TRAITEUR ERIKA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • TRAITEUR ERIKA
Private companiesBusiness Services • TRAITEUR ERIKA

Contactgegevens TRAITEUR ERIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR ERIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR ERIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HAUPTSTRASSE 12; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80228507 (+32-80228507) 80228507 (+32-80228507)

Fax (fax): +32 (69) 451-73-15 +32 (69) 451-73-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR ERIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR ERIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR ERIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR ERIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR ERIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR ERIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR ERIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR ERIKA
Products information TRAITEUR ERIKA

BTW identificatienummer (tax): BE09429260253
Ondernemingsnummer: 8360015869
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in TRAITEUR ERIKA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR ERIKA
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR ERIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR ERIKA
Addition kinds of activities for TRAITEUR ERIKA

514801. fruit | Fruits
594103. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops
29110304. Oliën, verlichtend | Oils, illuminating
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
35470101. Billet molens | Billet mills
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
51699909. Marine winkels | Naval stores
76999909. Sneeuwblazer reparatie | Snowblower repair

Werken bij TRAITEUR ERIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR ERIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR ERIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR ERIKA. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

 • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

 • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

 • Supervisor Logistiek (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

 • Huishoudhulp Tielt-Ruiselede (m/v) (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Tielt, Ruiselede en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Jobstudent Kassa regio Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Torhout zijn we op zoek naar jobstudenten die op regelmatige basis kunnen werken aan de kassa. Takenpakket: Je rekent de artikelen op een correcte manier af aan de kassa Je kunt ingezet worden om rekken aan te vullen

 • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Salons CORTINA (Wevelgem) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Salons CORTINA (Wevelgem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

 • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

 • Ontwerper - mechanische en hydraulische installaties (MOUSCRON)

  Regio: MOUSCRON

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Vaste Job

  Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker die technisch geschoold is met interesse of ervaring in mechanische & hydraulische installaties. Taken: Opmeten op werf Ontwerp en hydraulische berekening van de installatie Opmaak van AS BUILT dossier Overdracht en communicatie met projectopvolgers

 • Technisch Tekenaar (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: VMC CONSTRUCT

  Type: Vaste Job

  Over ons VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villa bouw, VMC Construct is een algemene bouwonderneming die actief is in villabouw, appartementsbouw en renovatiewerken. We zijn gevestigd in Knokke-Heist en onze actieradius is Oost- en West-Vlaanderen. Vanwege groei van ons bedrijf zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar om ons team te versterken. Hoe zal je werkdag als Technisch Tekenaar eruit zien? Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van aangeleverde bouwkundige gegevens tot bruikbare productietekeningen voor onze prefab afdeling. Daarnaast doe je ook bestellingen van bouwmaterialen voor je collega’s.

 • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

 • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR ERIKA in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR ERIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR ERIKA. Laat een reactie achter voor TRAITEUR ERIKA. TRAITEUR ERIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR ERIKA. Leave a respond for TRAITEUR ERIKA. TRAITEUR ERIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR ERIKA op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR ERIKA
Location of TRAITEUR ERIKA on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR ERIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR ERIKA TRAITEUR ERIKA: Abbiusi BVBA | Baert P | ANN CAILLIAU | Stappers M | RESIDENTIE 'T DAMMEKE

Other related companies as TRAITEUR ERIKA: Abbiusi BVBA | Baert P | ANN CAILLIAU | Stappers M | RESIDENTIE 'T DAMMEKE

TRAITEUR ERIKA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR ERIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09429260253. Het bedrijf TRAITEUR ERIKA bevindt zich op het adres: HAUPTSTRASSE 12; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 401,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR ERIKA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR ERIKA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR ERIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR ERIKA, openstaande posities, locatie van TRAITEUR ERIKA op de kaart.

TRAITEUR ERIKA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR ERIKA, company assigned to the tax number BE09429260253. The company TRAITEUR ERIKA is located at the address: HAUPTSTRASSE 12; 4780; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 401,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR ERIKA were not found.
The main activity of TRAITEUR ERIKA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR ERIKA is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR ERIKA, open positions, location of TRAITEUR ERIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR ERIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR ERIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR ERIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR ERIKA, employees, financial statistics.