TRAITEUR BORISALM

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • TRAITEUR BORISALM
Private companiesInsurance Carriers • TRAITEUR BORISALM

Contactgegevens TRAITEUR BORISALM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR BORISALM: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR BORISALM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSQUET ? PICOTS 6; 7180; SENEFFE, België

Telefoon (phone): 64554420 (+32-64554420) 64554420 (+32-64554420)

Fax (fax): +32 (65) 890-72-92 +32 (65) 890-72-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR BORISALM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR BORISALM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR BORISALM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR BORISALM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR BORISALM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR BORISALM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR BORISALM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR BORISALM
Products information TRAITEUR BORISALM

BTW identificatienummer (tax): BE02076660156
Ondernemingsnummer: 3325531005
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 603,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in TRAITEUR BORISALM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR BORISALM
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR BORISALM)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR BORISALM
Addition kinds of activities for TRAITEUR BORISALM

01310000. Katoen | Cotton
25150300. Slaapmeubilair | Sleep furniture
30890309. Platte panelen, kunststoffen | Flat panels, plastics
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand
73810104. Beschermende diensten, wacht | Protective services, guard
97219901. consulaten | Consulates

Werken bij TRAITEUR BORISALM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR BORISALM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR BORISALM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR BORISALM. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker | Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Synergie Bornem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een groeiend farmaceutisch bedrijf in Puurs is op zoek naar een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor productie. Als kwaliteitsmedewerker zal je de verschillende productielijnen controleren voor opstart. Je rapporteert je bedenkingen bij lijnverantwoordelijke of ploegbaas en voert op regelmatige tijdstippen controles uit. Aan de hand van staalnames ga je na of de kwaliteit van het product op niveau is.

 • Asssistent Marketing afdeling regio Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het volgende takenpakket: Ondersteuning bij het uitvoeren van promotieacties en imagocampagnes Beheer van de productsponsoring Grafische ondersteuning op de marketingafdeling Ondersteuning bij de organisatie van evenementen en beursdeelnames Ondersteuning bij copywriting voor interne en externe communicatiekanalen (social media, nieuwsbrieven, bedrijfsmagazine, website) Ondersteuning bij de voorbereiding van events en beurzen door het klaarzetten en inladen van promomateriaal en fruit- en groentekisten

 • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: ASAP HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

 • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een machine operator. Takenpakket: - Het bedienen van diverse machines - Laden en lossen - Slijpen, branden, ...

 • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

 • JUNIOR CALCULATOR 7098198 / 18 C (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Manpower Hasselt zoekt een junior calculator. Onze klant is actief in de interieurbouw en is gelegen te Hasselt. - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor het opmaken en opvolgen van offertes. - Daarnaast zal je prijzen onderhandelen met leveranciers en klanten. - Je maakt bestellingen aan en geeft deze in.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Huishoudhulp in Marke-Heule (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

  Regio: SINT-JORIS-WEERT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

 • Jobstudent M/V maand oktober fotocovers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een grafisch vormgevingsbureau in centrum Gent zoekt Adecco een jobstudent M/V voor het maken van fotocovers, om van 9/10 tem 26/10 fulltime te werken. Takenpakket: Je helpt mee met het maken van fotocovers voor verschillende soorten smartphones. Dit doe je samen met onze collega in de productie. Je print de gevraagde foto van de klant op een ijzeren plaatje door gebruik te maken van een verwarmde pers. Vervolgens plak je dit op de cover. Ook pak je de bestellingen in en doe je de nodige administratie zodat het product naar het juiste adres vertrekt.

 • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR BORISALM in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR BORISALM in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR BORISALM. Laat een reactie achter voor TRAITEUR BORISALM. TRAITEUR BORISALM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR BORISALM. Leave a respond for TRAITEUR BORISALM. TRAITEUR BORISALM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR BORISALM op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR BORISALM
Location of TRAITEUR BORISALM on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR BORISALM

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR BORISALM TRAITEUR BORISALM: Gezik Mehmet | MAXIM FRANCO | Halassur S.A. | MARK VAN DEN EEKCHAUT | B. GELDOF

Other related companies as TRAITEUR BORISALM: Gezik Mehmet | MAXIM FRANCO | Halassur S.A. | MARK VAN DEN EEKCHAUT | B. GELDOF

TRAITEUR BORISALM is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR BORISALM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02076660156. Het bedrijf TRAITEUR BORISALM bevindt zich op het adres: BOSQUET ? PICOTS 6; 7180; SENEFFE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 603,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR BORISALM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR BORISALM is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR BORISALM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR BORISALM, openstaande posities, locatie van TRAITEUR BORISALM op de kaart.

TRAITEUR BORISALM is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR BORISALM, company assigned to the tax number BE02076660156. The company TRAITEUR BORISALM is located at the address: BOSQUET ? PICOTS 6; 7180; SENEFFE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 603,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR BORISALM were not found.
The main activity of TRAITEUR BORISALM is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR BORISALM is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR BORISALM, open positions, location of TRAITEUR BORISALM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR BORISALM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR BORISALM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR BORISALM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR BORISALM, employees, financial statistics.