TRAITEUR ESTEREL

Contactgegevens TRAITEUR ESTEREL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR ESTEREL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR ESTEREL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZEELAAN 298B101; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58515516 (+32-58515516) 58515516 (+32-58515516)

Fax (fax): +32 (68) 786-25-22 +32 (68) 786-25-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR ESTEREL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR ESTEREL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR ESTEREL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR ESTEREL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR ESTEREL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR ESTEREL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR ESTEREL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR ESTEREL
Products information TRAITEUR ESTEREL

BTW identificatienummer (tax): BE02870697021
Ondernemingsnummer: 8781066894
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in TRAITEUR ESTEREL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR ESTEREL
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR ESTEREL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR ESTEREL
Addition kinds of activities for TRAITEUR ESTEREL

2491. Houtbescherming | Wood preserving
206700. Kauwgom | Chewing gum
762204. Antenne reparatie en installatie | Antenna repair and installation
01799911. Guava Grove | Guava grove
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
23290302. Basketbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Basketball uniforms: men's, youths', and boys'
24990810. Spaken, hout | Spokes, wood
34999918. Fotolijsten, metaal | Picture frames, metal
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services

Werken bij TRAITEUR ESTEREL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR ESTEREL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR ESTEREL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR ESTEREL. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegchef metser (INGELMUNSTER)

  Regio: INGELMUNSTER

  Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de woningbouw, zijn we op zoek naar een ploegchef metser. Je werkt zelf nog mee, maar neemt tegelijk de leiding over een drie à viertal metsers.

 • Operator Cutterhal M/V bij OVI in Olen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Start People Geel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Het diepvriesvlees in kleinere stukken breken zodat het in de cutters verder verwerkt kan worden en het vers vlees wegen Het maken van vleesdeeg zodat de productie dit deeg kan gebruiken om vleessnacks te maken Zorgen voor een correcte en efficiënte exploitatie van de machines in de cutterhal Garanderen dat de werkzaamheden te allen tijde conform kwaliteitsvoorschriften lopen

 • Metselaar met interesse in een job kort bij huis! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als vakman bent u op zoek naar een job kort bij huis, geen onnodige verplaatsingen meer,...? Dan is deze job zeker iets voor jou! jouw takenpakket bestaat uit: het uitzetten van profielen op de werf uitvoeren van metselwerkzaamheden voorbereidende taken, mortel maken,... orde bewaren, materiaal onderhouden,...

 • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

 • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

 • Poetshulp Heverlee (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PUUUR HAACHT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Nederokkerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NEDEROKKERZEEL)

  Regio: NEDEROKKERZEEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Student magazijnier bouwmaterialen zaterdagwerk (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Als magazijnier help je de klanten verder die hun bouwmaterialen zelf komen afhalen op de vestiging. Tevens sta je ook in voor de orde en netheid op het terrein.

 • Jobstudent (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Assistent servicetechnieker binnen- en buitenland (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in Hoogstraten zijn we op zoek naar een hulpservicetechnicus M/V. Als servicetechnicus bent u een zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. U bepaalt mee de kwaliteit en het serviceniveau van het bedrijf en de producten. Samen met een servicetechnieker ga je op bezoek bij een klant om er problemen met onze machines op te lossen: daarbij zorg jij voor de reparatie, het onderhoud en het doorvoeren van verbeteringen aan gebruikte tuinbouwmachines. De elektrische en softwarematige analyse gebeuren door de servicetechnieker. Herstelling gebeuren meestal ter plaatse bij de klant, uitzonderlijk in de werkplaats te Hoogstraten. Past jou profiel bij deze omschrijving en heb je interesse in deze functie? Stuur dan je CV naar [email protected]

 • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

 • Kamermeisje (jongen) - EXTRA (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Wij zijn altijd op zoek naar extra's voor op zaterdag, zondag en feestdagen. Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel .

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR ESTEREL in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR ESTEREL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR ESTEREL. Laat een reactie achter voor TRAITEUR ESTEREL. TRAITEUR ESTEREL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR ESTEREL. Leave a respond for TRAITEUR ESTEREL. TRAITEUR ESTEREL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR ESTEREL op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR ESTEREL
Location of TRAITEUR ESTEREL on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR ESTEREL

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR ESTEREL TRAITEUR ESTEREL: Studio 7 | MECA | WENDY CLAEYS | Pollyn M | GESTION PC

Other related companies as TRAITEUR ESTEREL: Studio 7 | MECA | WENDY CLAEYS | Pollyn M | GESTION PC

TRAITEUR ESTEREL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR ESTEREL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02870697021. Het bedrijf TRAITEUR ESTEREL bevindt zich op het adres: ZEELAAN 298B101; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR ESTEREL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR ESTEREL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR ESTEREL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR ESTEREL, openstaande posities, locatie van TRAITEUR ESTEREL op de kaart.

TRAITEUR ESTEREL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR ESTEREL, company assigned to the tax number BE02870697021. The company TRAITEUR ESTEREL is located at the address: ZEELAAN 298B101; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR ESTEREL were not found.
The main activity of TRAITEUR ESTEREL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR ESTEREL is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR ESTEREL, open positions, location of TRAITEUR ESTEREL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR ESTEREL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR ESTEREL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR ESTEREL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR ESTEREL, employees, financial statistics.