FLDE MANDEL BVBA

Contactgegevens FLDE MANDEL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE MANDEL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE MANDEL BVBA

Regio (region): Roeselare, België

Adres (address): Zwaaikomstr. 3 8800 Roeselare - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-20-09-89 32-51-20-09-89

Fax (fax): 32-51-24-82-12 32-51-24-82-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE MANDEL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE MANDEL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE MANDEL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE MANDEL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE MANDEL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE MANDEL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE MANDEL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE MANDEL BVBA
Products information FLDE MANDEL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02193664550
Ondernemingsnummer: 7127349853
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 517,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLDE MANDEL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laundry services - industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE MANDEL BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE MANDEL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE MANDEL BVBA
Addition kinds of activities for FLDE MANDEL BVBA

305200. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
07210302. Gewasstoftoestellen | Crop dusting services
15419906. Papier- / pulpmolenbouw | Paper/pulp mill construction
20489913. Oesterschalen, grond: bereid als diervoeder | Oyster shells, ground: prepared as animal feed
23920101. Bootkussens | Boat cushions
30890600. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
50320201. Gipsmateriaal | Drywall materials
59999925. Theaterprogramma's | Theater programs
92220100. Vervolgende partijen | Prosecuting parties

Werken bij FLDE MANDEL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE MANDEL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE MANDEL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE MANDEL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ACCOUNT MANAGER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om het sales team te versterken is onze klant op zoek naar een Account Manager. Ben jij gedreven, niet op je mond gevallen en weet je mensen te overtuigen als geen ander? Dan ben jij misschien wel de flexibele en enthousiaste kracht die precies binnen het team past. Wat verwachten we? - een dynamisch geest die een concept kan verkopen - iemand die ervan houdt nieuwe klanten te maken, zonder de bestaande klanten uit het oog te verliezen - iemand die het lef heeft om het onderste uit de kan te halen - iemand voor wie 9 to 5 enkel klinkt als een nummer van Dolly Parton - iemand die zich vlot kan bewegen in de wereld van fashion, tendensen, cosmetica, hair - een individuele sterspeler, die ook in teamverband kan scoren

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Operator 3 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de productie? Voor een voedingsbedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar voltijds operatoren in een 3 ploegenstelsel. Je moet zorgen dat je de machines juist instelt op basis van de verschillende recepturen en je volgt het volledige productieproces nauwlettend op.

  • Huishoudhulp DCO De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Moerbeke-Waas (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Jobstudent | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe en boeiende vakantiejob voor de aankomende zomervakantie? Wil je graag leren hoe je technische tekeningen moet opmeten? Werk je graag in een labo? Ben je op zoek naar een afwisselde job? Dan ben JIJ de jobstudent die we zoeken! Onze klant waar je aan de slag zal gaan verkoopt een steeds verder uitbreidend gamma aan verpakkingen in kunststof, glas en metaal.  

  • Customer Service Quality Advisor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Ausy Sales & Marketing

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Quality Advisor: Adviseer en ondersteun je de rekruteringscampagnes van jouw klanten tijdens de volledige loopduur van hun contract Hou je proactief en regelmatig contact de klanten uit je eigen portefeuille Waak je erover dat onze klanten de best mogelijke resultaten boeken Geef je jouw klanten efficiënt en proactief raad Vind je een passend antwoord op al hun vragen Organiseer en geef je online of ter plaatse bij klanten opleidingen over de tools zodat ze perfect vertrouwd zijn met onze producten. Wat maakt deze job zo boeiend? Je beheert samen met de Key Account Manager jouw klanten en bouwt een echte vertrouwensrelatie op met hen Je maakt optimaal gebruik van jouw communicatievaardigheden en jouw analytische geest Je werkt samen met de verschillende afdelingen Je wordt een expert Je woont onze legendarische bedrijfsavonden bij!

  • Dynamische Project- en Personeelsplanner industrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ON-Y-GO

    Type: Vaste Job

    In deze technische – en industriële omgeving zal de nieuwe medewerker de personeelsplanning op zich nemen. Het is prioriteit dat alle medewerkers op het juiste project én binnen hun juiste kennis en vaardigheden ingepland worden, maar tevens dat er rekening gehouden wordt met deadlines per project, de productiviteit én efficiënt werken volgens de opgelegde normen. Functieomschrijving: -je staat in voor dagelijkse inplanning van werknemers op de diverse projecten; -je onderhoudt contact met de contractanten, teneinde de planning optimaal in te vullen; -je beschikt over voldoende technische kennis (moet op de hoogte zijn van de uitvoering van de werken); -je verwerkt je personeelsplanning in een daarvoor ontwikkeld ERP programma en Excel; -je behoudt en bewaakt het overzicht over de werkzaamheden en stuurt planmatig bij waar nodig;

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ieper/Veurne) - Zelfstandige basis (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, ziekenhuis en woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

Zoek naar antwoorden van FLDE MANDEL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE MANDEL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE MANDEL BVBA. Laat een reactie achter voor FLDE MANDEL BVBA. FLDE MANDEL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE MANDEL BVBA. Leave a respond for FLDE MANDEL BVBA. FLDE MANDEL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE MANDEL BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE MANDEL BVBA
Location of FLDE MANDEL BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE MANDEL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE MANDEL BVBA FLDE MANDEL BVBA: JAQUES WIDART | JEAN NIEDERKORN | Dujardin C | REFLECTA | T.C. DE HERVE

Other related companies as FLDE MANDEL BVBA: JAQUES WIDART | JEAN NIEDERKORN | Dujardin C | REFLECTA | T.C. DE HERVE

FLDE MANDEL BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Roeselare, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE MANDEL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02193664550. Het bedrijf FLDE MANDEL BVBA bevindt zich op het adres: Zwaaikomstr. 3 8800 Roeselare - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 517,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Laundry services - industrial. Producten gemaakt in FLDE MANDEL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE MANDEL BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE MANDEL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE MANDEL BVBA, openstaande posities, locatie van FLDE MANDEL BVBA op de kaart.

FLDE MANDEL BVBA is a company, that was registered 2011 in Roeselare region, Belgium. Full name of company is FLDE MANDEL BVBA, company assigned to the tax number BE02193664550. The company FLDE MANDEL BVBA is located at the address: Zwaaikomstr. 3 8800 Roeselare - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 517,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Laundry services - industrial. Products created in FLDE MANDEL BVBA were not found.
The main activity of FLDE MANDEL BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE MANDEL BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE MANDEL BVBA, open positions, location of FLDE MANDEL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE MANDEL BVBA, Roeselare: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE MANDEL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE MANDEL BVBA, Roeselare: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE MANDEL BVBA, employees, financial statistics.