TRAITEUR BART

Contactgegevens TRAITEUR BART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR BART: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR BART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 47B2; 3910; NEERPELT, België

Telefoon (phone): 11647709 (+32-11647709) 11647709 (+32-11647709)

Fax (fax): +32 (10) 222-67-64 +32 (10) 222-67-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR BART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR BART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR BART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR BART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR BART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR BART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR BART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR BART
Products information TRAITEUR BART

BTW identificatienummer (tax): BE05564544677
Ondernemingsnummer: 9734680175
Hoofdstad (capital): 373,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 104,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in TRAITEUR BART zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR BART
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR BART)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR BART
Addition kinds of activities for TRAITEUR BART

17719905. Terrasconstructie, beton | Patio construction, concrete
22110805. Dimities | Dimities
22580302. Netwerk gemaakt op een kant of net machine | Netting made on a lace or net machine
23690101. Culottes: meisjes en kinderen | Culottes: girls' and children's
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
36790502. Schakelaars, stappen | Switches, stepping
50120302. Stacaravans | Motor homes
56990100. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
60369902. Staat spaarbanken, niet federaal gecharterd | State savings banks, not federally chartered

Werken bij TRAITEUR BART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR BART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR BART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR BART. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eisden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EISDEN)

  Regio: EISDEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques - Regio Bocholt / Grote-Brogel (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Jobstudent Action Lochristi (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  De mogelijke werkuren zijn: 6u15-12u00, 6u15-14u, 11u45-19u30 en 13u45-19u30. Jouw taken kunnen onder meer bestaan uit: verwerken van leveringen, kassawerk, aanvullen en spiegelen van de producten en netjes houden van de winkel. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

 • Ontvangst klanten - Barverantwoordelijke (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: EVER BEST COMPANY

  Type: Studentenjob

  De job bestaat uit 2 delen. Enerzijds (Karting) Ontvangst van klanten Inschrijvingen van kartsessies in de computer Aanmaak klantenkaarten Helmen en ander materiaal ter beschikking stellen aan de klanten ... Anderzijds (Cafetaria) Toogwerk ivm het cafetariagedeelte Dranken en kleine voedingswaren serveren Afwas Aanvullen frigo's, diepvries ...

 • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DE BRON

  Type: Studentenjob

  Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

 • Transportverantwoordelijke (Regio Waasland) (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een productiebedrijf in het Waasland zoeken we een transportverantwoordelijke. - Als transportverantwoordelijke sta je in voor het plannen en organiseren van de transportactiviteiten, zowel in- als outbound. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de transporteurs. - Je vraagt regelmatig offertes op en onderhandelt over de prijzen van het transport. - Je zorgt dat de transportactiviteiten zowel aan de lokale, als aan de internationale voorschriften voldoen. - Je verzorgt de transport- en douaneformaliteiten. - Je werkt nauw samen met de collega\\\'s van de commerciële binnendienst, check-in en de laadkade.

 • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

 • Zelfstandige diëtist (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: LOGOPEDIE FRAUKE VERSCHATSE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Aangezien mijn ambities en mogelijkheden het toelaten om te dromen van een multidisciplinaire praktijk, ben ik op zoek naar iemand met een vrij beroep die op zoek is naar een praktijkruimte. Dit mag een kinesist(e), psycholo(o)g(e), diëtist(e) en/of ergotherapeut(e) zijn. Ik geloof steevast in de positieve werking van een multidisciplinaire praktijk. Ik huur het onderste gedeelte van een appartementsgebouw. Hierbij horen 3 bureaus, een wachtruimte, een toilet en een kleine keuken. Ik gebruik voorlopig slechts 1 ruimte. De andere 2 bureaus staan vrij. De praktijkruimte is gelegen op een belangrijke weg in Zulte en is hierdoor ook vrij zichtbaar. Ik bied een eigen ruimte aan en de mogelijkheid om op zelfstandige basis je beroep uit te oefenen. Je bepaalt zelf de te presteren uren en dagen en je breidt naar believen je uurrooster uit.

 • Verkoopsmedewerker (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: DELICE

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het maken en verkopen van broodjes. Daarnaast ontvang je ook betalingen.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR BART in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR BART in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR BART. Laat een reactie achter voor TRAITEUR BART. TRAITEUR BART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR BART. Leave a respond for TRAITEUR BART. TRAITEUR BART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR BART op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR BART
Location of TRAITEUR BART on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR BART

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR BART TRAITEUR BART: FEYAERTS | MARC SYSSAUW | TELLER/CHRISTIAN TELLER | GASTON HAESEBEYT | ebrain

Other related companies as TRAITEUR BART: FEYAERTS | MARC SYSSAUW | TELLER/CHRISTIAN TELLER | GASTON HAESEBEYT | ebrain

TRAITEUR BART is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR BART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05564544677. Het bedrijf TRAITEUR BART bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 47B2; 3910; NEERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 373,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 104,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR BART zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR BART is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR BART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR BART, openstaande posities, locatie van TRAITEUR BART op de kaart.

TRAITEUR BART is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR BART, company assigned to the tax number BE05564544677. The company TRAITEUR BART is located at the address: KONING ALBERTLAAN 47B2; 3910; NEERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 373,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 104,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR BART were not found.
The main activity of TRAITEUR BART is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR BART is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR BART, open positions, location of TRAITEUR BART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR BART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR BART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR BART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR BART, employees, financial statistics.