TRAITEUR COSTES

Contactgegevens TRAITEUR COSTES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR COSTES: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR COSTES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GOLFLAAN 59; 9830; SINT-MARTENS-LATEM, België

Telefoon (phone): 92826654 (+32-92826654) 92826654 (+32-92826654)

Fax (fax): +32 (9) 891-92-75 +32 (9) 891-92-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR COSTES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR COSTES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR COSTES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR COSTES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR COSTES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR COSTES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR COSTES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR COSTES
Products information TRAITEUR COSTES

BTW identificatienummer (tax): BE08732452392
Ondernemingsnummer: 3021484375
Hoofdstad (capital): 685,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 805,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in TRAITEUR COSTES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR COSTES
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR COSTES)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR COSTES
Addition kinds of activities for TRAITEUR COSTES

354399. Industriële patronen, nec | Industrial patterns, nec
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
34940000. Ventielen en buisleidingen, nec | Valves and pipe fittings, nec
38420110. Neusproppen | Nose plugs
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
59991304. Haarverzorgingsproducten | Hair care products
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij TRAITEUR COSTES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR COSTES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR COSTES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR COSTES. Looking for open vacancies in other companies

 • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

 • Operator (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Instellen van de machines Afhalen van juiste recepten in samenspraak met je teamleider Je krijgt de volledige controle over je lijn Je voert regelmatig controles uit Je grijpt in wanneer er iets fout gaat Je communiceert met alle posten op de lijn Je doet kwaliteitscontrole op verschillende delen van de lijn

 • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

 • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

 • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Amby Koersel

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

 • Jobstudenten (weekend) JBC Mode Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: JBC Mode

  Type: Studentenjob

  Je helpt de verkopers op de afdeling bij het op orde houden van de afdeling. Je helpt daarbij de klanten op een aangename en professionele manier. Je zal indien mogelijk ook ingezet worden bij de kinderanimatie.

 • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

  Regio: NIEUWENRODE

  Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

  Type: Vaste Job

  Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • Kapper/kapster (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Psychiat. Ziekenhuis St-Hieron

  Type: Zelfstandige activiteit

  Momenteel zijn we op zoek naar: KAPPER/KAPSTER samenwerking op zelfstandige basis (1 dag/week)

 • Freelance Accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR COSTES in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR COSTES in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR COSTES. Laat een reactie achter voor TRAITEUR COSTES. TRAITEUR COSTES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR COSTES. Leave a respond for TRAITEUR COSTES. TRAITEUR COSTES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR COSTES op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR COSTES
Location of TRAITEUR COSTES on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR COSTES

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR COSTES TRAITEUR COSTES: FABIENNE GILSOUL | Sun Art Zonnecenter | GILLARD VIANDES SC | Dukertje ('t) | ERIC POMME

Other related companies as TRAITEUR COSTES: FABIENNE GILSOUL | Sun Art Zonnecenter | GILLARD VIANDES SC | Dukertje ('t) | ERIC POMME

TRAITEUR COSTES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR COSTES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08732452392. Het bedrijf TRAITEUR COSTES bevindt zich op het adres: GOLFLAAN 59; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 685,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 805,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR COSTES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR COSTES is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR COSTES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR COSTES, openstaande posities, locatie van TRAITEUR COSTES op de kaart.

TRAITEUR COSTES is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR COSTES, company assigned to the tax number BE08732452392. The company TRAITEUR COSTES is located at the address: GOLFLAAN 59; 9830; SINT-MARTENS-LATEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 685,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 805,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR COSTES were not found.
The main activity of TRAITEUR COSTES is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR COSTES is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR COSTES, open positions, location of TRAITEUR COSTES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR COSTES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR COSTES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR COSTES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR COSTES, employees, financial statistics.