THE ELEPHANT & THE RHINO

Contactgegevens THE ELEPHANT & THE RHINO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE ELEPHANT & THE RHINO: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE ELEPHANT & THE RHINO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DU CHATELAIN 4; 1050; ELSENE, België

Telefoon (phone): 26461388 (+32-26461388) 26461388 (+32-26461388)

Fax (fax): +32 (16) 237-74-49 +32 (16) 237-74-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE ELEPHANT & THE RHINO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE ELEPHANT & THE RHINO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE ELEPHANT & THE RHINO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE ELEPHANT & THE RHINO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE ELEPHANT & THE RHINO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE ELEPHANT & THE RHINO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE ELEPHANT & THE RHINO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE ELEPHANT & THE RHINO
Products information THE ELEPHANT & THE RHINO

BTW identificatienummer (tax): BE03880889892
Ondernemingsnummer: 8013671875
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 673,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in THE ELEPHANT & THE RHINO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Voedingsspeciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE ELEPHANT & THE RHINO
(Get full report from official database of BE for THE ELEPHANT & THE RHINO)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE ELEPHANT & THE RHINO
Addition kinds of activities for THE ELEPHANT & THE RHINO

6552. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
414100. Lokale bus charter service | Local bus charter service
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
38229911. Verbrandingsregelaarsystemen, residentieel en commercieel type | Incinerator control systems, residential and commercial type
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
38610208. Tanks, fotografisch ontwikkelen, bevestigen en wassen | Tanks, photographic developing, fixing, and washing
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs

Werken bij THE ELEPHANT & THE RHINO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE ELEPHANT & THE RHINO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE ELEPHANT & THE RHINO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE ELEPHANT & THE RHINO. Looking for open vacancies in other companies

 • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

 • Kantoorschoonma(a)k(st)er 20u Regio Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

  Regio: OOSTROZEBEKE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

 • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

 • OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OPERATOR (M/V) 2 PLOEGEN  -  Roeselare Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn we op zoek naar een EOS operator om in twee ploegen te werken. Een EOS operator (en of line) staat vooral in voor de afwerking en verpakking van het eindproduct, o.a.:  het plaatsen van dozen op paletten, stapelen, inpakken in foliepapier, etc. Een job met veel variatie! U zou in twee ploegen werken, dus de ene week zou u in de vroege ploeg (05:00 - 13:00) werken en de andere week in de late ploeg (13:00 - 21:00). Deze job biedt de kans op een vaste aanstelling na een interimperiode.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

 • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  [email protected] biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilsen-Stokkem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • BEGELEIDER / ANIMATOR HERFSTVAKANTIE (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: De Speelvogels

  Type: Studentenjob

  Bouw mee aan een te gekke vakantie en geef je op als begeleider! Zit jij vol creatieve ideeën en enthousiasme en hou je van gek doen? Heb je een hart voor kinderen en wil je hen doen stralen, groeien en ontwikkelen? Word je helemaal enthousiast bij het lezen van onze Speelvogelwaarden en visie? (woordenwolk hiernaast). Wil je iets fantastisch doen met je vrije tijd en een centje bijverdienen? Waarom begeleider worden bij De Speelvogels? Je bent een superheld en draagt bij tot de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen. Je enthousiasme, liefde en warmte voor de kinderen, krijg je tiendubbel terug door het geluk van de kinderen en de dankbaarheid van de ouders. Ze zullen jouw in je hart sluiten. Je hebt inspraak in de planning en taakverdeling. Op die manier kan je je talenten optimaal inzetten, verbreden, uitdiepen én kan je in een veilige omgeving op jouw tempo bijleren van anderen. Teamwork = het werk wordt verdeeld! Je staat steeds met een team van minstens 3 begeleiders voor een groep kinderen. De taken worden onderling verdeeld zodat ook hier ieder zijn eigen sterktes kan benutten en kan leren van elkaar. Dreamteam! Je leert op korte tijd heel wat nieuwe mensen kennen. Vriendschappen worden in no-time opgebouwd! Zet jouw superkracht in en wordt . . . Assistent-monitor Jouw superkrachten zijn . . . Zorgzaam Geduldig Inlevingsvermogen Flexibel en werk zien Helpen Teamplayer Een positieve sfeer creëren Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Jouw missie: Je verlicht het werk van de monitoren en ondersteunt hen door bij te springen op drukke momenten zoals het toiletbezoek, pauzes, knutselactiviteiten ... Je hebt extra oog voor het welbevinden van de kinderen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed voelt. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitor Jouw superkrachten zijn . . . Creatief en een beetje gek Leuke activiteiten bedenken, uitwerken en leiden Sociaal-emotionele zorg en steun bieden Initiatief nemen Verantwoordelijkheidszin Een soepel en efficient dagverloop creëren Flexibiliteit Teamplayer Jouw missie: Je zorgt voor te gekke activiteiten en maakt er een geweldige vakantiedag van voor de kinderen. Voorwaarden: Minstens 16 jaar Bovenstaande superkrachten toelichten in een gesprek Relevante ervaring in het jeugdwerk of door je studies Monitorenopleiding gevolgd hebben bij De Speelvogels

 • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

  Regio: MELDERT

  Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

  Type: Vaste Job

  Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

 • automecanicien (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: vind! Tielt

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een mecanicien voor personenwagens en lichte vrachten. De taken zijn uiteenlopend: groot en klein onderhoud, (de)montage van stukken, diagnoses stellen, kleine herstellingswerken.

 • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: MOONARCHITECTS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

 • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van THE ELEPHANT & THE RHINO in sociale netwerken
Look for responds of THE ELEPHANT & THE RHINO in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE ELEPHANT & THE RHINO. Laat een reactie achter voor THE ELEPHANT & THE RHINO. THE ELEPHANT & THE RHINO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE ELEPHANT & THE RHINO. Leave a respond for THE ELEPHANT & THE RHINO. THE ELEPHANT & THE RHINO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE ELEPHANT & THE RHINO op de google maps. Adres en contacten THE ELEPHANT & THE RHINO
Location of THE ELEPHANT & THE RHINO on the google maps. Address and contacts of THE ELEPHANT & THE RHINO

Andere gerelateerde bedrijven als come THE ELEPHANT & THE RHINO THE ELEPHANT & THE RHINO: FLDE MANDEL BVBA | FORTIS | WIM VANDEPITTE | Maieurs (Les) | ETS CARE & FILS

Other related companies as THE ELEPHANT & THE RHINO: FLDE MANDEL BVBA | FORTIS | WIM VANDEPITTE | Maieurs (Les) | ETS CARE & FILS

THE ELEPHANT & THE RHINO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THE ELEPHANT & THE RHINO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03880889892. Het bedrijf THE ELEPHANT & THE RHINO bevindt zich op het adres: PLACE DU CHATELAIN 4; 1050; ELSENE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 673,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Voedingsspeciaalzaken. Producten gemaakt in THE ELEPHANT & THE RHINO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE ELEPHANT & THE RHINO is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE ELEPHANT & THE RHINO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE ELEPHANT & THE RHINO, openstaande posities, locatie van THE ELEPHANT & THE RHINO op de kaart.

THE ELEPHANT & THE RHINO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is THE ELEPHANT & THE RHINO, company assigned to the tax number BE03880889892. The company THE ELEPHANT & THE RHINO is located at the address: PLACE DU CHATELAIN 4; 1050; ELSENE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 673,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Voedingsspeciaalzaken. Products created in THE ELEPHANT & THE RHINO were not found.
The main activity of THE ELEPHANT & THE RHINO is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THE ELEPHANT & THE RHINO is not available. You also can look at reviews of THE ELEPHANT & THE RHINO, open positions, location of THE ELEPHANT & THE RHINO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE ELEPHANT & THE RHINO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE ELEPHANT & THE RHINO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE ELEPHANT & THE RHINO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE ELEPHANT & THE RHINO, employees, financial statistics.