TRAITEUR ANTVERPIA

Contactgegevens TRAITEUR ANTVERPIA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRAITEUR ANTVERPIA: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRAITEUR ANTVERPIA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOSHOVESTRAAT 58-62; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33245157 (+32-33245157) 33245157 (+32-33245157)

Fax (fax): +32 (87) 837-58-26 +32 (87) 837-58-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRAITEUR ANTVERPIA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRAITEUR ANTVERPIA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRAITEUR ANTVERPIA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRAITEUR ANTVERPIA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRAITEUR ANTVERPIA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRAITEUR ANTVERPIA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRAITEUR ANTVERPIA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRAITEUR ANTVERPIA
Products information TRAITEUR ANTVERPIA

BTW identificatienummer (tax): BE08233947753
Ondernemingsnummer: 4633453369
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in TRAITEUR ANTVERPIA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRAITEUR ANTVERPIA
(Get full report from official database of BE for TRAITEUR ANTVERPIA)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRAITEUR ANTVERPIA
Addition kinds of activities for TRAITEUR ANTVERPIA

421299. Lokale vrachtwagens, zonder opslag, nec | Local trucking, without storage, nec
836101. Woonzorg voor kinderen | Residential care for children
20269900. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
32819903. Steen, steengroeven en verwerking van eigen steenproducten | Stone, quarrying and processing of own stone products
59990101. Alarmsignaalsystemen | Alarm signal systems
78329902. Exposanten, rondreisend: film | Exhibitors, itinerant: motion picture
80110203. Dispensery, beheerd door artsen | Dispensery, operated by physicians

Werken bij TRAITEUR ANTVERPIA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRAITEUR ANTVERPIA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRAITEUR ANTVERPIA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRAITEUR ANTVERPIA. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Technieker (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je maakt deel uit van één van onze montageploegen die over gans België op werven sprinkler- en schuimblusinstallaties plaatsen. Naast het monteren van de technische installaties, brandbeveleiliging (op hoogte met behulp van een hoogtewerker type schaarlift en kniktelescoop) behoren ook aanverwante metaalbewerkingen op de begane grond (bv. draad trekken, boren en zagen) tot je takenpakket. Daarnaast zal je, met het nodige oog voor detail en afwerking,ook sprinklerkoppen aanwerken in valse plafonds. Het is een dagfunctie waarbij vroeg opstaan je niet afschrikt. Vanuit onze zetel in Erembodegem wordt gemeenschappelijk vervoer georganiseerd naar de werven.

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • Mecanicien (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote klant van Let\\\'s Work regio Izegem zoeken we gemotiveerde mecaniciens met dat extra tikkeltje pit in zich! Je komt in een betrouwbaar bedrijf terecht waar stevige, langdurige relaties met de klanten heel belangrijk zijn. Ze kunnen dat grotendeels garanderen door hun goede ingesteldheid en het inspelen op de behoeftes van de klant. Een goede en correcte communicatie met alle betrokken partijen van de onderneming zijn van groot belang, samen met eerlijkheid, snelheid en transparantie tussen de firma en de werknemers. Tot jouw takenpakket behoort het sleutelen aan machines en onderhouden uitvoeren. Daarnaast sta je in voor het oplossen van problemen of storingen. Je zorgt ook voor het vervangen van zowel filters als slangen. Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en met plezier naar het werk komt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

 • Mechanieker (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een mechanieker.

 • Huishoudhulp Ruiselede - Tielt (m/v) (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega binnen onze dienstencheque afdeling. Je zal werken bij gezinnen in de regio Ruiselede - Tielt en je kan zelf bepalen hoeveel werkuren je wenst per week. Taken: huishoudelijke taken (schoonmaak, strijken, koken) Jouw uurrooster is minimum 10 uren en maximum 38 uren op weekbasis.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mendonk (MENDONK)

  Regio: MENDONK

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boutersem, 8 uur per week (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Boutersem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Commercieel projectleider (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

 • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

 • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

  Regio: DWORP

  Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

  Type: Flexijob

  U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van TRAITEUR ANTVERPIA in sociale netwerken
Look for responds of TRAITEUR ANTVERPIA in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRAITEUR ANTVERPIA. Laat een reactie achter voor TRAITEUR ANTVERPIA. TRAITEUR ANTVERPIA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRAITEUR ANTVERPIA. Leave a respond for TRAITEUR ANTVERPIA. TRAITEUR ANTVERPIA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRAITEUR ANTVERPIA op de google maps. Adres en contacten TRAITEUR ANTVERPIA
Location of TRAITEUR ANTVERPIA on the google maps. Address and contacts of TRAITEUR ANTVERPIA

Andere gerelateerde bedrijven als come TRAITEUR ANTVERPIA TRAITEUR ANTVERPIA: CRةDIT AGRICOLE | RESTAURANT LACADA | B.A.G. Plastics NV | DANIEL OPPEEL | TOM & CO

Other related companies as TRAITEUR ANTVERPIA: CRةDIT AGRICOLE | RESTAURANT LACADA | B.A.G. Plastics NV | DANIEL OPPEEL | TOM & CO

TRAITEUR ANTVERPIA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRAITEUR ANTVERPIA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233947753. Het bedrijf TRAITEUR ANTVERPIA bevindt zich op het adres: BOSHOVESTRAAT 58-62; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 194,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in TRAITEUR ANTVERPIA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRAITEUR ANTVERPIA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRAITEUR ANTVERPIA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRAITEUR ANTVERPIA, openstaande posities, locatie van TRAITEUR ANTVERPIA op de kaart.

TRAITEUR ANTVERPIA is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRAITEUR ANTVERPIA, company assigned to the tax number BE08233947753. The company TRAITEUR ANTVERPIA is located at the address: BOSHOVESTRAAT 58-62; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 194,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in TRAITEUR ANTVERPIA were not found.
The main activity of TRAITEUR ANTVERPIA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TRAITEUR ANTVERPIA is not available. You also can look at reviews of TRAITEUR ANTVERPIA, open positions, location of TRAITEUR ANTVERPIA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRAITEUR ANTVERPIA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRAITEUR ANTVERPIA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRAITEUR ANTVERPIA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRAITEUR ANTVERPIA, employees, financial statistics.