancies in other companies

 • Machinist Grondwerken (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de Regio Sint-Katelijne-Waver zijn we opzoek naar een machinist grondwerken voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: Ingezet als chauffeur van tractoren kranen... Werken uitvoeren voor aanleg en renovatie van sprotvelden Lasergestuurde culverborden en bulldozers besturen Ingezet voor allerlei loonwerk in de tuinbouw

 • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

  Type: Dienstenchequebaan

  Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

 • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: BUDGET IBIS

  Type: Studentenjob

  Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

 • chauffeur C (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het inzamelen van afval als bestuurder van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

 • Hulpkoks (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: TRACK 75

  Type: Vaste Job

  Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

 • Seksuoloog (VARSENARE)

  Regio: VARSENARE

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een seksuoloog. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder een psycholoog, kinderpsychotherapeut en jongerenpsychotherapeut, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!


 • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (Tervuren) (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: HANNA BELMANS

  Type: Zelfstandige activiteit

  LOGOPEDIST (M/V) (TERVUREN) - Wij zoeken een collega om ons team van zeven logopedisten zo snel mogelijk te versterken! - Je onderzoekt en behandelt voornamelijk kinderen met leerstoornissen, taalstoornissen en articulatieproblemen. - Je kan starten met vijftien uren. De hoeveelheid uren kan worden uitgebreid naar eigen wens. Een voltijds uurrooster is op korte termijn mogelijk. - De therapieën zullen doorgaan in de praktijkruimte. - Neem gerust eens een kijkje op onze website: www.detaaltuin.be

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR GERD in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR GERD in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR GERD. Laat een reactie achter voor TRAITEUR GERD. TRAITEUR GERD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR GERD. Leave a respond for TRAITEUR GERD. TRAITEUR GERD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR GERD op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR GERD
Location of TRAITEUR GERD on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR GERD

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR GERD TRAITEUR GERD: STUDIO MIEKE VAN BREUKELEN | RONNY DEVREKER | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | PARO TUBE | Autohandel Jean-Pierre Maveau

Other related companies as TRAITEUR GERD: STUDIO MIEKE VAN BREUKELEN | RONNY DEVREKER | ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS | PARO TUBE | Autohandel Jean-Pierre Maveau

TRAITEUR GERD is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR GERD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09824218750. Het bedrijf TRAITEUR GERD bevindt zich op het adres: ARENDLAAN 3; 8434; MIDDELKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 989,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR GERD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR GERD is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR GERD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR GERD, openstaande posities, locatie van TRAITEUR GERD op de kaart.

TRAITEUR GERD is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR GERD, company assigned to the tax number BE09824218750. The company TRAITEUR GERD is located at the address: ARENDLAAN 3; 8434; MIDDELKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 989,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR GERD were not found.
The main activity of TRAITEUR GERD is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR GERD is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR GERD, open positions, location of TRAITEUR GERD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR GERD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR GERD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR GERD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR GERD, employees, financial statistics.