TRAITEUR CARLO

Contactgegevens TRAITEUR CARLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR CARLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR CARLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TREMELOBAAN 22BA; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15529199 (+32-15529199) 15529199 (+32-15529199)

Fax (fax): +32 (59) 430-92-62 +32 (59) 430-92-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR CARLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR CARLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR CARLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR CARLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR CARLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR CARLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR CARLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR CARLO
Products information TRAITEUR CARLO

BTW identificatienummer (tax): BE01379852294
Ondernemingsnummer: 6986999511
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 206,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in TRAITEUR CARLO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR CARLO
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR CARLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR CARLO
Addition kinds of activities for TRAITEUR CARLO

1752. Vloeren leggen en vloeren | Floor laying and floor work, nec
329902. Zandkalkproducten | Sand lime products
504400. Kantoorartikelen | Office equipment
799704. Buitenveldclubs | Outdoor field clubs
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
59939902. Sigaretwinkel | Cigarette store

Werken bij TRAITEUR CARLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR CARLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR CARLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR CARLO. Looking for open vacancies in other companies

 • Stoffeerder | Dagdienst | Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het stofferen van boxsprings. Je hebt ook voor detail en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit. Daarnast werk je samen met alle andere afdelingen om kwaliteit te verzekeren.

 • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Reachtruckchauffeur M/V snelle opstart! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Opglabbeek zijn we op zoek naar een Reachtruckchauffeur M/V voor onze klant te Opglabbeek. Je werkt in 2 ploegen en kan snel opstarten!

 • BIJVERDIENSTE MAANDAGOCHTEND EN/OF ZATERDAGOCHTEND VERKOOP (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die actief is in de pluimveesector zoekt Forum nog een student of bijverdiener! Je werkt de maandagochtend op de markt in Maldegem en/of de zaterdagochtend in Brugge. Takenpakket: - kraam opzetten - Verkopen kippen - Klanten bedienen - Voorraad aanvullen - Opruimen kraam

 • Hvac Technieker (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner zijn wij op zoek naar HVAC techniekers om te werken voor verschillende bedrijven in Limburg. Je werkt voor de afdeling "Building" Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,...  Waaruit bestaat jouw takenpakket? Je staat in voor het onderhoud en de controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Je installeert enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit en sluit ze aan Je doet mechanisch en elektrisch onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Je monteert leidingen en componenten Je Installeert meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,...) en staat ook in voor het onderhoud Je bewerkt koperen leidingen (braseren, plooien en flare trekken) Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Je past het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toe

 • CNC OPERATOR (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant, leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Zijn wij voor de uitbreiding van ons team te Edegem op zoek naar CNC Operatoren. Als CNC Operator produceer je de onderdelen voor onze tandwielkasten. Je bedient zelfstandig een CNC-gestuurde machine. Je programmeert. Je doet de opspanning Je werkt de stukken af en zorgt voor de eerste kwaliteitscontrole van de werkstukken.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

 • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: EUROPROMOTION

  Type: Studentenjob

  Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

 • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Studentenjob

  Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

 • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: DEBOO

  Type: Vaste Job

  Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

 • administratief bediende bank/verzekeringen (aantal werkuren/week overeen te komen) (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: ZAKENKANTOOR WELLENS & PEETERS

  Type: Vaste Job

  Als onthaalbediende ben jij het gezicht van het kantoor. Je bent het aanspreekpunt voor particuliere klanten met al hun vragen rond bank en verzekeringen. Je staat in voor de opmaak en het beheer van de verzekeringspolissen, offertes opmaken en afwerken, detectie en optimaliseren van commerciële opportuniteiten en ondersteuning van collega's binnen het kantoor.

 • Verkopers M/V De Panne-Oostende FR en NL (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: NIMO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR CARLO in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR CARLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR CARLO. Laat een reactie achter voor TRAITEUR CARLO. TRAITEUR CARLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR CARLO. Leave a respond for TRAITEUR CARLO. TRAITEUR CARLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR CARLO op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR CARLO
Location of TRAITEUR CARLO on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR CARLO

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR CARLO TRAITEUR CARLO: FLNEW SLOWDOWN NV | ELEKTRO SINNAEVE | RAYMOND PARIJS | Sablon F | RB SANITAIRE

Other related companies as TRAITEUR CARLO: FLNEW SLOWDOWN NV | ELEKTRO SINNAEVE | RAYMOND PARIJS | Sablon F | RB SANITAIRE

TRAITEUR CARLO is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR CARLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01379852294. Het bedrijf TRAITEUR CARLO bevindt zich op het adres: TREMELOBAAN 22BA; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 206,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR CARLO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR CARLO is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR CARLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR CARLO, openstaande posities, locatie van TRAITEUR CARLO op de kaart.

TRAITEUR CARLO is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR CARLO, company assigned to the tax number BE01379852294. The company TRAITEUR CARLO is located at the address: TREMELOBAAN 22BA; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 206,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR CARLO were not found.
The main activity of TRAITEUR CARLO is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR CARLO is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR CARLO, open positions, location of TRAITEUR CARLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR CARLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR CARLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR CARLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR CARLO, employees, financial statistics.