TRAITEUR CANTUCCI

Contactgegevens TRAITEUR CANTUCCI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR CANTUCCI: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR CANTUCCI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGENSESTEENWEG 20; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 496306440 (+32-496306440) 496306440 (+32-496306440)

Fax (fax): +32 (53) 205-14-21 +32 (53) 205-14-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR CANTUCCI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR CANTUCCI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR CANTUCCI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR CANTUCCI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR CANTUCCI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR CANTUCCI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR CANTUCCI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR CANTUCCI
Products information TRAITEUR CANTUCCI

BTW identificatienummer (tax): BE04928161621
Ondernemingsnummer: 9655303955
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 825,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in TRAITEUR CANTUCCI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR CANTUCCI
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR CANTUCCI)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR CANTUCCI
Addition kinds of activities for TRAITEUR CANTUCCI

08310100. Verzamelen van bosproducten | Gathering of forest products
20320101. Spruitjes: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bean sprouts: packaged in cans, jars, etc.
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
42129901. Bagageoverdracht | Baggage transfer
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec
73530000. Zware verhuur van bouwmachines | Heavy construction equipment rental

Werken bij TRAITEUR CANTUCCI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR CANTUCCI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR CANTUCCI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR CANTUCCI. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • ERVAREN ELEKTRICIEN M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DE PILOTEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  + Door je jaren ervaring als elektricien weet je onze opdrachten in residentiële panden met vakkennis af te werken. + De werven waar je werkt zijn voor 80% in de regio Roeselare. + Je mag je camionette mee naar huis nemen.

 • Montagewerker (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Meestal binnenwerk, op termijn kan het ook buitenwerk inhouden. - Specifiek voor buitenwerk: Montagewerken op hoogte kunnen uitvoeren: metalen structuren hangen in masten, kabels naar boven trekken, kabels onderaan vastmaken, kabelgoten plaatsen, mee helpen aan de afwerking van de telecom site. - Specifiek voor binnenwerk: antenne’s plaatsen, doorboringen doen, kabelgoten hangen, proper werk afleveren en klantvriendelijkheid zijn hier van belang! - On-the-job training van ervaren personen om de job te leren.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

 • Poetshulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: THUISHULP BRABANT

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

 • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

  Regio: OOIGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

 • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

 • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

 • Onderhoudsmechanicien mét kennis lassen (schoolverlaters ook welkom) (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je zal instaan voor: Herstellaswerk (inox - halfautomaat en TIG) Onderhoud installaties (pompen, lagers, reductoren, transportbanden, centrifuges, aflsuiters, leidingen …) Kleine electriciteitswerken (attest BA4 – BA5) Kleine constructies maken en plaatsen: draaien, frezen, plooien, boren, slijpen,... Bedoeling is om binnen 2 jaar door te groeien naar de functie van hoofdtechnieker. Bedrijfsprofiel: Onze klant is marktleider in België, Luxemburg en Frankrijk voor het inzamelen van gebruikte frituurolie. 

 • Assistant Warehouse Supervisor (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

  Type: Vaste Job

  Als assistent warehouse supervisor ben je samen met de warehouse supervisor verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie en planning van het magazijn. · Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden/magazijnoperaties: ontvangst chauffeurs en toewijzing kaai (in samenwerking met de ploegchefs), communicatie tussen transportafdeling en commerciële binnendienst, voorbereiding laadplanning · Je staat in voor het inplannen van personeel en middelen en zorgt er mee voor dat de doelstellingen voor het team behaald worden · Je signaleert knelpunten in werkprocessen en doet voorstellen voor efficiëntere werkwijzen en methoden · De administratieve opvolging van een toekomstig ‘slot booking systeem’ zal ook tot jouw verantwoordelijkheden behoren · Tenslotte zal je ook het voorraadbeheer van de consumables voor jouw rekening nemen samen met een aantal administratieve taken (CMR, klassement) Je rapporteert aan de warehouse supervisor en hebt dagelijks verschillende interne contacten (commerciële binnendienst, transportafdeling…. ) en externe contacten (transporteurs).

 • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

  Regio: VALKENSWAARD

  Bedrijf: Valkenhof

  Type: Leercontract

  Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected]

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR CANTUCCI in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR CANTUCCI in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR CANTUCCI. Laat een reactie achter voor TRAITEUR CANTUCCI. TRAITEUR CANTUCCI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR CANTUCCI. Leave a respond for TRAITEUR CANTUCCI. TRAITEUR CANTUCCI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR CANTUCCI op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR CANTUCCI
Location of TRAITEUR CANTUCCI on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR CANTUCCI

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR CANTUCCI TRAITEUR CANTUCCI: R.K.P. Systems BVBA | Reeskens Zakenkantoor | Dossche Sport BVBA | PHEREZ HARMONIE CAPILLAIRE | DE POST

Other related companies as TRAITEUR CANTUCCI: R.K.P. Systems BVBA | Reeskens Zakenkantoor | Dossche Sport BVBA | PHEREZ HARMONIE CAPILLAIRE | DE POST

TRAITEUR CANTUCCI is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR CANTUCCI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04928161621. Het bedrijf TRAITEUR CANTUCCI bevindt zich op het adres: BERGENSESTEENWEG 20; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 825,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR CANTUCCI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR CANTUCCI is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR CANTUCCI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR CANTUCCI, openstaande posities, locatie van TRAITEUR CANTUCCI op de kaart.

TRAITEUR CANTUCCI is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR CANTUCCI, company assigned to the tax number BE04928161621. The company TRAITEUR CANTUCCI is located at the address: BERGENSESTEENWEG 20; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 825,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR CANTUCCI were not found.
The main activity of TRAITEUR CANTUCCI is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR CANTUCCI is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR CANTUCCI, open positions, location of TRAITEUR CANTUCCI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR CANTUCCI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR CANTUCCI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR CANTUCCI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR CANTUCCI, employees, financial statistics.