TRAITEUR COQ SHOW

Contactgegevens TRAITEUR COQ SHOW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR COQ SHOW: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR COQ SHOW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENRI DUCHATELSTRAAT 154; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON, België

Telefoon (phone): 56332691 (+32-56332691) 56332691 (+32-56332691)

Fax (fax): +32 (87) 656-21-92 +32 (87) 656-21-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR COQ SHOW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR COQ SHOW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR COQ SHOW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR COQ SHOW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR COQ SHOW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR COQ SHOW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR COQ SHOW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR COQ SHOW
Products information TRAITEUR COQ SHOW

BTW identificatienummer (tax): BE09504241943
Ondernemingsnummer: 8831604003
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 408,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TRAITEUR COQ SHOW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR COQ SHOW
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR COQ SHOW)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR COQ SHOW
Addition kinds of activities for TRAITEUR COQ SHOW

23290000. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
31110301. Kleur van leer | Coloring of leather
32290703. Glas blanks voor elektrische lampen | Glass blanks for electric light bulbs
34480201. Panelen voor geprefabriceerde metalen gebouwen | Panels for prefabricated metal buildings
86410504. Huurdervereniging | Tenant association

Werken bij TRAITEUR COQ SHOW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR COQ SHOW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR COQ SHOW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR COQ SHOW. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing Geriatrie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een Zuid-West-Vlaams ziekenhuis op de afdeling Geriatrie. Je zal je kennis van meerdere ziektebeelden alsook van diverse verpleegtechnische handelingen zeker kunnen gebruiken. Je staat in voor de kwaliteitsvolle verzorging van je patiënten en zal tewerkgesteld worden in vroeg-en laatdiensten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • x Lijnoperator REGIO SCHOTEN (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij opzoek naar lijnoperatoren. ✔ Taken: Produceren van de geplande producten in de gevraagde volumes door het aansturen van een productielijn d.m.v. de optimale inzet van mensen en middelen. · Coördineren van de uitvoering van de productie binnen de toegewezen productielijn · Treffen van alle nodige voorbereidingen voor een goede opstart van de productiewerkzaamheden in de toegewezen ploeg. · Zorgen voor de juiste uitvoering van gelijktijdig lopende activiteiten · Aansturen van de directe medewerkers · Ingrijpen bij technische storingen aan installaties · Controleren hygiëne (HACCP), netheid en veiligheid in de productieomgeving

 • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

 • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

 • Huishoudhulp Staden (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon!

 • Huishoudhulp Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Adecco Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

 • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

  Regio: WENDUINE

  Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

 • Werkvoorbereider (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

 • Project Manager (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Het is jouw taak om functioneel leiding te geven aan de betrokken projectmedewerkers. De planning, organisatie en het management van de projecten is jouw eindeverantwoordelijkheid. Je kunt de knelpunten signaleren en neemt ad hoc actie indien nodig. Je rapporteert de voortgang van het project: extern aan de klant en intern aan de business unit manager. Een duidelijke structuur en opvolging in de verschillende fases van de projecten is jouw verantwoordelijkheid. Je houdt altijd rekening met de verwachtingen van de klant.

 • Zelfstandig uitbater Hubiz station Denderleeuw (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. Momenteel zoeken we een zelfstandig uitbater voor een nieuwe Hubiz-supermarkt in het station van Denderleeuw. Er worden verse belegde broodjes bereid. De winkel opent in december  2018 en is momenteel een filiaal van Panos. Meer info over Hubiz, klik hier. De functie Je staat in voor het afbakken van de bakkerijproducten Je bereidt verse belegde broodjes Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan.

 • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

  Type: Flexijob

  WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR COQ SHOW in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR COQ SHOW in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR COQ SHOW. Laat een reactie achter voor TRAITEUR COQ SHOW. TRAITEUR COQ SHOW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR COQ SHOW. Leave a respond for TRAITEUR COQ SHOW. TRAITEUR COQ SHOW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR COQ SHOW op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR COQ SHOW
Location of TRAITEUR COQ SHOW on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR COQ SHOW

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR COQ SHOW TRAITEUR COQ SHOW: CAR WASH | GARAGE SANTKIN | Ipes NV | Steenlandt Nathalie | De Morgen

Other related companies as TRAITEUR COQ SHOW: CAR WASH | GARAGE SANTKIN | Ipes NV | Steenlandt Nathalie | De Morgen

TRAITEUR COQ SHOW is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR COQ SHOW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09504241943. Het bedrijf TRAITEUR COQ SHOW bevindt zich op het adres: HENRI DUCHATELSTRAAT 154; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 408,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR COQ SHOW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR COQ SHOW is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR COQ SHOW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR COQ SHOW, openstaande posities, locatie van TRAITEUR COQ SHOW op de kaart.

TRAITEUR COQ SHOW is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR COQ SHOW, company assigned to the tax number BE09504241943. The company TRAITEUR COQ SHOW is located at the address: HENRI DUCHATELSTRAAT 154; 7700; MOESKROEN/MOUSCRON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 408,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR COQ SHOW were not found.
The main activity of TRAITEUR COQ SHOW is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR COQ SHOW is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR COQ SHOW, open positions, location of TRAITEUR COQ SHOW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR COQ SHOW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR COQ SHOW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR COQ SHOW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR COQ SHOW, employees, financial statistics.