THIERRY NEUS

Particuliere bedrijvenBosbouw • THIERRY NEUS
Private companiesForestry • THIERRY NEUS

Contactgegevens THIERRY NEUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THIERRY NEUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

THIERRY NEUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DES SIX FR?RES 125; 5310; EGHEZEE, België

Telefoon (phone): 81511939 (+32-81511939) 81511939 (+32-81511939)

Fax (fax): +32 (2) 166-69-70 +32 (2) 166-69-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THIERRY NEUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THIERRY NEUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THIERRY NEUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THIERRY NEUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THIERRY NEUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THIERRY NEUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THIERRY NEUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THIERRY NEUS
Products information THIERRY NEUS

BTW identificatienummer (tax): BE01107116699
Ondernemingsnummer: 5667266845
Hoofdstad (capital): 352,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in THIERRY NEUS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THIERRY NEUS
(Get full report from official database of BE for THIERRY NEUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor THIERRY NEUS
Addition kinds of activities for THIERRY NEUS

251405. Metalen boekenkasten en stereo kasten | Metal bookcases and stereo cabinets
267201. Chemisch behandelde papieren, gemaakt van aangekochte materialen | Chemically treated papers, made from purchased materials
873301. Niet-commerciële biologische onderzoeksorganisatie | Noncommercial biological research organization
14110000. Dimensiesteen | Dimension stone
26210102. Kruipend weefsel | Creping tissue
34320000. Armaturen armaturen en trim | Plumbing fixture fittings and trim
39140402. Bestek, geplateerd (alle metalen) | Cutlery, plated (all metals)
50990102. Vuurwapens, behalve sportieve | Firearms, except sporting
65529902. Grondverdelers en ontwikkelaars, residentieel | Land subdividers and developers, residential

Werken bij THIERRY NEUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THIERRY NEUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THIERRY NEUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THIERRY NEUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Contact Center Agent (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse medewerker (m/v) voor het contact center. Je verzorgt nauwgezet de telefonische contacten tussen de klanten en winkels. Je behandelt elk dossier met de nodige aandacht en zorgt er voor dat elke melding op een correcte manier wordt opgelost en/of opgevolgd. Je werkt hiervoor nauw samen met de andere diensten van het bedrijf en je neemt, indien nodig, contact met de service-afdelingen van onze leveranciers.

 • Poederlakker -2 ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker.

 • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Express Medical

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

 • Werkvoorbereider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

 • Project- en werfleider infrastructuurwerken (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als project-/werkleider sta je voornamelijk in voor: - projectvoorbereiding - technische en/of administratieve opvolging van projecten - contact onderhouden met leveranciers, studiebureaus, opdrachtgevers en onderaannemers - opmaken van vorderingsstaten - planning van verschillende deelwerven

 • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

  Type: Studentenjob

  Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

 • Service Technieker Automotive (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Service Technieker Automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een service technieker automotive; Onderhoud en herstellingen van personenwagens volgens de procedure van onze klant; Diagnose en opvolging interventies en campagnes ; Klaarmaken nieuwe voertuigen; Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones; Na uw opleiding als volwaardig service technieker sta je in voor het inboeken van de planning en servicebeurten, inclusief stukken bestellen, werken in teamverband, klanten ontvangen en afhandelen en communiceren;

 • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

 • Relatiebeheerder verzekeringen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: SIMPLY SELECT

  Type: Vaste Job

  Ik heb jouw cv gezien op de site van Stepstone en vroeg mij af of u soms nog op zoek bent naar een nieuwe uitdaging ? Voor een verzekeringsmakelaar in Gent gespecialiseerd in bedrijfsverzekeringen ben ik nog op zoek naar een account advisor en een account manager . Onze klant is sinds 25 jaar een gevestigde waarde in de verzekeringswereld en in de top 10 van beste verzekeringsmakelaars van België. Ze werken met een team van 28 experten in hun vak. Wat zijn de taken? (account advisor)  U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden voor de u toegewezen ondernemingsklanten.  U verzorgt het polisbeheer voor deze klanten.  Voor de u toegewezen klanten bent u een bereikbaar aanspreekpunt voor alle courante wijzigingen in hun dossier.  U ondersteunt de Account manager in de commerciële relatie met de klant. Wat zijn de taken (account manager )  Actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen;  Uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk;  Adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten. Dit uiteraard met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers;  Correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van THIERRY NEUS in sociale netwerken
Look for responds of THIERRY NEUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor THIERRY NEUS. Laat een reactie achter voor THIERRY NEUS. THIERRY NEUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THIERRY NEUS. Leave a respond for THIERRY NEUS. THIERRY NEUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THIERRY NEUS op de google maps. Adres en contacten THIERRY NEUS
Location of THIERRY NEUS on the google maps. Address and contacts of THIERRY NEUS

Andere gerelateerde bedrijven als come THIERRY NEUS THIERRY NEUS: HAAR-& BRUINSTUDIO MICHELE | EDGARD DE WINTER | Sloeberke ('t) | ORCHESTRE DE CHAMBRE DE WATERLOO ASBL | Desmet NV

Other related companies as THIERRY NEUS: HAAR-& BRUINSTUDIO MICHELE | EDGARD DE WINTER | Sloeberke ('t) | ORCHESTRE DE CHAMBRE DE WATERLOO ASBL | Desmet NV

THIERRY NEUS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THIERRY NEUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01107116699. Het bedrijf THIERRY NEUS bevindt zich op het adres: ROUTE DES SIX FR?RES 125; 5310; EGHEZEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 352,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 400,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in THIERRY NEUS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THIERRY NEUS is Bosbouw, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THIERRY NEUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THIERRY NEUS, openstaande posities, locatie van THIERRY NEUS op de kaart.

THIERRY NEUS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is THIERRY NEUS, company assigned to the tax number BE01107116699. The company THIERRY NEUS is located at the address: ROUTE DES SIX FR?RES 125; 5310; EGHEZEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 352,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 400,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in THIERRY NEUS were not found.
The main activity of THIERRY NEUS is Forestry, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THIERRY NEUS is not available. You also can look at reviews of THIERRY NEUS, open positions, location of THIERRY NEUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THIERRY NEUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THIERRY NEUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THIERRY NEUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THIERRY NEUS, employees, financial statistics.